Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende istiyorum o çekmece düzenleyiciden ne güzel duruyor. Kızların odalarına da iyi olur. İkea nın yolları taştanEvet çamaşır çekmecesi düzenlendi ne kadar sürer bilmem ama. Küçük küçük şeyler ya ondan heralde bozuluyor hemen. Çekmece düzenleyiciden edinmek lazım.
BUGÜNKÜ GÖREV
1 Çamaşır çekmecesi düzenlemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-seyhan77
2-anathema8
3-statistician
4-bi kahve
5-dagcı
6-2kediannesi
7.En iyi kadın oyuncu
8.cnntrm
9.catuke
Çekmeceleri düzenlerken size çok dua ettim Allah gönlünüzden geçen ne Murat varsa versin, hepinizden çok çok Razı olsun diye. Çekmeceler öyle dağılmış ki çok güzel oldu toplayınca. Yarın ki görevi sabırsızlıkla bekliyorum
Yarın ın görevini sabırsızlıkla bekliyorum eğer yetişirsem aklımda var birşey
Hiç yatmıyorum ki ben o saatte Ho Ho HoHadi bakalim ilk kim kalkacak
Hiç yatmıyorum ki ben o saatte Ho Ho Ho
Eşim sabah a karşı geliyor benim canım. Gündüz de saat 1 gibi işe gidiyor. O varken telefon yasak :) onunla ilgilenip onu yolcu edince geliyorum. Dün evdeydi işe gitmicem dedi sağolsun iş yaptık beraber.Bugün de saat 1 i geçiyordu işe gittiği ondan gelemedim.Anaam sabahliyor musun? Ee bugun sabah gelmedin
herkes kendi ismini mi yazıyor canlar ben biraz anlamadim galiba bu işi :SBUGÜNKÜ GÖREV
1 Çamaşır çekmecesi düzenlemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-seyhan77
2-anathema8
3-statistician
4-bi kahve
5-dagcı
6-2kediannesi
7.En iyi kadın oyuncu
8.cnntrm
9.catuke
10.naz__24
11.yesilkubbe
ben de ödevimi yaptım geldim.
evet canım listeyi alıp kendi ismini ekleyip yayınlıyorsunherkes kendi ismini mi yazıyor canlar ben biraz anlamadim galiba bu işi :S
bende diyorum niye kimse benim adımı yazmıyorevet canım listeyi alıp kendi ismini ekleyip yayınlıyorsun
bu önceki görevleri de yapmam gerekiyor mu acaba