- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
Aslında 1 yldır düzenli ödüyorduk ama 2 ay ödeyemedik 25 milyarKomşu falan da mı yok kuzum ya nr kadar borcunuz sorması ayıp olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında 1 yldır düzenli ödüyorduk ama 2 ay ödeyemedik 25 milyarKomşu falan da mı yok kuzum ya nr kadar borcunuz sorması ayıp olmasın
AminAllah evladınızın bahtını şansını açık etsin, sizi de dardan kurtarsin tez vakitte. Çok da umutsuz olma, vardir mutlaka bir çıkış yolu. Bugün üzüntüden göremedin belki.. Allahım dermanini da verir inşallah . Lütfen darlandığında, sıkıldığında yalnız hissetme, bize yaz..
Kredi borcu.mu gelen 2 ayda hemen icra gelmeZ ya allah ödeme kolaylığı versinAslında 1 yldır düzenli ödüyorduk ama 2 ay ödeyemedik 25 milyar
malesef işte olacak varmış 7000 tl ödemiştik şimdi o ödeme yok sayılmış normalde 25.000 tl den eksilmiştiKredi borcu.mu gelen 2 ayda hemen icra gelmeZ ya allah ödeme kolaylığı versin
Aaaa evet kalp sıkışması oluyor o da mı ondan oluyormuş, ben gaz sıkışması falan sanıyordum, ilaç doktor kaç defa yazdı ama ben kullanmadım:) ben ilaç kullanmayı sevmiyorum doğal tedaviden yanayım, egzersiz de vermişti ama birkaç gün yaptım onu da bıraktım maalesefkalp sıkışması oluyor mu peki ? bende sol kalçada yanma hissi de oluyor birde hiç bir topik aktif değil kim nasıl tedavi uyguluyor bilmiyorum. ilaç kullanıyormusun topik açıp etiket yapsam seni sakıncası olurmu
Alla size bir mucize göndersin canımmalesef işte olacak varmış 7000 tl ödemiştik şimdi o ödeme yok sayılmış normalde 25.000 tl den eksilmişti
Ondan oluyormuş şey gibi kalp spazmı gibi dimi.bugün drye gidecem bakalım ne dicek ramatoloji uzmanına sevk isticem sen hangi bölümde muayene oldunAaaa evet kalp sıkışması oluyor o da mı ondan oluyormuş, ben gaz sıkışması falan sanıyordum, ilaç doktor kaç defa yazdı ama ben kullanmadım:) ben ilaç kullanmayı sevmiyorum doğal tedaviden yanayım, egzersiz de vermişti ama birkaç gün yaptım onu da bıraktım maalesef
Etiketliyebilirsin canım ne sakıncası olacak
Fizik tedavi 'ye gitmiştim, git bakalım bana da haber ver belki farklı bir çözüm sunar, ama geçici bir şey değil ömür boyu sürer biz egzersizlerle hafifletebiliriz sadeceAlla size bir mucize göndersin canım
Ondan oluyormuş şey gibi kalp spazmı gibi dimi.bugün drye gidecem bakalım ne dicek ramatoloji uzmanına sevk isticem sen hangi bölümde muayene oldun
Ya ben ramatolojiye gittim ramatolojide benim branjim değil dedi ama araştıralım bakalım dedi ilgilendi yani gerek.görürse fiziğe gönderecekFizik tedavi 'ye gitmiştim, git bakalım bana da haber ver belki farklı bir çözüm sunar, ama geçici bir şey değil ömür boyu sürer biz egzersizlerle hafifletebiliriz sadece
Amin inşallah sağol canım kendimi kapattımBer ra
Allah kolaylık versin. İnşallah Hızır gibi yetişir birileri imdadına.
Borç zor bi şey. Benim ev kredim bu ay bitti. Allah herkese borcunu ödeme kolaylığı versin.
Her banyodan sonra ayak agrısı çekiyormusun yada tüm vucüt agrısı ?Ya ben ramatolojiye gittim ramatolojide benim branjim değil dedi ama araştıralım bakalım dedi ilgilendi yani gerek.görürse fiziğe gönderecek
Evet özellikle dizlerimin içi ağrır . Sende de mi varHer banyodan sonra ayak agrısı çekiyormusun yada tüm vucüt agrısı ?
Yarim saat kadar kitap okundu (nihayet)Hanımlar merhaba..
- Lavabolar wc temizlendi,
- Kv banyosu yaptırıldı,
- Banyo toparlandı,
- Ocak silindi,
- Katlanan çamaşırlar yerleştirildi,
- Yeni çamaşır yıkandı asıldı,
- Bulaşık makinası açıldı, boşaltıldı,
- Balkon yıkandı,
- Ocak silindi,
- Bulaşık makinası temizlendi,
- Ikı kapı silindi,
- Musluklar parlatıldı .
Bende hep vardı da fazlalaşınca tıp fakültesine gidip tedavi oldum 2 ayın sonunda tahlilerde romatizma dendi stresten olmuş bide kilo sorunu var tabi bir psikologla görüşün dediler ama daha gidemedimEvet özellikle dizlerimin içi ağrır . Sende de mi var