Az önce eşim kızlara konuşma yaptı, oyuncaklar odanızdan çıkmicak, yemek alıp salona gitmek yok yere dökmek yok diye küçük kafa salladı, büyük bakarız dediyaaa okudukça heveslendim ya maşallahumarım bu temizlik bayaa bi gider
Merhaba hanımlar, iş konusunda benimde motivasyona ihtiyacım var. Yarışmaya katılabilirim. Banyonun camını sildim sayılırmıki
Kızlarr beni de alır mısınız aranıza?
yapı olarak biraz dağınık biri olduğum için ev işlerini planlamakta ve sağlanan düzeni sürdürmekte güçlük çekiyorum.bu yüzden de eşimle sık sık bozuşuruz,kendi titiz olduğu için hep eleştirir beni.
kısaca kendimi tanıtiim ; yaklaşık 4 yıllık evliyim,henüz bebek yok ve çalışıyorum. 25 yaşındayım :)
Merhaba hanımlar, iş konusunda benimde motivasyona ihtiyacım var. Yarışmaya katılabilirim. Banyonun camını sildim sayılırmıki
Kızlarr beni de alır mısınız aranıza?
yapı olarak biraz dağınık biri olduğum için ev işlerini planlamakta ve sağlanan düzeni sürdürmekte güçlük çekiyorum.bu yüzden de eşimle sık sık bozuşuruz,kendi titiz olduğu için hep eleştirir beni.
kısaca kendimi tanıtiim ; yaklaşık 4 yıllık evliyim,henüz bebek yok ve çalışıyorum. 25 yaşındayım :)
hoşbuldukk...
napıyoruz peki şimdi?
bu akşam eve 10 gibi gidicem ,cam silmekten mi başlayayım, yoksa haftalık görevlerden mi başlayayım?
ooooooooo hoşgeldin dutlucan:) banyonun camı ne demek ayna olmasın o ya da duşa kabinyok canım yok sayılmaz o hadi kalk cam sil de gel
Banyo penceresi varya küçük dikdörtgen onu sildim içten başka da silemem artık bugün
Masallah canım 4 yıldır evliymişsinO zaman bu topik sayesinde eşinden bol bol iltifat almaya hazır ol
Canım önce camı hallet o günlük görevonu yarın yapsan da kabul olmaz
Diğer 4 görev için cumaya kadar vaktin var
Komple evin camları silindi beni niye yazmadan küstüm sana hıhGünün ödevini yapanlar 7 olmuşhadi kızlar yok mu arttıran
@Baronesss
ftemiz
ayseyma
Y Yagmurluk
E eniyikadinoyuncu
zambak86
dagci
U ultraanne
@NAZ__24
Pipet
tencerekapakmisali
@sosyoloji12
btlbetul
catuke
Ben de mutfak camımı sildim de ancak girdimMaşallah topik pek, gün içinde 6-7 sayfa ilerliyor
Komple evin camları silindi beni niye yazmadan küstüm sana hıh
Diğer 4 görev ne onları göremedim ben
Kızlar benide ekleyin temizlikciyi çıkardım işler bana kaldi gaza gelirim hiç değilse şimdi ne yapcam ben haftayami basliycam yada yarından itibaren yapıyım görevleri puanim düşük olur olsun küçük çocuğum var ve diyetteyim bakalım yetisebilcemmi size:)
Canim ilk sayfadaki 4 görev için cumaya kadarmi süremiz bide günlük görev ne mesela yarininki sabahmi belli oluyoHoşgeldin canım aramıza mutlaka ilk sayfayı oku
Canim ilk sayfadaki 4 görev için cumaya kadarmi süremiz bide günlük görev ne mesela yarininki sabahmi belli oluyo
Tamamdır mutfak camini sildim sadece karanlik ya pek goremedim leke falan ama liste nerde liste gaza geldim :)
Aaa benim diyet kaptanım burdaymıs canım listeye alıntı yaparakmi ekliycezBUGÜNKÜ ÖDEVİMİZ
1 cam silmek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1.yesa1
2.chentiq
3.cnntrm
4.bi kahve
5.sosyoloji
6.feraceli
7.2kediannesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?