- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şuan yoldayım, Ankara’ya gidiyorum Gece geç dönerim. Yarın yüzme yarışı var. Akşama kadar havuzdayım. Akşam evde ne yaparım bilmiyorum. Pazar kızımın bilsem sınavı ve cimmastik antrenmanı var. Arkasından arkadaşa bebek görmeye gideceğiz. Boğazımı tutacağım bende :)Peki sizin haftasonu planlarınız nedir?
Seninkini tüm detaylarıyla biliyorum zatenBen şuan yoldayım, Ankara’ya gidiyorum Gece geç dönerim. Yarın yüzme yarışı var. Akşama kadar havuzdayım. Akşam evde ne yaparım bilmiyorum. Pazar kızımın bilsem sınavı ve cimmastik antrenmanı var. Arkasından arkadaşa bebek görmeye gideceğiz. Boğazımı tutacağım bende :)
Chentiq bebegim nassinveee etiketlemeye devamm.
Ben gelirim valla evimin temizlenmesi lazım yarın yapacam planım yok henüz sabah girer yazarım plan yapıncakk ya tekrar dönsem mi acaba.. o kadar vaktim, zamanım enerjim var mı..
şuraya bir kaç tanıdık etiketleyeyim. sizlerin de varsa etiketleyebilirsiniz. bilmiyorum kaç kişi kaldı aktif..
LAydLiNe @NAVLEE yorgun anneanne areser @CKbeautyandsheer @dagci sivastrabzon @ha_mim SchonerDuft
Benim maraton bitti sabah 9.30 da başladımMaratona kalkıyorum... Hadi gelin
kk ya tekrar dönsem mi acaba.. o kadar vaktim, zamanım enerjim var mı..
şuraya bir kaç tanıdık etiketleyeyim. sizlerin de varsa etiketleyebilirsiniz. bilmiyorum kaç kişi kaldı aktif..
LAydLiNe @NAVLEE yorgun anneanne areser @CKbeautyandsheer @dagci sivastrabzon @ha_mim SchonerDuft
Yapmadıysan bu akşam beraber yapalım mıhsonu çok verimli geçti tertemiz oldu evim. ama hala ütüye başlamadım. gözümde büyüdü
Merhabalar bende katilirim sizeYapmadıysan bu akşam beraber yapalım mı