- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
Bugün yaptıklarını yazmayla başlayabilirsin. küçük hedefler belirle.Bayanlar selamünaleyküm ben aranızda yeniyim galiba maraton diye bahsediyorsunuz anlamadım konuyu ben benide etiket yaparsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yaptıklarını yazmayla başlayabilirsin. küçük hedefler belirle.Bayanlar selamünaleyküm ben aranızda yeniyim galiba maraton diye bahsediyorsunuz anlamadım konuyu ben benide etiket yaparsanız sevinirim
Günaydın..günaydınnn herkese bol temizlikli bir gün olsun
Şöyleee bi sabah maratonu başlatayımmm
9.30-12.30
ha_mim CKbeautyandsheer S Sifayildizi Dil-i bitab sivastrabzon @Alinalp kubdef Littlelemon @cnntrm Dostacilisoyler Ben_olmak
günaydınnn herkese bol temizlikli bir gün olsun
Şöyleee bi sabah maratonu başlatayımmm
9.30-12.30
ha_mim CKbeautyandsheer S Sifayildizi Dil-i bitab sivastrabzon @Alinalp kubdef Littlelemon @cnntrm Dostacilisoyler Ben_olmak
Günaydın hatuncanlar
Dünkü maraton sonuçlarını okudum da. Ben ne de tembelleşmişim ayol. Şöyle dolu dolu liste vermek istedim. Bugün akşam yıkacağım ortalığı. Ya da yarın izin mi alsam acaba. Temizlik izni
Su an icin uzaktan takipteyim.bi gun aktif olacagim ben de o gunu bekliyorum :)
Ben çıkarmadan üstten temizliyorum . Sökmeye korkuyorum takamam ya da yanlış takarim.diye..kızlar fırın üzerinde ısıtıcı rezistanslar var ya onların arkasını (fırın tavanını) nasıl temizliyorsunuz? onlar çıkıyor mu?
makina konusundan sonra da kimyasalsız temizlik ve dogal haşam hakkonda konusalım mı hanımlar? bu konuda bırseyler yapıyor musunuz fikriniz nedir
Başkanım ben görmedim sayfa no veya link verir misin rica etsem bulamadım ben. Atladım belki de..
Bir ara ha_mim in mesajinda gördüm yoklama kelimesini, ondan dedim. Espri yapmıştır belki.
Ödev ne, ben kaçırdım
Çamaşır makinamin içi de deterjan çekmecesi de hiç kötü kokmuyor
Deterjan cekmecesi ilk günkü gibi tertemiz. Hiç temizlik gerektirmiyor arkadaşlar.
Piyasada satılan kimyasal deterjanlardan kullanmıyorum, sanırım bundan
Ayyy ben maraton sonucumu yazamadım şimdi yazıyım
Salon tülü yıkandı
Salon camı silindi
Yerler koltuklar çekilerek süpürülüp silindi
Koltuklar inçe uclu aparatla her yeri süpürüldü
Kapısı silindi
Toz alındı
Vitrin içi de silindi
Tülü takıldı (en zor iş de bu kruvaze mi diyorlar yaa iplerini tek tek geçir iki parçası tam ortalandımı die bak baya zamanımı alıyor)
Kuruyan çamasırlar katlandı
Ütülenecekler ayrıldı
Mutfak toplandı
Halısı makineye atıldı
Yerleri süpürüldü silindi
Tezgah Ocak evye silindi
Hol halısı süpürülüp kaldırıldı
Yerleri dip bucak silindi
Holdaki ayna silindi
Banyo DA yerler lavabo wc silindi
Klozet takımları silkelendi
Oyyy maşallah maşallah baya iş yapmışsın merak ettim bunca işi koşarak bir tempo halinde mi yapıyorsun
areserin maratona yetısemedım 4te mısafır gelecekmıs 12 4 arası hızlandırılmıs maratona herkesı beklıyorum
Yanlislikla takipten cikmistie belki konu bi bak ablam, ben sana hatirlaticaktim ya hatirlarsam unuttum maalesefHa ben odev bildjrjmlerini niye goremiyorum, bende mj bir sorun var acaba??
Iyiyim ben de az önce ayakkabı dolabını temizledim 5 çift ayakkabı attımİyi badim sen nasilsin
Kolay gelsin
Bende dolaplari duzenledim
Bende vericem ayakkabilardanIyiyim ben de az önce ayakkabı dolabını temizledim 5 çift ayakkabı attım