Küllerden Doğmak Vol.2

Bugun bi hamarat gordum kendimi :) normalde 2den once kilimi kipirdatmazdim
Bulasik makinesi bosaltildi geri dolduruldu
Mutfak toplandi ocak silindi
Mutfak supuruldu
Pasta keki yapildi
Yatak odasi salon cocuk odasi toplandi supuruldu
Banyo lavabosu soyle bi elden gecti bi kac is daha varben maratona kalkiyorummm var mi gelennn???

Kızlar napıyosunuz?
Evi temiz toplu tutmaya çalışıyorum yazmasamda.
Benim bebiş 3 gündür çok öksürüyor ve uyumuyor çok bitkinim. Başka sorunlarımda var tabi modumu düşüren. Yarına da misafir gelecek ikramlık bişeyler yapmam lazım. Evi süpürüp toz almam lazım. Katlanacak çamaşırlar da var, duşakabin silinecek. Eşlik edecek beni yerimden kaldıracak birileri aranıyor????

Ben bugun ev islerinde gec kaldim
Film izledik
Evede gec gelmistim
Simdi mutfagi toplamam gerek
Sonra ki isler duruma gore yapilir

Bulasik mak bosaltildi
Bulasik yikandi elde
Sebzeler yerlesti
Ortalik toplandi
Oturma odasi temizlendi
Bugunluk boyle olsun

Iyi geceler herkese..
Yogunluktan gelemiyorum ayol... bu saate girebildim anca..
Eşim evdeydi, görumcem de geldi.. öyle böyle bu aralar normal günlük işleri bile zor yapıyorum.. bugün yaptıklarım neler, bir yazayım..
Kızım, kuzeni ve arkadaşıyla iki tane pasta yaptık,
Pastadan önce markete gitmiştim malzeme almak için,
Savaş alanına dönen mutfağı toplamak, bulaşık makinası açmak,
Kişisel bakım..

Bugün için günlük ödev de görmedim sanki, gerçi bildirimleri tamamına bakmadım daha..
Alışkanlık için de bildirim yapiyormuyuz verilen sure icin de ne kadar yapıldı diye?
Bazen insan sebepsizken kendini mutsuz, kötü hissedebiliyor..Ben de de oluyor.. belki biz sebepsiz sanıyoruz ama bir psigolog beynimizi eşelese "aaa, ondanmıymııışş?" Diye şasar kaliriz gibi geliyor..

Bebisin için geçmiş olsun.. Canını sıkan şeylerin çözümü vardır inşallah, umarım o çözüm en kısa zamanda seni rahatlatır..
Ne zaman anlatmak istersen.. Biz burdayız..

bugün nerden baslasam bilemiyorum
eve gidince işler beni bekliyor
kızım da erken gelicek

Benim de isim cok. Burayi ıssız görünce modum da düştü.

Hikaye bari yazsaydık. chentiq ne dersin.

Sabah kucuk capli bi maraton yapmistim ben suan icin isim yok bi camasir isi var onu da ya yaparim ya yapmam bakalim oglum durursa

Ben geldimmmm

Etrafı toparladım
Bütün evi süpürdüm
Mutfagı topladım
Çamasır astım
Banyo temizlendi
Yerler silindi
Çöpler boşaltıldı
Bir tek toz almak kaldı

Ben camasir islerini hallettim. Ancak utu yarina kaldi. Yemek ve mutfak islerini de hallettim. Daginiklik toplama islerini de hallettim.
Cocuklari yikama utu evi supurme islerini yarina biraktim.

Benim maratonun sabah başladı akşama kadar sürdü, eli elime degmedi valla klavyenin

Memleketten dondum lakin cok kotu grip oldum insallah cabuk gecer suan icin iyiyim

Maraton 19.30 21.00
Geçmiş olsun.. tatil bitti sayılır pzt 'den sonra toparlaniriz yavaş yavaş diyorum artık .. Gerçi benim o gün de misafirim var.. tatilden ben birşey anlamadım, anlayan varsa beri gelsin..

Sabah ortalık toplama, kahvaltı, bulasik, yerleri kabaca temizlemek, öğlen buzluğa attığım börek fırina verildi, diger hazirliklar yapildı, misafirler geldi çay,kahve, ikram , bir daha çay, bulaşık elde ve makinada, misafirler gider is bitmez, tekrar ortalik toplama, çamaşır toplama,yenisini yıkama, kızın banyosu ve mutfak alışkanlığıyla finaaalll

Efendim, iyi geceler herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…