Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yukarda 16 ekim yaziyorareser bu mesajı yazmış bildirim sayfasına bu doğru ama listede benim adım yok bu yanlış:)
16 EKIM ÖDEVI
Klozet fırçasını dezenfekte etmek
15 Ekim ÖDEVINI YAPANLAR
1. atalente
2. areser
3. elifcino
4. bi kahve
5. catuke
6. vuslat
7. yesa1
8.mirjam
9-chentiq
10-yesilkubbe
11-nnightsaill
12-eshma
13. bendimahi
seyhan77 de bunu yazmış bu yanlış çünkü bugün ödevinin bildirimini oraya yazmış, bu listedekiler henüz fırça temizlemedi buraya yazan olmadı ki
16 EKIM ÖDEVI
15 Ekim ÖDEVINI YAPANLAR
1. atalente
2. areser
3. elifcino
4. bi kahve
5. catuke
6. vuslat
7. yesa1
8.mirjam
9-chentiq
10-yesilkubbe
11-nnightsaill
12-eshma
13. bendimahi
14-seyhan77
Canım zaten 15 ekim olana doğru dedim, 16 ekim olana seyhan adını eklemiş bu yanlış canım diğer sayfaya bak ne dediğimi anlarsın, bugün ödevinden buraya henüz bildirim yapan olmadı kiyukarda 16 ekim yaziyor
altinda 15 ekim odevi diyor kiz
dogru :)
Canım fırçayı koyduğum kaba çamaşır suyu koyuyorum onun içinde duruyor sürekli yani benimkibugünkü ödevi nasıl yapıcaz kızlar ?
ben klozete çamaşır suyu döktüğümde fırçayı içinde gezdiriyorum,fırça da dezenfekte olur diye düşünüyorum ama yanlış mı ki
insanlar alırken etrafa sıçratır diye tiksiniyorum ben hiç su içine koymam,yanlış mı ki16 EKİM ÖDEVİ
KLOZET FIRÇASI TEMİZLEMEK
1.eflalim
benimkiler çamaşır suyunda durur bugün yeniden çamaşır suyu koydum
Ben hep öyle yapıyorum canım dediğinde mantıklı ama çamaşır suyunda hep amainsanlar alırken etrafa sıçratır diye tiksiniyorum ben hiç su içine koymam,yanlış mı ki
ya hanımlar diğer bildim sayfasına böyle yazılmış, buraya yazıyorduk ya hani ertesi gün ödev veren listeyi oraya ekliyordu ne oldu böyle ya
16 EKIM ÖDEVI
15 Ekim ÖDEVINI YAPANLAR
1. atalente
2. areser
3. elifcino
4. bi kahve
5. catuke
6. vuslat
7. yesa1
8.mirjam
9-chentiq
10-yesilkubbe
11-nnightsaill
12-eshma
13. bendimahi
14-seyhan77
ne çok ama demişimBen hep öyle yapıyorum canım dediğinde mantıklı ama çamaşır suyunda hep ama
olsun mesaj alındı problem yokne çok ama demişim
Arkadaşlar bu günkü ödevi yapan oldu mu?
Nasıl yapıyorsunuz. Benimki zaten sürekli deterjanın içinde.