- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898

Bu arada mutfak dolaplarımi sildim, ivir zivir evrak kutumu düzenledim diğer görevleri hatırlamıyorum bakayım da yapmışimdir ne olsa genel temizlik yaptım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tez çalışmalarım bu hafta biraz yoğun malesef eve çok geç geliyorum sonra da yemek Bulaşık derken pek vakit kalmadı günlük ödevlere. Hatta bu haftalık ödevlerin hepsini yetiştiremeyebilirimÖnümüzdeki hafta tatil olunca biz de eşinin ailesine gitmeye karar verdik, gitmeden önce tezle ilgili halletmem gereken şeyler var. Evi düşünemiyorum şu anda
belki Cumartesi genel bi temizlik yapmaya çalışacağım ama haftaiçi çok doluyum bu hafta
yesa canım sorma iki gündür elektrik yok, sabah gidiyor akşam geliyor bebe akşam nete giremiyorum, haliyle iki günlük ödevden haberim yok, bolca temizlik yaptım bayram temizliği bitmiş oldu, camlar ve kapılar kaldı:) geçmişi okuyum
Bu arada mutfak dolaplarımi sildim, ivir zivir evrak kutumu düzenledim diğer görevleri hatırlamıyorum bakayım da yapmışimdir ne olsa genel temizlik yaptım:)
geçmiş olsun canım.günaydın..
çalışanlar bu ödevlerini nasıl yapıyor sorması ayıp.
dün inanılmaz başım ağrıyordu ama evde yapılması gereken şeyler vardı. başım mideme vurdu migren gibi sanırım..
yapamadım ve uyudum..
saol canım. ben de okul açılmadan önce toplu bir temizliğe gireceğim mecburen ki okul açılınca bol vakit kalsın çocuğa.geçmiş olsun canım.
ben akşam yapmaya çalışıyorum genelde.
ya da zaten her hafta sonu toplu yaptığım için her yeri temiz yapılmış oluyor haliyle.
bizim yaz da yoğun geçti.saol canım. ben de okul açılmadan önce toplu bir temizliğe gireceğim mecburen ki okul açılınca bol vakit kalsın çocuğa.
Küçük kaç yaşında ki? Özele mi gidiyor hemen başladı??bizim yaz da yoğun geçti.
hiç anlamadım tatili.
yaz okuluna gittiler,şimdi yeni derslerine ön hazırlık olarak çalışıyorlar.
bir de küçüğümüz var.onun da etkinlikleri vs. oluyor.![]()
Canım ödevim ütü olsun:) vakit kalırsa öğleden sonra cam sileyim, öyle çok ütüm var ki öğlene kadar anca biterCanım sen sil camını bugün o zamancam silme ödevi verildi. Şu an için farklı odev vermeye çalışalım.
05.10 da ilk ben geldim.Sen 5.22
Odevimizzzzzz bulasik makinası temizlemek olmayan ocak silebilir![]()
sorma süpüremiyorsun ki silesin mecburen öyle sildim her yeri tabi çok uğraştırdı beni ama değdi mis gibi oldu:)Anladım canım, çok kolay gelsin sana o zaman
Kötü olmuş canım ya elektriksiz hayat pek zorohhh haftalık görevleri de yapmışsın benim hala 2 tanesi duruyor
![]()
hiç bir bilgim yok maalesef, hoş geldin bu arada:)Makinemin içi temiz, dışını cifleyeyim bari...Ama eşim olmadan çekip altını temizleyemem
Bir de benim ocak ankastre ve üzerinde su lekesi gibi koyu lekeler var. Kurulasam da var onlar nnasıl giderebilirim?
çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavrunagünaydin kizlar bu hafta kizim hasta malesef birgün bademcikleri sisti ertesi gün disi sisti doktora gittik persembe tekrar gidecez dolayisiyla bu hafta okulada gidemiyo fazla giremiyebilirim ben ama koltuklari sildim mutfak kapaklari evrak dosyamda tamam banyo yarin insallah günlük görevleri yapamayabilirim beni silmeyin olurmu yine gelecem insallah![]()
hamarat becerikli hatun:) benimde cam silinecek:)günaydın kızlar.
fırınım temizdi,sadece kapağını sildim.
bulaşık makinem de dün ocağı silerken silindi.
ben bugün bir cam silmeyi düşünüyorum kendi planım olarak.:)
günaydın..
