- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
Ben listeyi kopyalayıp kendinizi ekleyerek güncelleyin yazmıştım ama..Listeyi güncelleyecek misiniz? Benimle birlikte 2 kişi eklenmiş sanırım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben listeyi kopyalayıp kendinizi ekleyerek güncelleyin yazmıştım ama..Listeyi güncelleyecek misiniz? Benimle birlikte 2 kişi eklenmiş sanırım :)
Öyle mi, o mesajı gormemişim afedersinizBen listeyi kopyalayıp kendinizi ekleyerek güncelleyin yazmıştım ama..
Ben de çalışıyorum. Okul öncesi öğretmeniyim.herkes ev hanimi mi acaba bem calistigim icin eve daha yeni girdim.
Allah şifa versin, yaklaşık 1 ay grip atlatmaya çalıştım. Hala daha hafif öksürüğüm var. Naçizane doğal bir çay tarifi önermek istiyorum iyi geliyor.kızlar bu gün yapılan işler kahvaltı yapıldı yataklar toplandı akşam çalıştırdığım bulaş ık makinası boşaltıldı kirlileri dizildi masa silindi
4 çekmece düzenlendi mutfak balkonu yıkandı 1 el çamaşır yıkandı serdim
duş alındı namaz kılındı ama şimdi hastayım ya şifayı kaptım
herkes ev hanimi mi acaba bem calistigim icin eve daha yeni girdim.
ben de çalışıyorum öğretmenim 1 ta ede 3 yaşında oğlum varherkes ev hanimi mi acaba bem calistigim icin eve daha yeni girdim.