- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
belki hadi hayirli huzurlu gecelerBencede gel bizde yatalımda hemen sabah olsunbelki rüyamızda görürüz:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki hadi hayirli huzurlu gecelerBencede gel bizde yatalımda hemen sabah olsunbelki rüyamızda görürüz:))
Rabbim banada da versin de ben de uykunhn kiymetini anlayayim insAllah. hic iyi bir aliskanlik degil
her seyin bir ilki vardir. Sivastrabzon istemis bakmak lazim...Kimsenin etkinliğine bakmadım şimdiye kadar.
benim enerji hep gecelerdeOnuda yaparım bi gün inşallah:))
Ben gördüm☝
Ben kazandım örtmenim.yeni fikir ne imiş merak ettim uykuda tutmaz şinci
Ayrıca gece gece bu ne enerji.maşallah
Beni de uyku tutmadı bi türlü herkesler uyudu ben oturuyom gece böcüüü gibi.
Neysee hadi ben çekiyim en iyisi kepenkleri ışığı gören gelirde
Hayırlı geceleeer
yeni aliskanlim icin istihareye yatin . Sabah soracam
beni hic tanimamossinoz siz
sen de tanimamissin. Ben mi uyuyorum... ah NAVLEE ahh cnntrm görüyonuz muBencede gel bizde yatalımda hemen sabah olsunbelki rüyamızda görürüz:))
amiiinnnnnnn......Rabbim banada da versin de ben de uykunhn kiymetini anlayayim insAllah. hic iyi bir aliskanlik degil
+++++Gülüm kendini tanıtmıyonki bize .çok uğramadığın için pek fikir sahibi olamıyoruz hakkında galiba.inşallah bigün bizde en az o arkadaşlar kadar yakın oluruz sana. geç yattığını biliyorumda bu kadarını tahmin etmedim çalıştığın için.
Haydi uykuya
Yok bence tanimisiz bak gelmisin ama yazmamisin gene merakta biraktin1. Camasir mak bittiyse bosaltip yenilerino atmak ++××
2. Mutfagi derli toplu birakmak. //bu aliskanligi hepimiz kazandik mi. ++++Aliskanliklarla ilgili yeni bir fikrim geldi. Gece gece fikir patlamalari yaşıyorum :)
3. Oglanla kiz kontrol edilecek. Opulecek. Cise kaldırılacak+++
4. 10 sf da olsa kitap okunacak -----
5. Namaz+tesbihat +++
6. Nefes egzersizi ve tukkana kepenk indirmek ++++
her seyin bir ilki vardir. Sivastrabzon istemis bakmak lazim...
benim enerji hep gecelerde
yeni aliskanlim icin istihareye yatin . Sabah soracam
sen de tanimamissin. Ben mi uyuyorum... ah NAVLEE ahh cnntrm görüyonuz mu
amiiinnnnnnn......
Yok canim uzulmedim, amin insAllah,olur konusalim yine uyuyamadimAyy canım kusura bakma üzmedim inşallah istediğini bilmiyordum
İnşallah canım Allah gönlündekini versin.Mübarek günler hürmetine Mevlam isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin .
Bi ara özelden konuşalım bu konuyu seninle eğer istersen tabii
Hayırlı geceler...
Kiskanmayalum bizi en basta davet etmissin ben sayende yapmistim maratonumu. 2saat once yapacak isi zor bulduydum. Aliskin olmayinca zor tabi
,Konuyu takip ettigim halde neden bana bildirim gelmiyor bende diyorum bizim topik gene sessizler de
Günaydın herkese
Ev temizlik istiyor
Benim canım dağ bayır gezmek
Nasıl yapsam acaba
1 saatte ev süpür sil toz alsam
Banyo wc balkon temiz
Çamaşır assam
Duş slsam ve gezmeye çıksam mı
Bol gezmeli bir gun gecirdim
Yemekten sonra islere girisecegim.
Planladigim isler
-makineye camasir atmak