- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
Hemen benimle maratona kalkiyorsun. 1 saat sonra da spor maratonuarada da amuda kalksaydin
Bana bir gun bile is vermedin. Kac aydir badiyiz. Ask olsun sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen benimle maratona kalkiyorsun. 1 saat sonra da spor maratonuarada da amuda kalksaydin
Bana bir gun bile is vermedin. Kac aydir badiyiz. Ask olsun sana
Geliyooorum tabikide.Hemen benimle maratona kalkiyorsun. 1 saat sonra da spor maratonu
Teşekkür ederim canımMasaAllah badim supersin Littlelemon canim sivastrabzon a arada badim diyorum aliskanlik olmus eski badim olunca, alinmiyorsun degil mi?
Kıskandım ama o benim badim artıkMasaAllah badim supersin Littlelemon canim sivastrabzon a arada badim diyorum aliskanlik olmus eski badim olunca, alinmiyorsun degil mi?
Evet kızlar badim biliyor yoğunluk var, ve belirsizlik var tarih ile ilgili. Hayırlısı ile anahtarı teslim aldimmi zamanı da belli olur. Birde istanbuldan Antalya’ya taşınma, git gel olacak, yorucu olacak.Fincanlarını koyduğun rafa bayıldım ..gule gül e kullan çok şık duruyor..
Teşekkür ederim canım
Littlelemon badim bu hafta yoğun olacak sanırım, ev taşıyor.
Usengeclikte son noktaBen de 1-2 saat arasinda damlarim. Simdiden hazırlayayim yerimi... alintilari da ekleyeyim ama cevaplarini sonra verecem kaybolmasın diye yazayim
:))))) seni alintiladim ama cvp vermeme gerek kalmamis. Kendi aranizda anlasmissiniz
Hakkaten kiz usengeclik degil. Kisa bir aram var mesela. Gecmisi okuyorum. Ama cevap verme kismina geldiginde o musaitligim bitiyor. Dondugmde yazarjm dedigimde ise alintilar kayboluyor.. eee tekrar gecmis okuyamayacagima gore ortaya karisik yapiyordum aklimda kalanlari.. ya aciklama yaptim ama umarim ise yararUsengeclikte son nokta
Bende liste isterim. Bana ne yazardin acaba?. CKbeautyandsheer:))))) seni alintiladim ama cvp vermeme gerek kalmamis. Kendi aranizda anlasmissiniz
Hakkaten kiz usengeclik degil. Kisa bir aram var mesela. Gecmisi okuyorum. Ama cevap verme kismina geldiginde o musaitligim bitiyor. Dondugmde yazarjm dedigimde ise alintilar kayboluyor.. eee tekrar gecmis okuyamayacagima gore ortaya karisik yapiyordum aklimda kalanlari.. ya aciklama yaptim ama umarim ise yarar
CKbeautyandsheer su verdigin listeyi gercekten ben de kıskandım tipki K klbk33 gibi. Ancak spor maratonu falan deyince ona gozum korktu. bana da odev verir misin. Alıştıra alistira.. sirf meraktan.. acaba bana ne vereceksin diye
Ben_olmak mutfagin o kosesine bayilmakla birlikte o fayanslari nasil temizledigini sormak isterim. O girinti cikintilarin arasinda incecik toz birikir. Iyi durulamazsan deterjanin artiklari kalir. Nasil bas ettigini merak ettim..
Kiz liste dedigim gorev. Eline bi sepet al bi de cop poseti dedin.ballandora ballandira anlattin ya cok hosuma gitti..Maratonda
Yemek sonrası mutfak topladim. O kadar.
Hasta kocaya kış çayı yapıldı.
Ayrıca liste isteyenlere lafım
Kelin ilacı olsa başına sürermiş.
Ben koydum kahveyi. Mor kepi bende cok istiyorum. Az kilom kaldi benimde. Bende pro uyeligi merak ediyorum. Kazaniliyor mu?
Itiraf ediyorum. CKbeautyandsheer in kiskandim diye maratona kalk diyecegini bilsem hic kiskanmazdim ama o da cok ballandira ballandira yazmisti
gözükmüyor ablam pardon ismine tiklayinca gözükmüyor ama.profil sayfan girince gözüküyorKızlar birsey soracağım. Aranızda beni izlemeye alan varsa profilime bakabilir mi son etkinliğim gözüküyor mu? Hatta izlemeye almayanlar da bakarsa sevinirim. Forumdan bir arkadaş benim etkinliğime bakmak istemiş ama görünmüyormuş. Ayarlara baktım bununla ilgili bir seçenek bulamadım. Birkaç kişiye sormuş, pro üyelerinki görünmezmiş sadece.. Ama bende o da yok!
Bakarsanız yazabilir misiniz, nasıl oldu, neden oldu bakayım..