Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben halıları kaldırdım oğluşa tuvalet öğretiyorum çişli kakalı oldular yıkanıp kışın serilicekler
Canim kalorifer olsaydı bari benim prizler hep eşyaların arkasında çoğu bantlı cocuktan dolayiGünün ödevi
7 priz silmek
tüh kötü olmuşBuGÜN Kİ ÖDEV
Halı silmek ya da halı da ki saçları toplamak
ÖDEV YAPANLAR
1-yesa1
2-ayseyma
3-ftemiz
4-cnntrm
5-yesilkubbe
6-anathema
7-ultraanne
8-feraceli
9-eflalim
10-seyhan77
11-naz__24
Halıların hepsini fırçayla kazıdım :) ama silmedim çünkü yeni yıkandılar ve serildiler miss gibide süpürdüm ohhhh yanlız yatak odam zemin katta arka tarafda bugün evde yokdum su girmiş kenardan halım ıslanmış
Allah kolaylık versin bol bol bol sabır versin sana, o süreci yaşayan bilir:)ben halıları kaldırdım oğluşa tuvalet öğretiyorum çişli kakalı oldular yıkanıp kışın serilicekler
Günün ödevi
7 priz silmek
Tamam canım o zaman ben tüm kalorifer peteklerini siliyorumKalorifer yaptık canım geçen hafta ama hu durumda olanlar kalorifer silebilirler
Canim bitirdim bile zaten 5 tane var benim ev küçük hatta cam kenerlarinida şöyle bi aldım felaket olmuş haftaya tüm camlarimi silmek napsakCanım tüm zor olmazsa öyle yap ama biz 3 yapmıştık
günaydin kizlar ödeve bayildim hic aklima gelmezdi priz silmek
Canim bitirdim bile zaten 5 tane var benim ev küçük hatta cam kenerlarinida şöyle bi aldım felaket olmuş haftaya tüm camlarimi silmek napsak
Hımm tamam canım
Ooo maşallah canım ellerine saglik
Canım geçen hafta cam da silmistik ama tek oda. Diğer türlü çok zor olur akşam 7 de eve girenler çocuğu olanlar vs var onlar içi olmaz.
Selam kızlar ben kendi prizlerimi geçen hafta silmiştim şu anda da kardeşimin evine ceyiz sermeye gidiyoruz e orası da temiz zaten :)) hem de bir sürü düzenleme yerleştirme yapılacak sayılır di mi yesa
Ben dün mutfak dolapları nı silemedim köye anneme geldim. Bugün kü priz silme işini de burada yaparım. Burada daha gerekli bi iş gerçekten iyi denk geldi
sağol canım tasiyen var mı bana ben güya anaokulu öğretmenliği son sınıftayım ama kendime çarem yok:) çişi öğrettim kakayı öğrenmedi yaptıktan sonra söylüyor napıcamı bilmiyorum okullarda açılıyo az kaldı bakıcıya gidicek nasıl öğrenicek bu çocukAllah kolaylık versin canım bizim o süreç çok uzun ve zorlu geçti inşallah çabucak öğrenir senin yavru kuş