Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben mutfak süngerimi atacaktım zaten.süngere çamaşır suyu döküp sildim,sonra yıkayıp havlu kağıtla kuruladım..çamaşır suyu ile fıslatıp siliyo musunuz yıkıyo musunuz nasıl yapıyonuz canlarr
resim istiyormusunuz?
ben az once buzdolabini sildim
4 odevi de bugun yapsam listeye giriyormuyum?
1 hafta bekliycemmi
bo$ durmayim bari gunluk odevleri yinede yapayim siz saymazsaniz saymayin
çocuklu olan yokmu aranizda , listeye girersem ilk isim gelip oyuncaklari seçme ise yaramayani atma odevi verecem haberiniz olsun :))))
Canlar çok moralim bozuk burayada uğrıyamıyorum
Reglim berbat geçiyor hiç bu kadar kötü olmamıştım hiç iş yapmıyorum sancım oluyor
Kurbana 1 gün kaldı çok islerim var evi temizlemen gerek tatlı yapıcam başım ağrıyor is yapmam gerek ama halim yok
[QUObirşeyissa1, post: 42729563, member: 192636"]canım çok geçmiş olsun, ağrı kesici işe yaramadı mı yaaa
Hiç birsey ise yaramadı dün kuzenim geldi çok kötü görünüyorsun dedi
Hiç birsey ise yaramadı dün kuzenim geldi çok kötü görünüyorsun dedi
BUGÜNKÜ ÖDEV
Çiçeklerin tozunu almak yada toz almak
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-eniyikadinoyuncu
2-naz_24
3-yesa1
4-koalina
5-bendimahi
6-Mirjam
7- areser
8- statistician
9-cnntrm
10- eflalim bütün evin tozunu aldım, bir çiçeğimi banyoda yıkadım diğerlerinin tozunu aldım:)
aaa olmaz ki insafsız çıktın sende:)Canım dündü o dündü, geçti artık yeni ödev geldi, yapıldı
yesa canım cumartesi gün ki çamaşır makinesi temizlemeyide dün yaptım ben malum cumartesi hastaydım kabul edersin değil mi:)
çok güzelmiş maşallah çiçeklerinEki Görüntüle 1637910 Eki Görüntüle 1637907 BUGÜNKÜ ÖDEV
Çiçeklerin tozunu almak yada toz almak
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-eniyikadinoyuncu
2-naz_24
3-yesa1
4-koalina
5-bendimahi
6-Mirjam
7- areser
8- statistician
9-cnntrm
Eve gelir gelmez ilk işim bu oldu :) zavallı menekselerim biraz hirpalandilar önce 2 hafta tatil sonra da 10 günlük ayrılıktan dolayı ama yine de fena sayilmazlar :)
İşte benim güzellerim aslında daha çok çiçek vardı bende ama tatilde aramızdan ayrıldılar
tamamdır mutfağı yapayım hemen:)Gunaydin kizlar. Bugunku gorevimiz en az 1 cop kovasi temizlemek. Icini dışını her yerini camasir suyuyla dezenfekte ediyoruz.
Canlar çok moralim bozuk burayada uğrıyamıyorum
Reglim berbat geçiyor hiç bu kadar kötü olmamıştım hiç iş yapmıyorum sancım oluyor
Kurbana 1 gün kaldı çok islerim var evi temizlemen gerek tatlı yapıcam başım ağrıyor is yapmam gerek ama halim yok
tamam canım ne yapalım öyle olsun:)Canım günü geçmiş ödevleri hiçç yazmayalım bence, ki zaten sen 4'te 4 düzenli yapan çalışkan bir öğrencisin. haftalıklardan eksik olacak ki geri dönüp günlüklere bakacağız.
Baktım da ilk iki hafta hiç 0'ın yok hepsi 1