- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin, şehriyeli bulgur pilavı biliyor musun belki anlamaz küçük, yer.Hergün ne yemek yapacağımı düşünmekten usandım artık ben eşim sabah a karşı geldiği için yemek yemiyor evde. Onu eliyorum, büyük kızım diabet benim ona şekerini yüjseltmicek yemekler olması gerek. Pirinç yiyemiyor bulgur yapıyorum, küçük te bulgur yemiyor pirinç seviyor. Az az ikisine de yapıyorum ama yemek yok ortada yine. Ne yapsam acaba varmı menüsü olannnn?
BUGÜNKÜ GÖREV
1 Çamaşır çekmecesi düzenlemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-seyhan77
2-anathema8
3-statistician
4-bi kahve
5-dagcı (kesin yapacak ama gelip yazmaya zaman olmayabilir) dahil edelim bence
Mercimekli yaptım ıhhh yemedi kelek. Şehriyeli domatesli yapıyorum bulgur û yoğurt la yedireyim diyom yok atıyor ağzından pirinç yapınca yiyor ama. İkisine de az az yapmak beni yormuyor beni ne yemek yapsam sıkıntısı zorluyor.Allah kolaylık versin, şehriyeli bulgur pilavı biliyor musun belki anlamaz küçük, yer.
yaninada bi köfte yapsanMercimekli yaptım ıhhh yemedi kelek. Şehriyeli domatesli yapıyorum bulgur û yoğurt la yedireyim diyom yok atıyor ağzından pirinç yapınca yiyor ama. İkisine de az az yapmak beni yormuyor beni ne yemek yapsam sıkıntısı zorluyor.
Allahhhhh hemen kıyma çıkartıyorum teşekkür ederimyaninada bi köfte yapsan
ekle canım.Kızlar kutular pek güzel maşallah
dagci canım seni yapmış kabul edip listeye ekleyelim mi
Bugün 14'ü geçiyoruz kızlar yeni rekor 14
merhaba hanımlar ben 1 yıldır evliyim. evlenmeden öncede sevmezdim ev işi yapmayı yine hala sevmiyorum hoş değil biliyorum ama böyle. topigi tesadufen buldum bende katılabilir mıyım aranıza
okudum canım mutfağı dağınık şimdi onu halledip çekmece yerlestiricem bendeTabii ki katılabilirsin canım, ilk sayfayı oku yeter:)
Ben hala ödev yapmadım ama yapacağım kızlar, nasıl yapacağım bilmiyorum ama
okudum canım mutfağı dağınık şimdi onu halledip çekmece yerlestiricem bende