- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
odak noktası bencede guzeldı ama bazı arkada dlar calıstıgı ıcın yetısemıyor. 2ç15 gunde odak noktası degılde her hafta 1 odak ısımız olsa nasıl olur? mesela günlük basıt odevler veriyoruz ya onun gıbı ama 1haftalık sure olsun ve daha zor bı İŞ olsun. mesela cam sılmek mutfak dolabı sılmek beyaz esyaları sılmek gıbı falanKüldaşlarım günaydın
15 günde 1 odak noktası harekatına geri mi dönsek diyorum ne dersiniz ? chentiq ha_mim sivastrabzon areser @p_ritha K klbk33 S Sifayildizi @nergismor kubdef CKbeautyandsheer Mia-
Unuttuğum küldaşım varsa kusura bakmasın
odak noktası bencede guzeldı ama bazı arkada dlar calıstıgı ıcın yetısemıyor. 2ç15 gunde odak noktası degılde her hafta 1 odak ısımız olsa nasıl olur? mesela günlük basıt odevler veriyoruz ya onun gıbı ama 1haftalık sure olsun ve daha zor bı İŞ olsun. mesela cam sılmek mutfak dolabı sılmek beyaz esyaları sılmek gıbı falan
Guzel olurr bencedeodak noktası bencede guzeldı ama bazı arkada dlar calıstıgı ıcın yetısemıyor. 2ç15 gunde odak noktası degılde her hafta 1 odak ısımız olsa nasıl olur? mesela günlük basıt odevler veriyoruz ya onun gıbı ama 1haftalık sure olsun ve daha zor bı İŞ olsun. mesela cam sılmek mutfak dolabı sılmek beyaz esyaları sılmek gıbı falan
Cocuklarin park isi bitti. Ben de katiliyorum.maratona gelen var mı? 17.00 18.30
Ben_olmak ha_mim areser CKbeautyandsheer chentiq K klbk33 sivastrabzon @sifayıldızı @yıldıztozu16 Littlelemon cnntrm esoes1919 A Alaikra ... ...
Ben katildim. Simdi yaziyorum. Tum evi supurdum sildim. Çopler atildi. Simdi cocuklari parka cikardik. Aksama yine kendi capimda maraton yapacagim. Pazarlarim hep yogun oluyor. Utu ve cocuklarin yikanmasi isleri kaldi
maratona gelen var mı? 17.00 18.30
Ben_olmak ha_mim areser CKbeautyandsheer chentiq K klbk33 sivastrabzon @sifayıldızı @yıldıztozu16 Littlelemon cnntrm esoes1919 A Alaikra ... ...
Ahahhaaaha etiketin olmamis ama goxum hemen gordu. Insan diyet yapinca hemen gormemesi gerekeni goruyor. Yaptigin sporlar bosa gidecek. Seni yenecegimKıymalı çörek yapıldı( @klbk33 duymasın gümüş gözleri hemen görüyor başıma kakıyor)))
maratona gelen var mı? 17.00 18.30
Ahahhaaaha etiketin olmamis ama goxum hemen gordu. Insan diyet yapinca hemen gormemesi gerekeni goruyor. Yaptigin sporlar bosa gidecek. Seni yenecegim
Kalan işler için ben gelirim canım
Hedeflerim
Yemek sonrası mutfağı toplamak makineyi boşaltıp doldurmak ve elde yıkanacakları yıkamak
Yapilan sporlar ertesi gun 12ye kadar listeye yaziliyor. Yazilmazsa yok sayiliyor. Ben yaptim ama yazmayi erteledim. Sonrada unuttum. O yuzden ceza aldim.
Senin ütü bitmedi mi dahaaaaaaa
Cocuklarin park isi bitti. Ben de katiliyorum.
İşler bitmedi ama yaptıklarımı yazıyım
Balkon yıkandı
Koyu renkler yıkandı serildi
Banyo paspası ve temizlik bezleri yıkandı
Banyo üstten yıkandı
Wc yıkandı
Balkondaki çöp kovası ve sipariş sepeti:)yıkandı
Kıymalı çörek yapıldı( @klbk33 duymasın gümüş gözleri hemen görüyor başıma kakıyor)))
Isırgan demlendi içildi
Kalan işler için ben gelirim canım
Hedeflerim
Yemek sonrası mutfağı toplamak makineyi boşaltıp doldurmak ve elde yıkanacakları yıkamak
biraz gec oldu maraton sonucumSifayildizi olacakcanım yoksa bildirim gelmiyor. Şimdi gördüm 40dakika da bakalım neler yapabilirim
O kadar iş güç çalışmadan.sonra yakışıır, patlat gitsin.. bitmeyen işler ve monotonluktan kurtulmak için ilk sirada.olmasi gereken şey kendimize zaman ayırmak aslında.Ben bugun gezmelerdeydim :)
YorumsuzKüldaşlarım günaydın
15 günde 1 odak noktası harekatına geri mi dönsek diyorum ne dersiniz ? chentiq ha_mim sivastrabzon areser @p_ritha K klbk33 S Sifayildizi @nergismor kubdef CKbeautyandsheer Mia-
Unuttuğum küldaşım varsa kusura bakmasın
Ben çalışmıyorum ama.mazeretlerimden dolayı bana uyar, iyi fikir..odak noktası bencede guzeldı ama bazı arkada dlar calıstıgı ıcın yetısemıyor. 2ç15 gunde odak noktası degılde her hafta 1 odak ısımız olsa nasıl olur? mesela günlük basıt odevler veriyoruz ya onun gıbı ama 1haftalık sure olsun ve daha zor bı İŞ olsun. mesela cam sılmek mutfak dolabı sılmek beyaz esyaları sılmek gıbı falan
E halihazırda sen yaptığın için yapmıyordur, sen ara versen hastalık bahanesiyle falan mecbur kalır herhalde yapmaya. Eşin rahatsız olmuyor mu lerinin köşe yastığı gibi durmasına ..Aynı binada eltim var canım.ama çok nadir yapar.genelde onunla yeme içme aktivitesi yaparlar:))oda herhalde bu işe ben bakıyorum temizliğide o yapsın diye düşünüyor:/kızı filanda yok zaten
sivastrabzon sözler çok güzel özellikle ikinci
Nasıl da unuttum; benim için küçük göbüşüm için büyük bir adım:O kadar iş güç çalışmadan.sonra yakışıır, patlat gitsin.. bitmeyen işler ve monotonluktan kurtulmak için ilk sirada.olmasi gereken şey kendimize zaman ayırmak aslında.
Bende bugün görümcemler vardı, haftalık rutin.
Sabah kahvaltı faslı ve eşimle haftalık muhabbet,
Kahvaltıdan sonra bir fasıl daha çay demleme,
Bulaşık mak. Doldurup açma,
Yine eşimle kırtasiye ve market alışverişi,
Görumcelerle birlikte yemek hazırlama, yeme, kaldırma,
Yikananlari boşaltıp çıkanları makinaya yerleştirmek,
Üçüncü fasıl çay,
Çamaşır toplamak,
Misafirleri yolculamak,
Hasta ziyaretine gitmek,
Akşam yemeği,
Dolan makinayı çalıştırmak,