valla temizliğe yeni başladım yapanlar püf noktada paylasirsa çok sevinirimoooo çok havalı
liste son yazan arkadaşın mesajındadır canım dur ben bi buluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla temizliğe yeni başladım yapanlar püf noktada paylasirsa çok sevinirimoooo çok havalı
liste son yazan arkadaşın mesajındadır canım dur ben bi buluyum
Aaa benim diyet kaptanım burdaymıs canım listeye alıntı yaparakmi ekliycez
1.sayfadaki listede ben yokum
Ben haftalık görevlerimi bitirdimyesa1görevlerini bir44318 .!.:Onu chentiq e söyleyelim canım sanırım 4 görevi tamamladıktan sonra mı ekleyecek, ya da 3 görev bir de hafta içine mi bakacak tam emin olamadım
Ben haftalık görevlerimi bitirdim
yetisirsin cnm. daha simdiden odevlerine baslamissin bile. hem ne yaparsak kar bu grupta.Kızlar benide ekleyin temizlikciyi çıkardım işler bana kaldi gaza gelirim hiç değilse şimdi ne yapcam ben haftayami basliycam yada yarından itibaren yapıyım görevleri puanim düşük olur olsun küçük çocuğum var ve diyetteyim bakalım yetisebilcemmi size:)
valla temizliğe yeni başladım yapanlar püf noktada paylasirsa çok sevinirim
1.sayfadaki listede ben yokum
o gunluk odev. yarin yapmanin bir artisi olmaz. haa bir artim olmasa da olur ne yapsam yanima kar dersen o da ayri bir arti tabi sana.kizlr silemedim camimi ama sabah ilk isim insallah silince yazarim tekrar iyi geceler herkese
timamyetisirsin cnm. daha simdiden odevlerine baslamissin bile. hem ne yaparsak kar bu grupta.
ben baslayalo epey oldu ama elim pek agir. hic pratik degilim. destekliyorum seni. paylasirlarsa cok iyi olur.
onumuzdeki hafta olursun canim. biz ilk toplasanlari yazdim oraya. bundan sonra eklenecekler haftalik gorevini tamamlayanlar olacak. sen hanarat hatunsun. sonradan geldin hepimizi gectin. helal.
o gunluk odev. yarin yapmanin bir artisi olmaz. haa bir artim olmasa da olur ne yapsam yanima kar dersen o da ayri bir arti tabi sana.
canim grubum benim. cumaya az kaldi. bu arada simdiden yazayim. umarim hepiniz okursunuz. CUMA BİLDİRİMINIZI YESA1 YA YAPIN. CUNKU BEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA UZANMISIM KUMSALAA YAPICEEEM
Maşallah valla çok iyi olduBUGÜNKÜ ÖDEVİMİZ
1 cam silmek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1.yesa1
2.chentiq
3.cnntrm
4.bi kahve
5.sosyoloji
6.feraceli
7.2kediannesi
8.ayseyma
9.anathema8
10.dagcı
11.naz__24
12.yesilkubbe
Yatak odamın camı uzun süredir silinmeyi bekliyordu. Sildim iyi oldu. cam küçük gelince artı olarak mutfak camını ve balkon kapısını bir de balkon demirleri arasındaki camları da sildim geldim. Ayy çok iyi oldu teşekkürler kızlar.
ha
harika fikir. ben de tatile gidecegimi yazmistim ya. acaba ben de gunluk odevlerimi otel odasinda mi uygulasam.