- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
Hoşbuldumhoş geldin aramıza selam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldumhoş geldin aramıza selam
hoş geldin. Sen benim eski halimi görsen. Ben düzeldiysem her yer düzelir....Yaa kızlar ben bu temizlik ve düzen işini beceremiyorum..hep yarim yamalak..hani diyemiyorum en azından bu odam derli toplu ve temiz..her yerde bir dağınıklık..iki çocuğum var dağıtıyorlar, çoğu zaman önemsemiyorum toparlayabildiğim kadar diyorum ama bazen de başkaları çocukları olsada hep derli toplular diyorum..öncelikle evde sadeleşmeye gitmem de gerekiyor sanırım başarılı olmak için
Bugün yaptıklarım
Bulaşık makinasını boşalttım.kirlileri yerleştirdim
Elde yıkanacakları yıkadım
Çamaşır makinasını çalıştırdım.bitince asılacak
Çiçeklerimi suladım
Yemek yaptım
Çocuklarla oynadık
Salondaki çekmecede eski evraklar vardı onları ayıkladım.
Kızımın kıyafet askıları vardı onları bir poşete koydum atılacak(kullanmadığım bebek kıyafet askıları)
istemem mo... gönder gelsin.o gun bitirmedim ama o utuler bitti :) yenileri var ister misin
Bende tam tersi iki gündür gaza geldim..Dün mutfak dolaplarının ve bulaşık makinesinin dışını sildim.mutfak perdesini çamaşır makinasına attım.baktım makinede yer var oğlumun odasının perdesini de attım.ütüleyip astım..kalkamda iş yapam iki gündür
çok çok tembelim ya
geçmiş olsun abla. anneniz nasıl şimdi.kızlar 3 gündür yoğundum
annem rahatsızdı bende kaldı fazla giremedim kk ya
iyi çok şükür günaydın bu ardageçmiş olsun abla. anneniz nasıl şimdi.
günaydin abla.iyi çok şükür günaydın bu arda
anam konu sahibesi uğramıyor yagünaydin abla.