Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun abla evet duydum dün 5,1 malatyada...selam akşam deprem oldu malatya'da oldu bizde sallandık sabaha karşı uyudum kahvaltı yapıldı çamaşır serdim bir elde yıkanıyor namaz kılıp
iş yaparım yapınca yazarım
çok iyiyim sen nasılsın güzel anne?chentiq çiğim nasılsın?
çok geçmiş olsun şimdi nasıl teyze?kızlar 3 gündür yoğundum
annem rahatsızdı bende kaldı fazla giremedim kk ya
doğ ayol doğğğğselam herkese bi kulleeimden dogasim var bi yok bilemedim ayol. valla haydee diye baslicam ama bakalim
merhaba hoş geldin. daha önceden tanıştık mı hiç?günaydin..
keçeli kalemle tahtaya yapılacaklarimi yazipdirek maratona girişiyorum
dün yazdiklarim tümü yaptım şükür..
aklıma ne gelirse yaziyorum bu iyi geldi baya..:)
ütü kaldi biraz daha biriktirmem lazim 2 parçalık
hatırlamiyorum tanişmadik galiba.çok iyiyim sen nasılsın güzel anne?
çok geçmiş olsun şimdi nasıl teyze?
doğ ayol doğğğğ
merhaba hoş geldin. daha önceden tanıştık mı hiç?
iyiyim canım. merak ettim seni. bi yazayım dedim :)çok iyiyim sen nasılsın güzel anne?
diğer şeyleri de yaz. neler yaptın yapmadın. uzun listeler gelmiyor artık. anca geziyonuz hanfendiiyiyim canım. merak ettim seni. bi yazayım dedim :)
chentiq çiğim,diğer şeyleri de yaz. neler yaptın yapmadın. uzun listeler gelmiyor artık. anca geziyonuz hanfendi
Kk aklıma en son gelen şeydi yaklaşık bi senedir. Geme döndüm kürkçü dükkanınachentiq çiğim,
temizlik hak getire arada yazardım listeleri iyi olurdu.
Şimdi ctesi ses eğitimi alıyorum belediye konservatuvarında, bi tek pazarım kalıyor.
onda da dinleniyorum.
sen neler yapıyon sesin soluğun çıkmıyor şekerim.
Neden?Kk aklıma en son gelen şeydi yaklaşık bi senedir. Geme döndüm kürkçü dükkanına
Ben migiO zaman ilk kez karşılaştık. Ne iyi ettin de geldin
öyle ekstrem bir durum yok. genel olarak dikiş tutturamamak diyelim. çocuklar işler güçler zaman çarçabuk geçiyorNeden?
Neler oluyor hayatında? buradan yazmıyorsan özelden yaz. :)
3yaşında prensesim var.@MigiMadid aynı sorun bende de vardı. hatta çok çok çok fazla bir biçimde. benimki kadar beter olamaz eminim.
bir yerden başlamak lazım ve emin ol başaracaksın. yeterki bir kez karar ver.
hem çalışan hem anne olmak zor. kaç yaşında çocuğun?