- 26 Eylül 2010
- 17.473
- 32.634
Sorma yemler tüyler her yerde Kafes temizlenince bütün evi de temizlemek gerekiyorAyy o kuş kafesi temizliği başlı başına bir iş, ben de banyoda temizleyip banyoyu yıkıyorum. ben de bugün 20 ışık düğmesi sildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma yemler tüyler her yerde Kafes temizlenince bütün evi de temizlemek gerekiyorAyy o kuş kafesi temizliği başlı başına bir iş, ben de banyoda temizleyip banyoyu yıkıyorum. ben de bugün 20 ışık düğmesi sildim
Ayy o kırmızı lahana turşusu çok iyi oluyor da havuçları rendeleyip nasıl sağlayacaksınız. Buzlukta mı?Evde kırmızı lahana var şimdi aldım onu önüme doğrayıp kavanoz yapayım dursun dolapta salata ya koyarım
Ay havuçta var baya onları da rendelesem mi acep diyorum?
Yok canım kavanoz da saklayayım diyorum havuçlarıda. Daha önce hiç denemedim havuç. Kavanoz da dolapta bozulur mu bozulmaz mı bilemedimAyy o kırmızı lahana turşusu çok iyi oluyor da havuçları rendeleyip nasıl sağlayacaksınız. Buzlukta mı?
Ben de hiç duymadım da ondan sordumYok canım kavanoz da saklayayım diyorum havuçlarıda. Daha önce hiç denemedim havuç. Kavanoz da dolapta bozulur mu bozulmaz mı bilemedim
Kızlar yaa bu hiç olmadı ama kuş alasim vardı vazgeçmek üzereyimSorma yemler tüyler her yerde Kafes temizlenince bütün evi de temizlemek gerekiyor
sağol canım tasiyen var mı bana ben güya anaokulu öğretmenliği son sınıftayım ama kendime çarem yok:) çişi öğrettim kakayı öğrenmedi yaptıktan sonra söylüyor napıcamı bilmiyorum okullarda açılıyo az kaldı bakıcıya gidicek nasıl öğrenicek bu çocuk
Bugünkü odev pek güzelmiş geçen kapı silme görevinde dış kapıyı silenler de kapı onu silip temizlesin mi
Bizim kuşlar çok fazla ama ve kafes büyük o yüzden curcuna oluyor evde. 1-2 kuşta pek bir şey olmaz sanırım:)Kızlar yaa bu hiç olmadı ama kuş alasim vardı vazgeçmek üzereyim
onu da deniyyim sağol canım inş alışır bakıcının kızıyla gitse onunla oynarken alışır belki sağol canımValla canım çok uzun süre uğraştık biz ne oyunlar ne şarkılar wcye pepe resimleri falan :)) en son her kaka yaptığında küçük arabali sticker verdik istediği yere yapistirdi oylelikle alıştı
süpeeeer kirlenmişti ha ha iyi oldu:)Dış kapıyı silelim kızlar
Canim ben çamaşır suyu ile arapsabunu karistircamkızlar neyle siliyosunuz kapıyı ben ne yapsam yinede el izleri kalıya ya