çalışanlar bu ödevlerini nasıl yapıyor sorması ayıp.
dün inanılmaz başım ağrıyordu ama evde yapılması gereken şeyler vardı. başım mideme vurdu migren gibi sanırım..
yapamadım ve uyudum..
Ben detaylı olmadıkça kendim yapmaya çalışıyorum. Ama çocuk olunca daha çabuk kirleniyor ve dağınık duruyor ev.Canım ödevim ütü olsun:) vakit kalırsa öğleden sonra cam sileyim, öyle çok ütüm var ki öğlene kadar anca biter
geçmişi tam okumadığım için hangi ödevler verildi bilmiyorum:)
koltuk silersem görevler tamam benim
ha hay bugün miniğim 5 e doğru uyandı geç kaldık o yüzden:)
sorma süpüremiyorsun ki silesin mecburen öyle sildim her yeri tabi çok uğraştırdı beni ama değdi mis gibi oldu:)
mutfak düzenimin fotosunu çektim albüme koyarım bakarsınız, eksiklerim çok
hiç bir bilgim yok maalesef, hoş geldin bu arada:)
çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavruna
hamarat becerikli hatun:) benimde cam silinecek:)
canım artık diyerte başlıyorum seni bulmuşken sorayım callenetics yapayım diyorum çok sıkıcı ama:) ne desin yeni versiyon videolar var mı:)
çalışmıyorum ama geçen haftadan beri oğlumu kreşe götürüp getiriyorum o bile düzenim sarsmaya yetti yetişemez oldum ev işlerine birde bebeğim olunca:) hem çalışıp hem evinin işini kendi yapan hanımlar alkışı hakkediyor
dün benimde baş ağrım tuttu regli dönemi tutar hep, o halde mutfak dolaplarını sildim çok zordu zonk zonk zonkladı başım![]()
Canım benim ki başladı kreşe sonunda:) çok şükür eşim ikna oldubizim yaz da yoğun geçti.
hiç anlamadım tatili.
yaz okuluna gittiler,şimdi yeni derslerine ön hazırlık olarak çalışıyorlar.
bir de küçüğümüz var.onun da etkinlikleri vs. oluyor.![]()
küçük 3 yaşında,kreşe gidiyor 2 yıldır.Küçük kaç yaşında ki? Özele mi gidiyor hemen başladı??
Benim kızım bu sene son anaokuluna gidecek sonra 1 e başlayacak ama maşallah yeni sistem çok donanımlı. geçen sene bile toplama, çıkarma vs öğreniyorlardı.
ben de cam sileyim.zaten bayrama kadar birer birer ancak biter.Canım ödevim ütü olsun:) vakit kalırsa öğleden sonra cam sileyim, öyle çok ütüm var ki öğlene kadar anca biter
geçmişi tam okumadığım için hangi ödevler verildi bilmiyorum:)
koltuk silersem görevler tamam benim
ha hay bugün miniğim 5 e doğru uyandı geç kaldık o yüzden:)
sorma süpüremiyorsun ki silesin mecburen öyle sildim her yeri tabi çok uğraştırdı beni ama değdi mis gibi oldu:)
mutfak düzenimin fotosunu çektim albüme koyarım bakarsınız, eksiklerim çok
hiç bir bilgim yok maalesef, hoş geldin bu arada:)
çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavruna
hamarat becerikli hatun:) benimde cam silinecek:)
canım artık diyerte başlıyorum seni bulmuşken sorayım callenetics yapayım diyorum çok sıkıcı ama:) ne desin yeni versiyon videolar var mı:)
çalışmıyorum ama geçen haftadan beri oğlumu kreşe götürüp getiriyorum o bile düzenim sarsmaya yetti yetişemez oldum ev işlerine birde bebeğim olunca:) hem çalışıp hem evinin işini kendi yapan hanımlar alkışı hakkediyor
dün benimde baş ağrım tuttu regli dönemi tutar hep, o halde mutfak dolaplarını sildim çok zordu zonk zonk zonkladı başım![]()