Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hep makinede yıkıyorum ama hiç sararmadılar.Çamaşır suyu kullanmayıncada hemen sararıyor ve benim burnuma pis pis kokuyorr :) Her bulaşıgımda çamaşır suyu kullanırım sonrada sirkeli sudan geçiririm en sonda durularım miss gibi olurlar hiçte zararını düşünmem temiz olmaları daha önemli sanırım benim için..
Kesinlikle katılıyorumm...
Çamaşır suyu kullanmayıncada hemen sararıyor ve benim burnuma pis pis kokuyorr :) Her bulaşıgımda çamaşır suyu kullanırım sonrada sirkeli sudan geçiririm en sonda durularım miss gibi olurlar hiçte zararını düşünmem temiz olmaları daha önemli sanırım benim için..
@__ATALANTE ve bendimahi kızlar ikinize gelsin
Bu arada ÖZEL MESAJ ile bana gelecek hafta için GÖREV olabilecek madde atmak isteyen var mııııııııııııııııı
Dikkat edeceğimiz hususlar
-Hem temizlik hem düzen olabilir hatta 2 temizlik 2 düzen olsa şahane olur
-Herkese hitap ederse de güzel olur
-4'ü de ağır olmasın dengeli olsun yeter
merak etme yesacım sustuk azıcık yanlış anlaşılma oldu panik yok
@__ATALANTE ve bendimahi kızlar ikinize gelsin
Bu arada ÖZEL MESAJ ile bana gelecek hafta için GÖREV olabilecek madde atmak isteyen var mııııııııııııııııı
Dikkat edeceğimiz hususlar
-Hem temizlik hem düzen olabilir hatta 2 temizlik 2 düzen olsa şahane olur
-Herkese hitap ederse de güzel olur
-4'ü de ağır olmasın dengeli olsun yeter
merak etme yesacım sustuk azıcık yanlış anlaşılma oldu panik yok
ben hep makinede yıkıyorum ama hiç sararmadılar.
çok sık kırıyor çocuklar ondan sanırım.
ben hep makinede yıkıyorum ama hiç sararmadılar.
çok sık kırıyor çocuklar ondan sanırım.
inanır mısın canım benim bir görümcem var çamaşır suyu aşığı yalıyor yutuyor resmen sende onu gördüm tutamadım kendimi hakkını helal et...Yalnız çocuklarında hep alerjik hastalıklar var ve doktor özellikle kızmış kimyasal kullanımına bunu da bilAynen.. Tartışmak güzeldir kötü birşey yapmadık.. Dogru bildigimizi savunduk..
Belki kızacak arkadaşlarda olacak ama ben çamaşır suyunu makineyede koyuyorum Sonrada kısa programda ilaç kısmına sirke koyup çalıştırıyorum
inanır mısın canım benim bir görümcem var çamaşır suyu aşığı yalıyor yutuyor resmen sende onu gördüm tutamadım kendimi hakkını helal et...Yalnız çocuklarında hep alerjik hastalıklar var ve doktor özellikle kızmış kimyasal kullanımına bunu da bil
Offf bugün yorgunum, sınıfıma yeni öğrenciler gelmiş, okul hazır değil derken bir curcuna ve yorgunluk...
Bakalım günlük görevi yapabilecek miyim hiç canım istemiyor.
Offf bugün yorgunum, sınıfıma yeni öğrenciler gelmiş, okul hazır değil derken bir curcuna ve yorgunluk...
Bakalım günlük görevi yapabilecek miyim hiç canım istemiyor.
Selamm:) Sabah çok dinamiktim ama şu an yorgunum oldukça:) Sen nasılsın?Merhaba koalina :)
Nasılsın? Sınıfındaki ögrenciler hala problemli mi?
Yarınki hazırlıklarımı tamamladım ya yeter banayaparsın yaparsın Koalina'sın sen aslansın
yesa canım dünkü ödevi yapamadım kardeşimin agağına bıçak düşmüş dikiş atılmış apar topar annemlere gittim eve geç geldim çocukları uyut derken geç oldu yapamadım
bugünde işten biraz önce geldim ödevi gördüm suya batırdım yıkayınca gelir yazarım
ama daha hala haftalık ödevlerime başlayamadımki nasılda yapasım var tatilden sonra iş pek yorucu evde kalıp sizinle iş yapmak çok zevkli ama hayat işte çalış çalış