Küllerden Doğmak Vol.2

Bence birikim için ya da formda kalmak için olan konular oldukça fazla,

Temizlik ve düzen konusundan devam etmek daha az karışıklığa sebep olacaktır.

O yüzden sanki böyle daha iyi gibi

düzeni bozmak değildi niyetim
eğer karışıklığa neden olacaksa yapmayalım o halde

Haftalık ödevlerden sandalyeleri sildim ve kitaplıgımı konsolumu vitrinimi temizledimmm :)

haftalık görevlerden = 1.tüm sandalyeler silindi, 2. banyonun duvarları silindi, 3.baza altını yeni toplamıştım elden geçirdim, gözüme az geldi koltuk altlarımı da elden geçirdim :) 4. cu kaldı :) dünkü ödev çarşaf değiştirmemi yapmıştım ama misafrlikteydim gelince de yazamadan uyuya kalmışım :)

Vallahi ne tv ünitesiymiş arkadaş yine olmadı eşim çok yorgundu yapamadı bende kıyamadımhava çok soğudu istanbulda 3 gündür yağmur var depresyondayım

Benim süpürge dun temizlendi keşke sayilsa :)) yetişebilirsem tuvaleti yikarim küçük tuvalet pek kullanılmıyor öyle olunca temizlemek de pek aklıma gelmiyor :))

Benim süpürge dun temizlendi keşke sayilsa :)) yetişebilirsem tuvaleti yikarim küçük tuvalet pek kullanılmıyor öyle olunca temizlemek de pek aklıma gelmiyor :))

Canım 1 tane daha haftalık görev yapabilecek misin? en azından 2 olarak yayınlayım listeyi

Bence birikim için ya da formda kalmak için olan konular oldukça fazla,

Temizlik ve düzen konusundan devam etmek daha az karışıklığa sebep olacaktır.

O yüzden sanki böyle daha iyi gibi

Katılıyorum temizlik düzene devam

canım senin haftalıklar nasıl gidiyor? Hiç yaptın mı
İşe basladim canim. Oglenci oldum. Sabah anca yemek yapıp temel temizlik toplama yapabiliyorum. Haftalik gorevlerin hepsini yapamasam da birkac tanesini yapmaya calisacagim.

aa bunlarda mı var.... öffff bunlarıda yapiim bari altta mı kalcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…