- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
ah canım yaaa, ne kadar zor bir hayatın var, Allah yardımcın olsun. Biz de yıllardır her bayram köye gideriz, eşimin ailesine, ama arifeden gidip, 1.gün de döneriz, zaten 30 dakikalık yol, buna da şükür diyorum.Mümkün değil anlayış falan biz tatile bile daha yeni ailecek gitmeye başladık. Hep onlarla giderdik. Ya onlar gelir bayram da ya biz gideriz. Aman biz gidelim zira onlar komple geliyor kp kv,görümce eşi,eltim kaynım onların çocukları oyyy yok anam bende de iki bebe zor oluyor.
Aile ye düşkün eş,ondan beter gelini ni kıskanan kv. Oğlunun mevkii ile kıçını kaldıran kp her yere kartını verir de eşimin
Mecbur katlanıyoruz işte. Yine de çok şükür ki eşim değişti yıllar sonra da olsa artık bana eziyet etmiyor. Aile ye hep düşkündü öyle de devam ediyor. Bana eziyet açılımını yapamıyorum zira çok çektim çokkkkk.
Bu günüme çok şükür.
Pazartesi yoa çıkıcaz nasipse, onlar 1 hafta kalıp pazar günü dönersiniz diyor da ben cumartesi diyorum eşime çünkü pazartesi okullar açılacak, kızın banyosu var hazırlığı var. Yolda uyursa gece uyumaz. Cumartesi gelelim dinlenelim pazar kızın banyosu olur, hazırlıkları bitiririz diyorum. Kabul ederler mi işte orası muamma
eşimin ailesine düşkünlüğü vardır bizde de, evlenince daha da bir düşkün mü oluyorlar neyse.
Allah bugünümüzü aratmasın yine de, bin şükür.