- 31 Ağustos 2015
- 403
- 274
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar.
Muhtemelen siz bu mesajı okuduğunuzda ben coook ama çok uzaklarda rüyanın bilmem kaçıncı dakikasında olacağım...
Duyanlar duymayanlara iletsin. Etiketlesin. Nisan a yi programimizi acikliyorum..
Bu haftaki Odak noktası banyo. 2 gün veriyorum sadece. Öyle eskisi gibi yok 1 hafta vermek.
------
Günlük beslinizi yazacaksiniz. Benimkisi:
1. Utu yapmak
2. Mutfak çekmecesi düzeltmek
3. Oğlanın dolabının bir gözünü yerleştirmek
4. Kizin dolabının bir gözünü yerleştirmek
5. Banyodaki gereksiz ıvır zıvır atmak
Nisan a yi boyunca her gün yapmak zorunda olduğumuz alışkanlıklar
1. Kalktıktan hemen sonra cami açmak, 15 dk sonra ise yatağı yerleştirmek.
2. Gece yatarken mutfak tezgahının pırıl pırıl olması.
3. Her gün şükredecek 4 madde yazmanız. 4 madde
Umarım link ekleyebilmisimdir. Yukarıda ki yeri tıkladığınızda video geliyor mu? Geçen listeyi paylaşmıştım ama hala kararlı misiniz bilmiyorum. En az 10 kişi istemiştim. Ben tekrar başlatıyorum..
1- chentiq
2- yorgun anneanne
3-
4-
...
geçmiş olsun bu arda doğur söylüyorsunCanım ben hastaydım ( korana değil) hala da hastayım o yüzden kk ya bir defa girdim. Belki odak noktasını yapmam ama sizlere ayak uydurmaya çalışacağım.
Hayrına eski üyeleri etiketleyiver topige girenin kulağından tutar bırakmayız
Ben istediğim katılımı göremedim.Eskisi gibi her gün maddeler halinde iş yapmıyor muyuz kızlar?
Ozaman at bi beşlikNasıl özlemişim bu topigi kalpkalpkalp
Merhaba.. Hadi bir 5 lik de sen at. Bugün neler yapmayı dusunuyorsunselammmm
süt kaynatılacak
odanın düzeni değiştirelecek
mutfak da bulaşık bırakılmayacak
etraf şöyle bi toplanacak
söz verdiğim yasin okunacak
keşkem aktif olsa ya aslında yazsakMerhabalar.
Burası eskisi gibi aktif olsa ne güzel olur. Yada yani bir topikle kan mi tazelersek ha baskan ne dersin
Sohbet topigi acip orada böyle bir topik acmak istediğimizi 'de söyleyebiliriz o zaman katılım fazla olabilir ha ne dersiniz