Küllerden Doğmak Vol.2

Kızlar dün büyük tembellik yaptım. Kahvaltı ve yemek dışında birsey yapmadım yedim içtim yattım yani. Akşamda babama gittim.

Bugun sabah tüm evi süpürdüm
Bulaşık mak. Boşalttım
Çamaşır katladım
Komşuya gittim geldim yemek işi de aradan çıktı.

Toz alma
Yer silme
Çamaşır yıkama işlerim var maraton yapsak mı?

kızlar bir maruzatım var sizlerden...

Eşimle aramda ne var bilmiyorum ama düzelmesi için dua okur musunuz?
bahsetmek ister misin? Allah kolaylik versin. Kasinin iki arasinda biraz alnina dogru tam ortada bir nokta var. Oraya bakarak ya vedud ya vedud esmasini cek. Sanki oraya dogru ufluyormussun gibi.
Bir de rum 21 ve meryem 96 yi da oku. Arapca bilmiyorsan ac youtube dan dinle. Sakin arapcanin turkce okunusundan okumaya calisma.

Ayrica diline el kerim ismini vird edinebilirsin. Allah senin ve benimle birlikte cumlemizin yuvasina huzur mutluluk ask saglik tutku baglilik paylasim ve deger versin.

badini ozlemek konusunda yalniz degilsin.. ben de ozledim. Bu aralar ben de pek iyi degilim. Boyle zamanlarda gecmesini mi beklersin yoksa ustune mi gidersin

badini ozlemek konusunda yalniz degilsin.. ben de ozledim. Bu aralar ben de pek iyi degilim. Boyle zamanlarda gecmesini mi beklersin yoksa ustune mi gidersin

Üstüne gidecek kadar değeri yok içimde artık birçok kişinin..çok konuştum,çok anlattım,dikkate alınmadım,hep aynı yerden vuruluyorum..vurulma kısmına alıştım aslında ama giderek ağır geliyor saf yerine konulmak..geçer elbet geçecek sonra yine olacak yine dibe düşücem yine geçicek..ömür böyle geçecek..ALLAH hepimizi ıslah eyleye yola getire yoldan çıkarmıya duasıyla...

Eskiden olsa dayanamaz üstüne giderdim.. artık üstüne gitmeye bile dayanamıyorum..

Gunlerdir girmemis insallah iyidir bende merak ettim simdi
Badikim :*
cozulmeyecek sorun yoktur insallah cozersin anlatmak istersen iyi dinleyicileriz biz

cozulmeyecek sorun yoktur insallah cozersin anlatmak istersen iyi dinleyicileriz biz[/QUOTE]

Çok bilindik bir konu aslında kimine göre konu bile değil ama beni paramparça ediyor her seferinde..ALLAH razı olsun ama inan konuşması zor benim için

cozulmeyecek sorun yoktur insallah cozersin anlatmak istersen iyi dinleyicileriz biz

Çok bilindik bir konu aslında kimine göre konu bile değil ama beni paramparça ediyor her seferinde..ALLAH razı olsun ama inan konuşması zor benim için [/QUOTE]

Topige ne oluyor boyle yaprak dökümü gibi
Bende öyleydim hatta birkac gundur bildirim yapacak enerjim yoktu
bugün biraz toparlandım

Canım teşekkür ederim. Arapça okumayı biliyorum ama tam teşekküllü değil benim öğrendiğim. Gene de çabalarım olmadı dinlerim.

Bahsedilecek konu olsa bahsederim. konu olacak bir şey olmadığından saçma sapan şeylerden sürekli bir şeyler çıkıyor ve ne kadar küs kalırsak o kadar süre ayrı yatıyor (özellikle buna uyuz oluyorum). Mutlaka bir şey var gibi geliyor bana. Ya birinin nazarı ya birinin gözü ya birinin büyüsü vs.

Kimi bulsam okutuyorum. Kendim becerebildiğim kadar okuyorum. Ayetel Kürsi zaten dilimde hep!

Bilmiyorum. Herkese huzur versin Rabbim.

Rabbim kalplerinizi birbirinize çevirsin sevgiyle doldursun inşallah.

Olsun o zaman maraton
12 14 arası var mı gelen
Önceliğim ütüyü bitirmek sonra yemek
Bezelye yaparım kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…