Gunaydin canim sansa bak bugun burda yesillikleri ayirdigimiz copler gidiyor konteyniri disari koyuyoruz cop kamyonu gelip aliyor ama o konteynirin temizligi yokmuGunaydin kizlar. Bugunku gorevimiz en az 1 cop kovasi temizlemek. Icini dışını her yerini camasir suyuyla dezenfekte ediyoruz.
ya belki inanmıycaksınız ama benim çöp kovam yok ne banyoda ne mutfakts çünkü bana konteynır yakın hemen poşetlerim büyük oğlumda götürür günde 1 2 defada götürür zaten kova alamam küçük yaramaz üzerine çıkar döker gittiğimiz erlerde öyleGunaydin kizlar. Bugunku gorevimiz en az 1 cop kovasi temizlemek. Icini dışını her yerini camasir suyuyla dezenfekte ediyoruz.
ya belki inanmıycaksınız ama benim çöp kovam yok ne banyoda ne mutfakts çünkü bana konteynır yakın hemen poşetlerim büyük oğlumda götürür günde 1 2 defada götürür zaten kova alamam küçük yaramaz üzerine çıkar döker gittiğimiz erlerde öyle
peki ben ne yapmalıyım siz söyleyin ne yapıması lazım zaten bugun haftatalıık görevlerden yapıcam
Gunaydin canim sansa bak bugun burda yesillikleri ayirdigimiz copler gidiyor konteyniri disari koyuyoruz cop kamyonu gelip aliyor ama o konteynirin temizligi yokmumidem bulanarak yapiyorum ama mecburen yani kisaca ben zaten copler gittikten sonra yapmak zorundayim :)
ya belki inanmıycaksınız ama benim çöp kovam yok ne banyoda ne mutfakts çünkü bana konteynır yakın hemen poşetlerim büyük oğlumda götürür günde 1 2 defada götürür zaten kova alamam küçük yaramaz üzerine çıkar döker gittiğimiz erlerde öyle
peki ben ne yapmalıyım siz söyleyin ne yapıması lazım zaten bugun haftatalıık görevlerden yapıcam
O zaman sende mutfaktaki atilacak yada bir suredir beklettigin gereksiz seyleri çöpe at :)
Evet canim hollandada yasiyorum biz burda herseyi ayirmak zorundayizYurtdışında mi yasiyorsun canim? Degisikmis. Burada nerde oyle seyler.
Benim evde 4 tane cop kutusu var.Mutfak mecbur zaten. Bir adet yatak odasinda kucuk , makyaj temizlerken filan lazim oluyor. Bir tane ofis odamizda , kagit icin. Bir tane de banyoda.
Tam ben dicektim gereksi seyleri cope atabilirsin.
Gunaydin kizlar. :) bende bugün çöp kovasini temizlicem ve gecenlerde gunluk gorevlerden biri olan baklagil dolabini duzelymekti onu yapicam :)
Günaydın kızlarrrrçok yoğun bir hafta geçiriyorum ama bugün evdeyim kısmetse bütün görevleri yapıcam
cnntrm canım bence şahaneler hala çiçeklerin, evi nasıl buldun çok dağılmış mı?
areser valla bravo canım ya gece gece güzel iş yapmışsın
E eniyikadinoyuncu bayram öncesi güzel ödev oldu valla
çamaşır suyu ile fıslatıp siliyo musunuz yıkıyo musunuz nasıl yapıyonuz canlarrBUGÜNKÜ ÖDEV
En az bir çöp kutusu temizlemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1- statistician
2- yesa1
Yaşasın domestos
kızlarrrrr ödevler adı üzerinde günlük, biriktirip biriktirip toplu yapmak yok haaaherkes günlük yapsın ödevini
çok şükür fazla dağınıklık yoktu 1-2 tabak 1-2 bardak o kadar :) dün gece durmadan sorup durdu fazla bir şey yok değil mi diye :)) tek sıkıntı bulaşık makinesinin kapağını sonuna kadar açık bırakmış o yüzden tekrar yikanmalari gerekti bir de kaçınılmaz olarak yatak odasında üst üste duran giysileri yıkandı
çamaşır suyu ile fıslatıp siliyo musunuz yıkıyo musunuz nasıl yapıyonuz canlarr
merhaba hanimlar
bende katilmak istiyorum, ne yapmma lazim tam oalrak anlamadim fazla
Selam kizlar hasatim cikmis bir vaziyette geldim :)
Neyse gelelim yaptigim odevleree..
Portmanto
Ayakkabilik
Dis kapi
Balkon yok ama koca bi bahce var bahce yikama
Bakliyatlari yerlestirme
Koltuk silme
Ciceklerin ve evin tozunu alma
Tuvalet kagidi vs. Stoklari kontrol etme ve yerlestirme
Camasir makinasi
Cam silme odevimi yapmistim ama oglusum sagolsun bahceye bakan cam duvari nerdeyse haftada 2 defa siliyorumbugun onla birlikte butun camlari sildim
Baska ne odevleree vardi :) yarinda onlari halledeyim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?