Küllerden Doğmak Vol.2

Mutfak toplandi
Bulasik makinesi dolduruldu-bosaltildi
Ocak firin detayli temizlendi
Ocagin arkasindaki fayans temizlendi
Yemek yapildi (pilav-patates oturtma)
1 makine camasir yikandi
Odalar toparlandi
Banyo yikandi

Kızlar bir şey soracağım. yarın için hem pratik olsun, hem telaş yapmayayım diye börekleri bugünden hazırladım, tepsiyi yağlayıp dizdim, bir tek yumurta sürülüp fırına vermesi kaldı (streçleyip buzdolabına koydum). Yapanları duydum ama ben ilk defa böyle bir şey yaptım. Normalde o gün yapardım herşeyi.. Bir sorun olmaz değil mi? Birkaç tanesine yumurta, yağ ve yoğurtlu karışımdan sürdüm

Evet. Bizim de esyamiz cok. O da ayri dert. Ben artik almiyorum esya falan. Eskililer ne akilliymis bir kilim etrafa minder hasir yastik. Herseyi basit. Kaldir supur yika koy..

Bende hiç yapmadım ya sırf bundan korktugumdan sabah 5 de kalkarım misafir geleceği gün. İnsallah bişey olmaz :)

Bugunun sonucu;

Kahvaltı, mutfak toplama
Bebeğin banyosu, banyo toplama
Akşam yemeği (fellah köftesi)
Mutfak toplama
Tüm ev süpürüldü (salon hariç)
Tüm evin yerleri silindi
Oturma odası, yatak odası toz alındı
Birkaç kapı silindi
Wc lavabo yıkandı
Bebegin nevresimleri yıkandı
2 makina çamaşır katlandı yerleştirildi

Bende hiç yapmadım ya sırf bundan korktugumdan sabah 5 de kalkarım misafir geleceği gün. İnsallah bişey olmaz :)
ya iyice korktum şimdi.. Ama buzluktayken çıkarınca birşey olmuyordu.. kızlaar yok mu beni rahatlatacak biri,, ilk defa gelen misafir hem de... esoes1919 senin bir listen vardı, misafir için.. sen böyle bir hazırlık yaptın mı daha önce...

Canim ben de yapiyorum gecen gun yaptim ama uzerindeki donmasin diye birsey surmeden strecleyip koyuyorum buzdolabina birsey olmuyor. misafir e yakinda firina veriyorum yeni sarmis gibi ohhh mis.
Sen sabah tekrar sur uzerine yumurta sarisini vereceginde firina . birsey olmaz guzel oluyo

Yok ben de üstüne birşey sürmeden strecleyip koydum dolaba . Teşekkür ederim, rahatladım valla..

Ben de yaparim hep hic bi sorun olmaz :) afiyet olsun

Günaydın, mutlu haftasonları..
Yorucu ve yoğun bir gün daha beni bekliyor.
Bana şans dileyin.. Sabah erken kalktım, aslında çoğu şeyi dünden hazırlamıştım. Ortalığı toplamak vaktimi aldı ..
Salata için yeşillik hazırladım,
Iki ayrı kahvaltı çıkardım,
Bakkala gittim,
Temiz havlu çıkardım,
Toz aldım..
Iki saat sonra ikram hazırlıklarını tamamlamaya başlarım, sonrası zaten koşturmak geçer.
Görüşmek üzere ...

Kolay gelsin :)

Günaydın herkese :)
Maraton çağrısı yapıyorum var mı gelen
11.00 13.00 arası
Kahvaltı topla mutfak toparla
Balkon camları ile yıka
Wc yıka
Banyo temizle
Diğer banyoyu yıka
Tüm ev süpür
Tüm ev sil
Toz al
Çamaşır topla
Balkon süpür hava durumuna göre camlarını sil (katlanır cam var büyük hava çok kapalı

Gunaydın kızlar

Kolay gelsin. İkramlıklardan bize de getir :)

Geldimm.

Herkese günaydın

Uzun zamandır ugrayamiyordum geldim

Bugün yapılacaklar;

- Mutfak toplanıp yemek yapılacak
-çamaşır asılacak
-ütü yapılacak
- küçük oda toplanacak

Dışarı çıkilmazsa
Ev supurülup silinecek
Toz alınacak
Balkonlar silinecek
Wc banyo yıkanacak

Herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…