- 31 Ağustos 2015
- 319
- 144
- 37
teşekkürler canım. yarın yapabiliyormuyuz yoksa 00:00 da mi bitiyorİlk sayfadaki görevlerin son tarihi yarın canım. Diğer günlerdeki odevler geçti artık. Boşver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım. yarın yapabiliyormuyuz yoksa 00:00 da mi bitiyorİlk sayfadaki görevlerin son tarihi yarın canım. Diğer günlerdeki odevler geçti artık. Boşver.
teşekkürler canım. yarın yapabiliyormuyuz yoksa 00:00 da mi bitiyor
ayy ne çok soru soruyorum ben dimi yaaa
çekmeceyi yaptım canım önceki görevleri de yarın yaparım inşallah. dolabim falan silinip yerlesecekbenimdeYeni görev gelene kadar zamanın var canım
Yaaa ne olacak canım yaa sor sor
Ben de sana dua ediyorum. Canim ellerine saglik :)
Kizlar yarin ben sabah erkenden hastaneye gidicem o yuzden simdiden bildirim yapiyim ben bu haftaki odevlerin hepsini yaptim gunlukleride yaptim cok sukur simdiden haberiniz olsun ona gore listeye eklersiniz beni :)
Bu arada yarinki gorevi sabirsizlikla bekliyorum hepinize iyi geceler..
Canım ben de dantelli sepet hastasıyım ama bulamıyordum, bir yer öğrendim yeni, biraz uzak ama gideceğim valla aklıma koydum
Eki Görüntüle 1628310 iç çamaşırı çekmecesi için ne güzel düzenleme
Kizlar ben corap ve camasirlara bunlardan kullaniyorum. Coraplarim icin cok uygun oldu. Hic dagilmiyor. Kac ay gecti koydugum gibi. :))
Lakin camasirlarima az geldi bolmeleri. Dagildi.
Herkesin derdi de bu oluyor genelde. :)) Camasirlar bozuluyor. O yüzden boyle bir gorev vereyim dedim. :)