Hayirli geceler.. beni de araniza kabul eder misinizZ ???
Bardak ve lasıkları camasır suıyuna yatırmak odev
Odev birisine uygun degilse alternatif yapiyoruz
Israf yok suyu hazurlamusken hepsını koyalum ıste.:)Tabii ki canım, önce sayfa 1 ve 169u oku, anlamadığın yerleri sor, ödev görev aksatma yeter
Canımm ödev güzelmiş, sağolasın da sayı verseydin, bir de sadece bardaktan mı gitseydik acaba10 bardak çamaşır suya yatırma gibi ya da farketmez yaaa yapabildiğimiz kadar yapalım
Benm evde ekmeklık yok nesela ama bardaksuz ev yokkıkuveti ciflemek, ya da lavabo ciflemek alternatif olsun mu
Tamam olsun ben yapıyorum hemen bende alternatif düşündüm ama bulamadımkuveti ciflemek, ya da lavabo ciflemek alternatif olsun mu
ben bu ödevi bilmeden yapmışım kabul olur mu kaptan:)Bugünkü odev
3 kişiye seni seviyorum iyi bayramlar iyi ki varsın demek
Herkese mutlu bayramlar bu arada
Aa bugün görev benden 1 odayı süpürmek
yeni görevler süper bazm yok ama kanepe altlarım dolu hep düzenlidir ama yine elden geçireyim silerim bende:) kolay oldu bu yüzden, duvar silme yorucu ama bir aklımda boyanacağı yok sil diyor bütün evi:) sandalyeler hep silinir zaten o da kolay:) tv ünitemde ki kitapları düzenliycektim cuk oturdu:)UZUN MESAJLAŞMALARDAN SONRA 4 HAFTALIK GÖREVİMİZ GELİYOR
32 KİŞİNİN DİKKATİNE
1- Vitrin ya da konsol ya da tv sehpası ya da tv ünitesi düzenlemek (Bunlardan hangisi varsa birini seçebilirsiniz)
2-Baza altı düzenlemek
3-Tüm sandalyeleri silmek
4-Bir odanın ya da wc nin ya da banyonun duvarlarını silmek
chentiq
yesa
Nego
cnntrm
@eniyikadinoyuncu
@2KediAnnesi
NAZ24
@Feraceli
A anathema8
@ftemiz
Findikfaresi123
areser
@Koalina
@statistician
@mirjam
@__ATALANTE
@kelebek25
MaRaL_
@ayseyma
dagci
@sosyoloji12
@denizyagmur4
@catuke
@yesilkubbe
@kalinkaselin
@zambak86
@ultraanne
@eshma
@kayacans
@Bi kahve
@bendimahi
@esrb
Bugünkü odev
Ekmeklik temizlemek.
Olmayan 5 parça utu
çerçeve iyi olur canımKızlar ben mutfak duvarımı sildim
Sıvı arap sabunu ve mob aldım. Çok rahat oldu. Ama malesef bi yerini söktüm duvarınoraya ne yapacağım ben yaaa, küçük çerçeve mi alsam canlı çiçek mi yapıştırsam ya, bir de yeri o kadar kötü ki
çok geçmiş olsunSağol canım
Şindi eve geldikgörümcemede uğradık,çok güzel bi gün oldu lakin eve dönüşde TAKSİCİNİN biri arkadan arabaya Çarptı kaçtı arabaya diyorum çünkü bizim değil şirketin bu ay üçüncü çarpılış arkadan eşiminde bi suçu yok polis hiç bişey yapmadı kaçtığı için plâka belli hiç yardım etmedi,durak belli ne Biçim adalet bu
merhaba kızlaaarrr :) Haftalık ödevler süper.. :) Ama günlük ödevi begenmedimm... Bardak sayısı belirtilmemiş benim evde çokk fazla bardak var (çok severimde renkli renkli şeker gibi) onların hepsini yıkayamam çalışıyorum akşam 7den sonra ne iş yapabilirim kii ... Evde küvette yook. Ne yapcam beeennn
Cay bardakları olsun o zmn senın ıcınmerhaba kızlaaarrr :) Haftalık ödevler süper.. :) Ama günlük ödevi begenmedimm... Bardak sayısı belirtilmemiş benim evde çokk fazla bardak var (çok severimde renkli renkli şeker gibi) onların hepsini yıkayamam çalışıyorum akşam 7den sonra ne iş yapabilirim kii ... Evde küvette yook. Ne yapcam beeennn
Once koyup sonra makınedemı yıkatıyon?bendemu oyle yapsam,:)Ben de akşamdan koymuştum bardakları... sabah bulaşık makinesine indirdim ordada yıkadım. Ben de yapmış oldum
Ben de akşamdan koymuştum bardakları... sabah bulaşık makinesine indirdim ordada yıkadım. Ben de yapmış oldum
günaydın kızlar.
9 günlük bayram tatili bitti işteyim.:)
geçmiş bayramınızı tebrik ediyorum hepinizin.
*bardaklarımı yeni aldım.ç.suyu zararlı ayrıca temizlik dışında kullanmıyorum mutfakda.
*sandalye 2 gün önce sildim ama salonu yine silerim.
*ekmekliğim yok.
*mutfak balkonunun duvarı kirliydi.boyandı yeni.
*bayramda kutlama yapıldı.
*kitaplığı düzenlemem lazım acil.iyi oldu.
*tvnin altındaki dolabı çocukların oyuncakları için kullanıyorum.pek düzenlenecek şey yok.
bardak ve kaşıklarım temiz.canım şimdi ben senin nelerine artı koyayım kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?