Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bura yağmurlu havada birde toprak yağmış akşam bu gün yapılacak işlerGünaydın...
Hsonu Geliyor dip Köşe temizlik yapmayı ayrıca yazlık kışlık ayırmayı düşünüyorum.
kolay gelsingünaydın hanımlar bugün evdeyim o yuzden baya bi iş yapmayı planlıyorum umarım oğlan engel olmaz
Motive olmamaktan mı bahsediyorsunuz? Benim de motivasyonum yoktu açıkçası.
Yaşadığımız bunalımdan kurtulmak için motivasyondan fazlasına ihtiyacımız var. Harekete geçmeyi sağlayacak ve her şeyi yoluna koyacak bir stratejiye ihtiyacımız var
<<<Bir eylem hakkında nasıl hissediyorsak, kararlarımız buna göre şekilleniyor.>>>
Bu ne demek? Çamaşır yıkamak sıkıcı geldiği için yapmazken, telefon başında vakit geçirmek eğlenceli geliyor. Ne ile ilgili güzel hislerimiz olursa, hayatımıza onu dahil ediyoruz.
Çoğu zaman yapmamız gereken bir şeyler olduğunda, içimizden yapmak gelmiyor. Ve bu gibi durumlarda oturup, önce motive olmamız gerektiğini düşünmek büyük bir hata. Bir süre sonra kendiliğimizden yapmayı isteyeceğimizi düşünüyoruz ki bu daha da büyük bir hata.
O yüzden HER NE YAPILACAKSA BUGÜN YAPIN!
korku ile yaşıyorum en çokte enfekte olur fark edemezsem başkalarına bulaştırırsam korkusu var kimseye gitmiyorum anneme kv me evden işe işten eve .Merhaba kızlar.
Nasılsınız? Umarım sağlığınız ve moraliniz iyidir.
şu salgından sonra eşimde bende biraz pimpirikleniriz sanırımhiç öyle yapma. gündelik hayatın nasılsa küçük düzenlemelerle devam et. şu aralar çok önemli. takıntı hastalığına kapılabilirsin allah korusun
ama iyi değil. ben çok rahatım. kızım biraz panik yapıyor. anne maske tak anne kimseye yanaşma. bu kadar küçük bedenlere bu kadar yük yüklenmesine üzüldüm. ama başka aileler çocuklarını panik ettiriyor, onlar da benim çocuğu.. şu an gereksiz bir korku salındı üstümüze diye düşünüyorum. tedbir çok iyi. önlemler yerinde ama kronik bir halde aman yarabbi diye dolaşmak bünyeye zarar...şu salgından sonra eşimde bende biraz pimpirikleniriz sanırım
gündeliğe şöyle devam ediyorum diyetimi yapıyorum günlük işe geliyorum vs vs gibi
teyzem iş yapma.. elzemleri yap. onun haricinde kafan rahat olsun. ama haberleri çok izleme. risk grubundasın, çok dışarıya çıkma. hani kızlara gidip gelmeyi de kes gerekirse... kendini yormadan olduğu kadar.. 3 aylardayız kuran hatmine başlamaya ne dersin?iyi değilim beni soracaksan ya bu virüs çok sıkıntı ya sen nasılsın bu arda chentiq bu gün hiç iş yapasım yok
ben biraz paniğim çocuklara yansıtmamak gerek ..... sende kızın için arada maske tak kalbi huzur bulur . allahtan eve geçince bu panikliğim geçiyorama iyi değil. ben çok rahatım. kızım biraz panik yapıyor. anne maske tak anne kimseye yanaşma. bu kadar küçük bedenlere bu kadar yük yüklenmesine üzüldüm. ama başka aileler çocuklarını panik ettiriyor, onlar da benim çocuğu.. şu an gereksiz bir korku salındı üstümüze diye düşünüyorum. tedbir çok iyi. önlemler yerinde ama kronik bir halde aman yarabbi diye dolaşmak bünyeye zarar...
teyzem iş yapma.. elzemleri yap. onun haricinde kafan rahat olsun. ama haberleri çok izleme. risk grubundasın, çok dışarıya çıkma. hani kızlara gidip gelmeyi de kes gerekirse... kendini yormadan olduğu kadar.. 3 aylardayız kuran hatmine başlamaya ne dersin?
bence de sen bana göre çok rahatsın hoş şimdi pazar a gidecem bendeya benim rahatlığım da anormal boyutta aslında. bu gün biri gelecek çalışmasını anlatmak için. dipdibe olacağız. ona bile klavyeni kullandırtma, koltuğuna oturtturma, örtü ser, klavyeye jelatin geçir diyor. olmaz öyle dedim. maske tak dedi. daha ben acaba ayıp olur mu ki diyorum. adamla dipdibe proje bakacağız düşün. yada araziye çıksam mı ki diyorum yerinde görmek için. cumalar tatil olmuş bendeki de neyin kafasıysa...
gel ortada buluşalım
teşekürler tavsiyen için dualar bölümünde okuyoruz hatim sende gele katılama iyi değil. ben çok rahatım. kızım biraz panik yapıyor. anne maske tak anne kimseye yanaşma. bu kadar küçük bedenlere bu kadar yük yüklenmesine üzüldüm. ama başka aileler çocuklarını panik ettiriyor, onlar da benim çocuğu.. şu an gereksiz bir korku salındı üstümüze diye düşünüyorum. tedbir çok iyi. önlemler yerinde ama kronik bir halde aman yarabbi diye dolaşmak bünyeye zarar...
teyzem iş yapma.. elzemleri yap. onun haricinde kafan rahat olsun. ama haberleri çok izleme. risk grubundasın, çok dışarıya çıkma. hani kızlara gidip gelmeyi de kes gerekirse... kendini yormadan olduğu kadar.. 3 aylardayız kuran hatmine başlamaya ne dersin?
hoş şimdi pazar a gidecem bende