Ben değilim Türkiye nin en batısı edirne liyimkızlar bişey sorucam size,içinizde sivaslı veya kahramanmaraşlı var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben değilim Türkiye nin en batısı edirne liyimkızlar bişey sorucam size,içinizde sivaslı veya kahramanmaraşlı var mı?
Tırnağın varsa başını kaşıcan derler ya aynen o hesap canım. En güzeli herşeyi kendin yapmak. Bende öyleyim kendim yaparım ne laf olsun ne moralim bozulsun.yesa canım evet benim KV biraz tuhafff hem yapar hem laf eder bende gelemiyorum artık en Güzeli kendi işini kendin Gör usulü :)
Aynen canımTırnağın varsa başını kaşıcan derler ya aynen o hesap canım. En güzeli herşeyi kendin yapmak. Bende öyleyim kendim yaparım ne laf olsun ne moralim bozulsun.
yesa canım evet benim KV biraz tuhafff hem yapar hem laf eder bende gelemiyorum artık en Güzeli kendi işini kendin Gör usulü :)
Senin ki öyle bakmış, benim ki karı olmuşun dediAynen canım
Geçengün domates yapıcam dedi KV ben yapdım dedim böle kaldı aramız kötü değil aslında iyi bile sayılır ama arada üzüyor beni
Yeni anlamış zaar napcenSenin ki öyle bakmış, benim ki karı olmuşun dedi
13 yıl sonraYeni anlamış zaar napcen
sagol canim tesekurler, onun turkcesini bilmiyorum ama portakalla mandalina arasi daha cok mandalinaya benziyor digerindede nektar vareline sağlık canım.
ben haftasonu il dışına çıkınca kaldı buzdolabı.
portakal mı sebzeliktekiler?
lavabo ödevini akşam yaparım kızlar.:)
Allah yardimcin olsun canim dikkat et kendine yorma kendini gunlerin yaklasiyorya o sancilar ondan olabilir benimde son haftalarda hep sancim oluyordu is felan yaparkenBen bakamayalı temizlik isleri baya ilerlemiş ben artık temizlik felan yapmıyorum kızlar buzdolabı camdı fayansdi derken kendimi dün akşam acilde buldum sancıdan ntsye aldılar sancin var ama doğum sancısı deil dediler hala ara ara hatta saat başı ayağa felan kalktmda karnıma gren bir sancim var neyin sancisi anlamış deilim evimin halini görseniz her yer oyuncak halılar yok yerler toz pislik eşim is yaptını görmücem diyo ama içime sinmiyor doğum yaklaştı ice napcami şaşırdım
yaptim canim cok sukur biraz once bitirdim 1 banyo 1 tuvalet lavubasi alt katin 2 tanede ustkattaki banyoda olmak uzere 4 tane lavuba silindi mutfaginkini dun silmistimBUGÜNKÜ ÖDEV
Evdeki bütün lavaboları ovma
Ödevini yapanlar
1.ultra anne
2.Feraceli
3.naz__24
4.zambak86
5.seyhan77
6.yesa1
7.ayseyma
8.bi kahve
chentiq hu huuuuuu
E eniyikadinoyuncu nerdesin canım?
mirjam yaptın mı canım?
@Baronesss canım sabah gelmiştin ya keşke yine gelsen
cnntrm canım senden çok umutluyum sen yapmışsındır güvenim tam sana hadi gel de listeyi yenileyelim
ftemiz
dagci
@2KediAnnesi
kızlar bi siz kaldınız, beklemedeyiz:) ftemiz'den yavas yavas umudumu kesiyorum ama dagcı ve 2 kedi annesi bizi bırakmaz
yarinki gorevi sabirsizlikla bekliyorum yarin insallah butun gun olmasada evdeyim kalan islerimide biterecemBUGÜNKÜ ÖDEV
Ödevini yapanlar
1.ultra anne
2.Feraceli
3.naz__24
4.zambak86
5.seyhan77
6.yesa1
7.ayseyma
8.bi kahve
9.mirjam
BUGÜNKÜ ÖDEV
Ödevini yapanlar
1.ultra anne
2.Feraceli
3.naz__24
4.zambak86
5.seyhan77
6.yesa1
7.ayseyma
8.bi kahve
chentiq hu huuuuuu
E eniyikadinoyuncu nerdesin canım?
mirjam yaptın mı canım?
@Baronesss canım sabah gelmiştin ya keşke yine gelsen
cnntrm canım senden çok umutluyum sen yapmışsındır güvenim tam sana hadi gel de listeyi yenileyelim
ftemiz
dagci
@2KediAnnesi
kızlar bi siz kaldınız, beklemedeyiz:) ftemiz'den yavas yavas umudumu kesiyorum ama dagcı ve 2 kedi annesi bizi bırakmaz
Canım sabah 7.45te evden bir çıktım daha yeni girdim eve önce çocuğu uyutayim sonra ödevi yapıp gelicem
Bu arada kızlar sizin kvler yine iyiymiş benimki geçen yıl kendi domates sosunu bana gelip yaptırdı :)))
Ayrıca ben de Kırklareliliyim