Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben beğenmiyorum kağıt aldım üzerlerini kaplıcam ama eşim olmadan yapamadım yapınca resim atarım yine
Canım ben beğenmiyorum kağıt aldım üzerlerini kaplıcam ama eşim olmadan yapamadım yapınca resim atarım yine
Evet canım geçen haftadaki görevlerden yaptığın olmadığı için seni ekleyemeyeceğim ama gelecek haftadan itibaren sen de katılırsın :)
GÖREVLERDEN TEK BİRİNİ BİLE YAPSANIZ LİSTEYE EKLEYECEĞİM
şu an için listede
yesa
Nego
ayseyma
cnntrm
E eniyikadinoyuncu
dagci
Evelynn
NAZ24
Feraceli
@sosyoloji12
A anathema8
ftemiz
D denizyagmur4
catuke
Findikfaresi123
yesilkubbe
areser
Koalina
kalinkaselin
Diğer arkadaşların mazaretleri olabilir, gelecek hafta hemen tekrar ekleriz listeye, hiiiiç sıkıntı olmazzz
olur tatlım tabi,,yeni görevler cumartesi mi veriliyor?Canım bugün haftanın son günü, biz 4 maddeyi tamamladık, istersen o 4 maddeyi de yazayım ama tek bir günün var zor olur, yarın sabah yeni görevler ile başlamaya ne dersin
Ellerine sağlık canım, bayram arası normal, hiç sıkıntı olmaz
O zaman söyle mi oluyor
Yesilkubbe: Mutfak dolap ve kanepe hariç tam
aaaaaaaaaaaaaaa kombi temizlemek mi hiç aklıma gelmemişti teşekkürler naz_24
kizlar banyomda tertemiz mutfak dolaplarida tamam haftalik ödevler bitmistir yeni görevlere hazirim efem
Canım aklımda kaldıgı kadarıyla 2sini yaptım. Mutfak dolaplarını sildim ve koltukları yıkattırdım.
Ama diğer 2sini hatırlayamadım banlı oldugum içinde girip bakamadım. Onlar kaldı
Aa benim kombim yok napçam
Canım ödev numaralarını bilmiyorum ama cumartesi günü anneme geldiğim için sadece iki ödevi yapabildim
1- mutfak dolaplarinin dışı silindi
2- koltuklar silindi
Selam kızlar haftalık ödevlerden koltuk silme işi de bitti cok şükür haftalık bütün ödevleri bitirdim
olur tatlım tabi,,yeni görevler cumartesi mi veriliyor?
KÜL KEDİLERİ | *MUTFAK DOLAP DIŞINI SİLME | *BANYO DOLAP DÜZENLEME | *2 ADET KOLTUK SİLME | *OFİS-EVRAK-CALIŞMA ODASI DÜZENLEME |
---|---|---|---|---|
chentiq | 0 | 0 | 0 | 0 |
yesa1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
cnntrm | 1 | 0 | 1 | 0 |
ayseyma | 1 | 1 | 0 | 1 |
eflalim | 1 | 1 | 0 | 1 |
kalinkaselin | 0 | 1 | 1 | 0 |
eniyikadinoyuncu | 0 | 0 | 0 | 1 |
dagcı | 1 | 1 | 1 | 1 |
2kediannesi | 1 | 0 | 1 | 0 |
naz_24 | 1 | 1 | 1 | 1 |
feraceli | 1 | 1 | 1 | 1 |