eline sağlık canım.Bu arada dun yaptigim haftalik gorevlerin resimlerini cekmistim
Eki Görüntüle 1626895
Eki Görüntüle 1626896
iyide bu topik küllerinden doğmak isteyenler için değilmiydi yani iş yapmakta zorlanan arkadaşlar beraber motive olacaklardı maşallah hep hamarat hanımlar toplanmış moralimiz bozuluyor ama
canım sigara böreği buzluktan çıktıktan sonra sulanıp birbirine yapışmıyormu?buzluyken ayırıyorsan parçalanmıyor mu?Canlar kışlık hazırlık yaptınız mı? Ben 15 kilo taze fasulye, 50 kilo domates yaptım. 15 kilo taze fasulye ye zaten 25 kilo domates koydum. Çok güzel oldu be. 25 kilo da domates sos yaptım. Veee bugün de 25 kilo patlıcan, 25 kilo kırmızı biber aldım. Közlenip buzluğa kavuşturucam onları da. 2 kilo da yufka alınıp sigara böreği sarılıp buzluğa girecek aboooo çok işim var çokkkkk
ne tarhanası canım?Ben KV den kabul etmiyorum yapıyor ama kızına ver diyorumannem yapıyor sağolsun ama benimde elimden geliyor artık şuan sadece tarhana yapıyor annem yoğurdu onuda birlikde çıkarcaz seneye tarhanamıda kendim yapıcam inş
Yok canım çıkarır çıkarmaz kızartıyorum hiç sorun olmuyor.canım sigara böreği buzluktan çıktıktan sonra sulanıp birbirine yapışmıyormu?buzluyken ayırıyorsan parçalanmıyor mu?
ben buzluyken ayırmaya çalışmıştım parçalanmıştı da bir keresinde ,iyice erimesini bekleyince de yapışmıştıYok canım çıkarır çıkarmaz kızartıyorum hiç sorun olmuyor.
Yok canim kapakli degiller cekmeceler icin almistim
canim giriste bidolabim var onun cekmecesindeler
Bu haftanın görevleri bitti
Canım sonra kızıma az verdim vs laf ediyor bende istemiyorumbi kaç kerede kızım kendi yapıyor vs dedi uğraşmak istemiyorum Anlıcan kendime yetecek kadar yapıyorum ohh mis
Reçellerimide yapdım 2 kavanoz böğürtlen 1 büyük kavanoz Vişne 1 küçük kavanoz kara erik '1 küçük kavanoz da kayısıdahada yapıcam reçeller var nektariden yapıcam,limon denicem vs
Bu arada lavobalar bitti
Sadece mutfağı çekdim :)Eki Görüntüle 1627023
Banyo ovuldu,küçük bi çamaşır odam var ordada lavabom var ama üzerine halı koydum dün ondan sebep ovamadım halıyı koymadan silmişdim ona sayın artık
Yok gitmem sevdim burayı kök salarım artıkanladım canım mantıklıymış güle güle kullan
ooooooo feraceli bomba gibi geldin, sakın gitme ha bi yerlere
ayy senin kayınvaliden garipmişboş ver ya çok doğru karar vermişsin benim annem de kayınvalidem de şahanedir o yüzden sıkıntı yok
Süpersin canım ellerine sağlık
BUGÜNKÜ ÖDEV
Evdeki bütün lavaboları ovma
Ödevini yapanlar
1.ultra anne
2.Feraceli
3.naz__24
4.zambak86
5.seyhan77
Findikfaresi123 canım senin de maşallahın var, hiç chentiq gibi değilsin, sorgusuz sualsiz yapıp hani yeni görev diyorsun
Ben bakamayalı temizlik isleri baya ilerlemişben artık temizlik felan yapmıyorum kızlar buzdolabı camdı fayansdi derken kendimi dün akşam acilde buldum sancıdan ntsye aldılar sancin var ama doğum sancısı deil dediler hala ara ara hatta saat başı ayağa felan kalktmda karnıma gren bir sancim var neyin sancisi anlamış deilim evimin halini görseniz her yer oyuncak halılar yok yerler toz pislik eşim is yaptını görmücem diyo ama içime sinmiyor doğum yaklaştı ice napcami şaşırdım
Yok gitmem sevdim burayı kök salarım artık
Yufka iyi değilse öyle olur,ben marketten yufka almıyorum sadece yufkacıdan alıyorum hem daha lezzetli oluyor hemde yapışmıyor parçalanmıyor.ben buzluyken ayırmaya çalışmıştım parçalanmıştı da bir keresinde ,iyice erimesini bekleyince de yapışmıştı
hmm anladım canım,ben de bir yufkacı bulursam inşallah öyle yapayımYufka iyi değilse öyle olur,ben marketten yufka almıyorum sadece yufkacıdan alıyorum hem daha lezzetli oluyor hemde yapışmıyor parçalanmıyor.
Misafir geldiği zaman çok iyi oluyor çıkar kızart yenilsin
Çorbalık canım İstanbul tarhanasıne tarhanası canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?