Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh süper bir ödev:)Yesa 2 gun boyunca olmayacak. Benim de tim gun boyunca misafirlerim vardi. Digerlerini bilmiyorum.
Bugunun odevi kendimize ozel bir içecek hazırlayıp 15 dk boyunca hic bir sey dusunmeden ve yapmadan sakin sakin onu icmek olsun.
yesa canım yokluğun belli oluyor:)
Canlarimmmmm ben dün ve bugün evde değilim. Dün sabah demiştim yapamayacağım diye ama bugünkü ödevi yaparım. Çay olur mu hatta hemen yapayım da Findikfaresi123 cigimi geceyim
Ben şuan kahvaltımı yapıyorum yanındada yag yakıcı çayım var kocaman bir kupa onu içicem birazdan :) Seni geçtim sanırım.. :) Neyse 15 dakika keyif yapıp geliyorum benn
Yaaaaaaaaaaaaaa geçmişsin valla canım. Şu elma limon karanfil karabiber tarçın olan çay mi
Günaydınnnn.Dün çok yoğun bir gün geçirdik. Eşim evdeydiiiAaa bütün gün giremedim diye merak içinde idim şu an şoktayım ne kadar az kişi girmiş ve ne kadar az kişi yazmış ve de benim verdiğim ödev cikleri ne kadar az kişi yapmış
Nerede bu devlet nerede bu millet hadi benim misafirim var size ne oluyor kızçelerrr..
Çocuk uyuduktan sonra mükemmel bir ödev :) Kahve yapıp dalayım hayallere o zaman ...Yesa 2 gun boyunca olmayacak. Benim de tim gun boyunca misafirlerim vardi. Digerlerini bilmiyorum.
Bugunun odevi kendimize ozel bir içecek hazırlayıp 15 dk boyunca hic bir sey dusunmeden ve yapmadan sakin sakin onu icmek olsun.
Bayıldım ödeveYesa 2 gun boyunca olmayacak. Benim de tim gun boyunca misafirlerim vardi. Digerlerini bilmiyorum.
yesa canım yokmuşsun ya. Nereye gidiyon,düğün nerde? Bursa da bursa da
güle güle kullanın canım odanızı, ben de salon takımı alacağım nasipse, araştırmalardayım, tavsiyeleriniz varsa alabilirim.Günaydınnnn.Dün çok yoğun bir gün geçirdik. Eşim evdeydiii
Allah ım ne güzelmiş ya eşin evde olması ama 1 gün bugün gitsin işine alışık değilim ben
Kızlarıma oda aldık dün, cumartesi günü büyük kızımın doğum günü onun konsepti için organizasyon firmasına gittik, tüm malzemeleri seçtik, resim verdik,sonraaa malum küçük kızın uyku sorunu var onun için uyutucu almaya gittik (hamak) sonraaa geyik dolandık yemek yedik geldik.
Bir kızım onda bir kızım onbirde uyuyunca bende saat 1 gibi sızdım. Uyku çok güzelmiş yaaaa yine istiyorum
Sağol canım benim. Daha iyileri sizlere olsun.güle güle kullanın canım odanızı, ben de salon takımı alacağım nasipse, araştırmalardayım, tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
mobilyada şu marka iyidir, şu markayı kesin almayın diye?