Iyi geceler herkese..
Yogunluktan gelemiyorum ayol... bu saate girebildim anca..
Eşim evdeydi, görumcem de geldi.. öyle böyle bu aralar normal günlük işleri bile zor yapıyorum.. bugün yaptıklarım neler, bir yazayım..
Kızım, kuzeni ve arkadaşıyla iki tane pasta yaptık,
Pastadan önce markete gitmiştim malzeme almak için,
Savaş alanına dönen mutfağı toplamak, bulaşık makinası açmak,
Kişisel bakım..
Bugün için günlük ödev de görmedim sanki, gerçi bildirimleri tamamına bakmadım daha..
Alışkanlık için de bildirim yapiyormuyuz verilen sure icin de ne kadar yapıldı diye?
Bende bitirmistim coktan odak noktasini hatta ekstra cocuk odak naktasida yapmisyim
Evet sira bencede salon olsun
Bu siralar ev isi yapsamda elim telefona gidip yazmiyo vucudum iflasta sanirim bas agrim cok oluyor ve yorgun hissediyorum hep kendimi sorun yok ama moralimde yok
Bazen insan sebepsizken kendini mutsuz, kötü hissedebiliyor..Ben de de oluyor.. belki biz sebepsiz sanıyoruz ama bir psigolog beynimizi eşelese "aaa, ondanmıymııışş?" Diye şasar kaliriz gibi geliyor..
Kızlar napıyosunuz?
Evi temiz toplu tutmaya çalışıyorum yazmasamda.
Benim bebiş 3 gündür çok öksürüyor ve uyumuyor çok bitkinim. Başka sorunlarımda var tabi modumu düşüren. Yarına da misafir gelecek ikramlık bişeyler yapmam lazım. Evi süpürüp toz almam lazım. Katlanacak çamaşırlar da var, duşakabin silinecek. Eşlik edecek beni yerimden kaldıracak birileri aranıyor????
Bebisin için geçmiş olsun.. Canını sıkan şeylerin çözümü vardır inşallah, umarım o çözüm en kısa zamanda seni rahatlatır..
Ne zaman anlatmak istersen.. Biz burdayız..