- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nego koltuk ne alemde koltuk ?
HAFTALIK GÖREVİ 4'tE 4 YAPAN 5 KİŞİ OLDUK
yesa1
dagcı
feraceli
koalina
anathema8
hadi Nego hadi Nego :)
ahh canım ya yok silemedim beni bana bırakan yok ki, dün kocaaa 3+1 evimi süpürdüm sildim, çamaşır katla yerleştir üç makineydi, yemek yap, okula çocuğu götür getir, birde miniğim ek gıda yemiyor onun savaşı var, tabi birde diyete , başladım, imdaaaat diye bağırıcam yani, dün o kadar temizliğe bugün her yer kırıntı, örtüsüz bir şey yedirmiyorum güya!! bugün silmeye çalışıcam ama zor gibi, hastane işimiz var, ütülerim hala duruyor o kadar çok ki bir haftaya biter
A anathema8 canım koltukları nasıl yaptın, sildin mi, yıkattın mı, örtüsünü falan mı yıkadın ?
benim var da makinem ama bozuldu iki senedir yaptıracak sevgili kocam@
anladım canım, keşke benim de halı yıkama makinem olsa ama tabii öncesinde onu koyacak bir yerim
selam hamarat hanimlar guzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadi malesef dun embiryo transferine saatler kala doktorum aradi ve transferin iptal edildigini soyledi embiryonun gelisimi yavaslamis neyse hayirlisini dilemistim hayirlisi boyleymis demekki..
yarin insallah araniza donuyorum canlar 1 haftadir pek bisey yapamadim insallah yarin tekrar baslayacagim temizlik isine herseye ragmen hayat devam ediyor
Canım ya koltuk bugün silmeyip yarın silsem olmuyor mu?dagci yorulduk yaa kombi iyidir iyidir
Görevler yarın sabah erkenden inşallah ama chentiq hala tatildeyse özel mesaj ile haberlesiriz 4 görev belirleriz. Buradan yapmayalım çok karışır bence
Canım ya koltuk bugün silmeyip yarın silsem olmuyor mu?
Amiiinn cok sagol..benim var da makinem ama bozuldu iki senedir yaptıracak sevgili kocam
Rabbim en hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım o zaman bugün ne yapıp edip yapmaya çalışayım çok zor ama ne yapayım 4 te 4 olmayacak o kadar da temizlik yaptıydım:)Canım bugun geç vakit te ya da yarin sabah erken liste yayınlayacagim kesin yapacaksan öyle yayinlayim
dagci yorulduk yaa kombi iyidir iyidir
Görevler yarın sabah erkenden inşallah ama chentiq hala tatildeyse özel mesaj ile haberlesiriz 4 görev belirleriz. Buradan yapmayalım çok karışır bence
Canım o zaman bugün ne yapıp edip yapmaya çalışayım çok zor ama ne yapayım 4 te 4 olmayacak o kadar da temizlik yaptıydım:)
Kızlar ben yeni eve taşındım 1buçuk ay oldu ilk tasidigimiz da kombi bakımı yaptırdık. İçi çok biriydi içini de mi temizliyorsunuz siz kızlar bunu soracaktım.sileriz kolay :)
Canim malum bayram var önümüzde . Bayram temizligi yapilacak , il dışına gidecekler var. Bu hafta hafif bir seyler yapsak? Arkadaslarin da goruslerini alip bir karar verelim. :))
Tamam canım iyi haberlerini bekliyoruzz
Bugün sadece dışını temizleyeceğim canım, içini ancak eşim yapabilir.
Canım özel mesaj attım ama bir sen bir de dagci gitmiyor mesajlar, 4 basit görev yazdım, 2 tanesi zaten chentiq sıradaki görevlerden 2 tanede çekmece düzenleme tarzında. Aklınızda bir şey varsa özel mesaj atın ben derleyip toplamaya çalışayım
yesa bugün mü belirlicen haftalık listeyi
Evet canım geçen haftadaki görevlerden yaptığın olmadığı için seni ekleyemeyeceğim ama gelecek haftadan itibaren sen de katılırsın :)