Küllerden Doğmak Vol.2

:KK17::KK17:
koral badilik ne ola ki chentiq chentiq başganım??

Ben teneffüse çıkabilir miyim örtmeniim?
kv. hala uyuyor, kaldırdım kalkmadı. o yüzden salonun hiçbirşeyine dokunmadım. Korkarım yarına kaldı, bu saatten sonra daha kahvaltısı, ilaçları,ara yemeği var daha akşam yemeği yapacağım..
kubdef kubdef ödevi verdikten sonra hemen kalktım,
Yerleri süpürüp sildim,
Toz aldım (normalde kızın odasını ellemiyordum kendi yapsın diye, ödev hatırına benden olsun dedim:KK66:)
Odak noktası, oturma odası koltukları çekip altlarını sildim, duvardaki tablo, saat tozunu aldım..
Çamaşır makinası ikinci posta attım, çalışıyor, asılacak..
ve ben peltt...:KK53::KK53:

Ellerine sağlık, sen de bititrmişsin.
Günlük ödev toz almak'mış..
Kolay gelsin..
oo supersin sen adini 2 kere ekle listeye :)

Selam kızlar nasılsınız
Şükür kavuşturana.beni soran geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ederim.eee ne var ne yok nasılsınız bakıyım.beni sorarsanız çok iyiyim elhamdülillah.dedim hamim dön artık yuvana şirazeden çıktın iyice gir bakıyım yeniden disipline.bugün başlamışken temizliğe dur dedim bakıyum şu küldaşlara ne ediyolar.inşallah herkes iyidir.neyse ben işe devam edeyim daha pazar var.bu arada mutfak odak noktası tırt oldu benim.küçükle ilgilendim.oturma odasıda muamma bakalım zaman ne getirecek...
Günaydın eyyy cemaat :))) nasılsınız ? Özlediniz mi
Beni :KK76: ben sizleri özledim yaa... hemen bir maraton başlatayım 12.00-14.00 var mı gelen ???

ha_mim ha_mim badiiiimmmm ne olur geri döööönnnn sensiz dayanamıyoommmm badiiimmm ha_mim ha_mim

Gel artık bacım yaw :KK43:

Geldim badicanım geldim.bende seni ve diğer arkadaşları çok özledim.Allah razı olsun canım kardeşim desteğin ve ilgin için.:KK200:

areser areser canım maratona varım.ilk maratonumu yapıyım pasım dökülsün:)

Selam kızlar nasılsınız
Şükür kavuşturana.beni soran geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ederim.eee ne var ne yok nasılsınız bakıyım.beni sorarsanız çok iyiyim elhamdülillah.dedim hamim dön artık yuvana şirazeden çıktın iyice gir bakıyım yeniden disipline.bugün başlamışken temizliğe dur dedim bakıyum şu küldaşlara ne ediyolar.inşallah herkes iyidir.neyse ben işe devam edeyim daha pazar var.bu arada mutfak odak noktası tırt oldu benim.küçükle ilgilendim.oturma odasıda muamma bakalım zaman ne getirecek...

Geldim badicanım geldim.bende seni ve diğer arkadaşları çok özledim.Allah razı olsun canım kardeşim desteğin ve ilgin için.:KK200:

Hoşgeldin hadi bakalım ayağının tozuyla başlayalım maratona 14.00-15.30

oo supersin sen adini 2 kere ekle listeye :)
:KK16::KK16:
Selam kızlar nasılsınız

Hoşgeldin ha_mim ha_mim ciğim.. Gözümüz yollarda kaldı.. Şükür kavuşturana...:KK74:

Selam kizlar
Ayyy cook yoruldum
Yapılanlar
Her oda toplandi havalandirildi
2 makina camasir katlandi ve yerlestirildi
Tüm ev süpürüldü
Toz alındı
Cocuk odasi detayli oyuncak vs toplanip odanin halilarinin seklini degistirdim daha guzel oldu bence
2 kere süpürge haznesi bosaltildi
Çöpler atıldı
Mutdak tezgah ve ocak silindi
Mutfak detayli toplanip temizlendi
Bulasik makinasi yikananlar yerlestirildi ve yeni kirliler dolduruldu
Oglumla yemek alt degistirme vs derken onu uyuttum
Simdi dinleniyorum
Yapilacaklar
Aksama pirasa yemegi yapmak
Banyo lavabo yikamak
Aynalari silmek

ben sadece nemli bez kullanıyorum ya da sirkeyi fisfisa koydum onunla siliyorum

ben su kullanmiyorum. Bim deki silikonlu spreyleri kullaniyorum. Kokusu da muhtesem... tozu da geç tutuyor. .

hadi bu gun kendimiz icin bir sey yapalim. Badim izin verirse koral badiligini ustleneyim. :KK51: kubdef kubdef

Kızlar Bundan bende de var ama ben bu sekilde toz almayı berecemiyorum. Bezi yıkıyor musunuz biyerin tozunu aldıktan sonra? Yoksa tüm odayı tek bir bezle mi alıyorsunuz?

Bebis uyurken nasil is yapiyorsun ben uyanir diye ödüm kopuyor. Ses e falan aliskanlikla ilgisi yok uyurken seslimi sessizmi ortamda uyudugu onemli hep ev sessizken uyuttugum icin daha sonra ses yapamiyorum

Bende sessiz işleri yapmaya çalışıyorum genelde uyurken. Ütü, toz alma, çamaşır asma katlama.. yoksa benimki de hemen uyanır cogu zaman odanın kapısını kapatırken uyanıyo tam bi gıcık :)

Kızlar Bundan bende de var ama ben bu sekilde toz almayı berecemiyorum. Bezi yıkıyor musunuz biyerin tozunu aldıktan sonra? Yoksa tüm odayı tek bir bezle mi alıyorsunuz?
Eger cok tozlu degilse kuru bezle aliyorum aldikca bezi cirpiyorum.eger cok tozluysa islak bezle aliyorum toz aldikca bezi yikiyorum

X