- 31 Ağustos 2015
- 319
- 144
- 103
- 37
teşekkürler canım. yarın yapabiliyormuyuz yoksa 00:00 da mi bitiyorİlk sayfadaki görevlerin son tarihi yarın canım. Diğer günlerdeki odevler geçti artık. Boşver.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım. yarın yapabiliyormuyuz yoksa 00:00 da mi bitiyorİlk sayfadaki görevlerin son tarihi yarın canım. Diğer günlerdeki odevler geçti artık. Boşver.
teşekkürler canım. yarın yapabiliyormuyuz yoksa 00:00 da mi bitiyor
ayy ne çok soru soruyorum ben dimi yaaa![]()
çekmeceyi yaptım canım önceki görevleri de yarın yaparım inşallah. dolabim falan silinip yerlesecekbenimdeYeni görev gelene kadar zamanın var canım
Yaaa ne olacak canım yaa sor sor![]()
Ben de sana dua ediyorum. Canim ellerine saglik :)
Kizlar yarin ben sabah erkenden hastaneye gidicem o yuzden simdiden bildirim yapiyim ben bu haftaki odevlerin hepsini yaptim gunlukleride yaptim cok sukur simdiden haberiniz olsun ona gore listeye eklersiniz beni :)
Bu arada yarinki gorevi sabirsizlikla bekliyorum hepinize iyi geceler..
Canım ben de dantelli sepet hastasıyım ama bulamıyordum, bir yer öğrendim yeni, biraz uzak ama gideceğim valla aklıma koydum![]()
Eki Görüntüle 1628310 iç çamaşırı çekmecesi için ne güzel düzenleme
![]()
Kizlar ben corap ve camasirlara bunlardan kullaniyorum. Coraplarim icin cok uygun oldu. Hic dagilmiyor. Kac ay gecti koydugum gibi. :))
Lakin camasirlarima az geldi bolmeleri. Dagildi.
Herkesin derdi de bu oluyor genelde. :)) Camasirlar bozuluyor. O yüzden boyle bir gorev vereyim dedim. :)