- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin... badin nerede badini de cagir.. benimki kayıplara karıştı... aktif yaparız yeniden merak etmeAyyy topik aktif olmuş beni kk da tutan hatta üye olma nedenim bu topikti . Burası sessizliğe bürününce girmez oldum. çok nadir giriyorum.bildirim gelmeyince de bakmıyordum
Bir süre girmeyince bildirim gelmiyor sanırım. Topik Umarım eskisinden aktif olur
Yeni gördüm etiketikk ya tekrar dönsem mi acaba.. o kadar vaktim, zamanım enerjim var mı..
şuraya bir kaç tanıdık etiketleyeyim. sizlerin de varsa etiketleyebilirsiniz. bilmiyorum kaç kişi kaldı aktif..
@LAydLiNe NAVLEE yorgun anneanne areser @CKbeautyandsheer @dagci @sivastrabzon @ha_mim @SchonerDuft
kolay gelsin ben halen kk da geziniyorum sadece çamaşır makinasını çalıştırdım o kadar1. çamaşır yıkanacak
2. evden 3 parça eşya çıkarılacak
3. 5 parça ütü yapılacak
4. yemek hazırlanıp erken yenilecek
5. bulaşık mak. boşaltılacak
ben sigara molası ve kahve molası5 madde
işten gelince
direk cam silecegim..
perdeler asacak.
tuvalet aynasi silecek.
balık pişirecek ( önce buzluktan çikarmalıyım.)
kızımla oyun.
tamam anacım
ben gireyim topiğe motive olursunKızlar ben hiiç motive olamıyorum hiç ev işini yetistiremiyorum hiç organize olamıyorum ya.. sinirden ağlayacağım....