çamaşır suyuda olur bende arap sabunu yok çayımı içeyim hemen silicem sağol canım:) bilmediklerimi öğreneyim sizlerdenCanim ben çamaşır suyu ile arapsabunu karistircam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çamaşır suyuda olur bende arap sabunu yok çayımı içeyim hemen silicem sağol canım:) bilmediklerimi öğreneyim sizlerdenCanim ben çamaşır suyu ile arapsabunu karistircam
Günaydın kızlar. Bir kaç gündür yoktum.
Bu haftanın görevleri verildi mi?
1- TÜM MUTFAK DOLAP DIŞLARINI SİLMEK
2-BANYO DOLABI TAMAMEN BOŞALTMAK, TEMİZLEMEK VE DÜZENLEMEK, EKSİK TEMİZLİK MALZEME VE BEZLERİNİ AYARLAMAK
3-2 ADET KANEPE - KOLTUK SİLMEK
4-OFİS - ÇALIŞMA ODASI DÜZENLEMEK (bunları yaparken elimize geçen fatura, kağıtlar, eski evraklar vs ATMAK VE DÜZENLEMEK)
Bu haftanın görevleri derken hafta boyunca bunu yapıp günlük ödevleri de mi yapacağız? Ben de diyorum niye bu kadar az bu görevler herkes yapar ki1- TÜM MUTFAK DOLAP DIŞLARINI SİLMEK
2-BANYO DOLABI TAMAMEN BOŞALTMAK, TEMİZLEMEK VE DÜZENLEMEK, EKSİK TEMİZLİK MALZEME VE BEZLERİNİ AYARLAMAK
3-2 ADET KANEPE - KOLTUK SİLMEK
4-OFİS - ÇALIŞMA ODASI DÜZENLEMEK (bunları yaparken elimize geçen fatura, kağıtlar, eski evraklar vs ATMAK VE DÜZENLEMEK)
OOow bu hafta agır olmuş kızzz
Bu haftanın görevleri derken hafta boyunca bunu yapıp günlük ödevleri de mi yapacağız? Ben de diyorum niye bu kadar az bu görevler herkes yapar ki
Him ben 1 tane almayı düşünüyorumBizim kuşlar çok fazla ama ve kafes büyük o yüzden curcuna oluyor evde. 1-2 kuşta pek bir şey olmaz sanırım:)
Evrakları vs. Düzenleme(evraklara elleyemiyorum babam beni duman eder zaten evraklar onun dükkânında.Bende onun yerinee alakasız olcak ama çift kişilik bazanın altını sildim,topladım gerçekten çok karışıktı
Anladım kitaplık tertemiz ve düzenli ben kitaplığı çok önem veririm her zaman tertemizolsun canım ya o da olur :) peki böyle çalışma odası gibi ya da kitapların falan bulunduğu karışık bir kısım var mı? Oralara da bir uğra istersen