Bence birikim için ya da formda kalmak için olan konular oldukça fazla,
Temizlik ve düzen konusundan devam etmek daha az karışıklığa sebep olacaktır.
O yüzden sanki böyle daha iyi gibi
Bencede temizlik düzen topigine fazla bişey karıştırmak hoş olmaz çünkü burada evin düzeni için gaza gelmeye çalışıyoruz dimi ama:)
düzeni bozmak değildi niyetim
eğer karışıklığa neden olacaksa yapmayalım o halde
Evet ya birinin beni durtmesi lazim. Soyle maske filan yapsak super olur...
2 tane 1 demek ne demek :) iyimi kötümü
2 tane 1 demek ne demek :) iyimi kötümü
aaa Ne sıfırıı :) Ben yapıcam digerlerinide lütfen ama aaa
süper süper
2 tane de 0'ın var ama
aaa Ne sıfırıı :) Ben yapıcam digerlerinide lütfen ama aaa
tamam canım cuma akşama kadar kaparsın 1'leri
düzeni bozmak değildi niyetim
eğer karışıklığa neden olacaksa yapmayalım o halde
Benim süpürge dun temizlendi keşke sayilsa :)) yetişebilirsem tuvaleti yikarim küçük tuvalet pek kullanılmıyor öyle olunca temizlemek de pek aklıma gelmiyor :))
Bence birikim için ya da formda kalmak için olan konular oldukça fazla,
Temizlik ve düzen konusundan devam etmek daha az karışıklığa sebep olacaktır.
O yüzden sanki böyle daha iyi gibi
İşe basladim canim. Oglenci oldum. Sabah anca yemek yapıp temel temizlik toplama yapabiliyorum. Haftalik gorevlerin hepsini yapamasam da birkac tanesini yapmaya calisacagim.canım senin haftalıklar nasıl gidiyor? Hiç yaptın mı
İşe basladim canim. Oglenci oldum. Sabah anca yemek yapıp temel temizlik toplama yapabiliyorum. Haftalik gorevlerin hepsini yapamasam da birkac tanesini yapmaya calisacagim.
Canım 1 tane daha haftalık görev yapabilecek misin? en azından 2 olarak yayınlayım listeyi
haftalık görevlerden = 1.tüm sandalyeler silindi, 2. banyonun duvarları silindi, 3.baza altını yeni toplamıştım elden geçirdim, gözüme az geldi koltuk altlarımı da elden geçirdim :) 4. cu kaldı :) dünkü ödev çarşaf değiştirmemi yapmıştım ama misafrlikteydim gelince de yazamadan uyuya kalmışım :)