Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de aynalar vardı galiba....
ben size pek uyamadım yahu.... dün bütün evi süpürdüm sildim toz aldım ama şu dediklerinize fırsat kalmadı... haftasonu da öyle oldu.... ben bunlara gelene kadar ev gene pisleniyor :)) bu akşam bir kaçını yaptım yaptım yoksa gene başa sarcak her şey...
Tabii ki canım o nası söz
1- Her hafta 3 ya da 4 görev var, 1 haftalık süre var, her cuma ben şu maddeleri yaptım su maddeleri yapamadım var
2- Her gün saat 4'ten sonra ilk gelen günlük ödev veriyor, bu ödevler çok ağır değil 10-15 sürecek şekilde
Bu haftanın görevleri: buzdolabı iç dış temizlemek, baharatlıkları boşaltmak, temizlemek, anahtar, gözlük vs için tek bir yer belirlemek ve ilaç kutusunu düzenlemek
Bu günün ödevi 1 cam silmek
Canımmmm nasılsın?hiim tamam canim sagol.
1 cami sildim simdi. buzdolabim zaten imdaaat diye bagiriyordu, ony da aksam esim gelince yapablirim ancak. yoksa kucuk cadim hayatta yaptirmaz bana
Bi kahve molası verebilirim artık tüm camlar silindi, yıkanan storlar takıldı, toz alındı odalar süpürüldü, tüm dolaplar elden geçti, çamaşır yıkandı silme işi kaldı. Bunları tek yaptım sandınız demiii
Allah razı olsun eşimden işe gitmedi bugün vee beraber temizlik yaptık. Arada brn çocuklara yemek yedireyim, ay altını alayım derken o daha çok iş yaptı
Hadi bana kolay gelsin evi sileyim buhar hazır olmuştur
Bi kahve molası verebilirim artık tüm camlar silindi, yıkanan storlar takıldı, toz alındı odalar süpürüldü, tüm dolaplar elden geçti, çamaşır yıkandı silme işi kaldı. Bunları tek yaptım sandınız demiii
Allah razı olsun eşimden işe gitmedi bugün vee beraber temizlik yaptık. Arada brn çocuklara yemek yedireyim, ay altını alayım derken o daha çok iş yaptı
hiim tamam canim sagol.
1 cami sildim simdi. buzdolabim zaten imdaaat diye bagiriyordu, ony da aksam esim gelince yapablirim ancak. yoksa kucuk cadim hayatta yaptirmaz bana
Canımmmm nasılsın?
Hiç sorma valla ev işini canım mafediyor kızlar benimde. Bugün yaptık ta eşimle yüzü gözü açıldı eviniyiyim canim yaa, burayi kesfettim bakalim bir silkelenmeye calisiyorum.. ev aldi basini gidiyor da )
Buyur gel canım karşılıklı höpürdettirizbana da yap kahve geliyom :)))
Hemde nasıl güzel olduuu eşim tüm koltukları birbirinden ayırıp aralarını temizledi neler sokmuş kızlar bir ben eksiğim nerdeysevayyyy canım ellerine sağlık yahu pek güzel olmuştur
Camı silmen şahane olmuş canım o günlük ödev çünkü, yarın yapsan olmuyor
Buzdolabı için cumaya kadar vaktin var ve tabii diğer 3 görev için
Hemde nasıl güzel olduuu eşim tüm koltukları birbirinden ayırıp aralarını temizledi neler sokmuş kızlar bir ben eksiğim nerdeyse