- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Hayırlı olsun ben de takibe alıp paylasırim.Eki Görüntüle 2145383
Allah razı olsun canım yeni açtım
Inşallah bir katkımız olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun ben de takibe alıp paylasırim.Eki Görüntüle 2145383
Allah razı olsun canım yeni açtım
Teşekkür ederimekledim. hayırlı işlerin olsun.
Hikayelerimde de paylaştım.
Hayırlı olsun ben de takibe alıp paylasırim.
Inşallah bir katkımız olur
Gozun aydin.Ber ra
Allah kolaylık versin. İnşallah Hızır gibi yetişir birileri imdadına.
Borç zor bi şey. Benim ev kredim bu ay bitti. Allah herkese borcunu ödeme kolaylığı versin.
zambak86 SchonerDuft gecmis olsun kizlar.Ya ben ramatolojiye gittim ramatolojide benim branjim değil dedi ama araştıralım bakalım dedi ilgilendi yani gerek.görürse fiziğe gönderecek
Allah saglik versin. Hangi sehirdesin ozelden yazsana. En onemlisi saglik. Neler satiyorsun resim atarmisin?Hayat devam ediyor ağlayıp sızlamakla olmuyor malesef
Dün bir yelek ve patik sattım komşuya parası geldi şimdi pazara gideceğim bugün
2 gündür uyuyamıyorum ağlayamıyorumda üzüntüm eşya vs değil tek üzüntüm oğlum
Ama geçecek hep karanlık olmaz gün aydınlığa kavuşur
Kahvaltı hazırlandı
Oyuncaklar toplandı
Komşu bandana istedi ona başlandı
İnanır mısınız kimse aramadı nedir haliniz bile demek için ?
Bir annem aradı nasılsın ?dedi
İyiyim dedim bitti bu kadar
Kimsem yok Rabbimden başka içimi dökecek
Eşim iki gecedir panik atak krizi geçiriyor konuşamıyoruz kendi aramızda bile çünkü çaremiz yok bir yol yok şuan ama Allah var
Olabiliir.peki bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?
Buradan ve instagramdan hesap açsan kendine örgü bebek kıyafetleri üzerine veya başka ne yapabiliyorsan (örgü-dikiş-nakış vs). instagramı olanlar tanıtım yaparız kendi sayfalarımızda.
  selam, dün yine tembellik ettim bugün çalışacağım inşAllahGünaydın ..dınn..dınnn..
Sesim yankı mı yapıyor.. yorr.yorr.
Kimse yok muu.. muu..
Sağol canım, keşke geçse ama genetik ölene kadar
Neler yaptin ramazan icin? Masallah cok is yapmissin. Bugunun caliskani ve hamarati sensin. Bu nazar boncugu benden sana hediye olsun.Bugün yapılanlar:
- Tüm evin dağınıklığı toplandı.
- Tüm ev süpürüldü.
- Toz alındı.
- Aynalar silindi.
- wc -lavabo-banyo temizlendi.
- kuruyan çamaşırlar katlanıp yerleştirildi.
- 2 makine çamaşır atılıp serildi.
- Nevresim değiştirildi.
- Tezgah -ocak temizlendi.
- Ramazan için hazırlık yapılıp dolaba kondu.
- Örtüler silkelendi.
Teşekkür ederim :) geçen gün sarma koydum, bugün dolma, sulu yemek için ve ızgara için köfte koydum, yarında nohut ve fasulye haşlayıp koyacağım bakalım belki börek poğaça falan da koyarım üşenmezsem, hazır iyi oluyor özellikle Ramazan da:) siz neler koyacaksınız küldaşlarNeler yaptin ramazan icin? Masallah cok is yapmissin. Bugunun caliskani ve hamarati sensin. Bu nazar boncugu benden sana hediye olsun.
Sadece kofte düşünüyorum. Vakit de kalmadı..Teşekkür ederim :) geçen gün sarma koydum, bugün dolma, sulu yemek için ve ızgara için köfte koydum, yarında nohut ve fasulye haşlayıp koyacağım bakalım belki börek poğaça falan da koyarım üşenmezsem, hazır iyi oluyor özellikle Ramazan da:) siz neler koyacaksınız küldaşlar
Patlıcan biber de közleyebilirsin pratikSadece kofte düşünüyorum. Vakit de kalmadı..
Aynen.Patlıcan biber de közleyebilirsin pratik