Küllerden Doğmak Vol.2

Saol canım tesekkur ederim.

Gunaydın kızlar
Dün yine bisürü misafie ağırladım. Yakın akrabalardan yemege kalanlar oldu bide yemek yaptım yorgunluktan öldüm resmen.
Bugun hiç iş yapacak dermanım yok ama evin heryerinin temizlenmesi lazım nasıl olcak bilmiyorum. Bi de akraba ziyaretine gitmem lazım. Cok sevdigim bi tanıdık dusuk yapmıs yazık ordan erken gelirsem temizliğe girşirim gelemezsem yarına kalacak işler.

Bebekli eve gelen insanlarin daha dusunceli olmasi lazim bence. Yarina kalsin bosver dinlen biraz bebek zaten yorar.

Hanımlar bisey sorcam ya dun dalginligima gelmis kisa programda makinada biseyler yikicaktim kizin kaz tuyu montunu da atmisim normalde tenis topuyla yikiyodum tek basina bozulmuyodu ama dun bozulmus. Tuylerin hepsi toplanmis sonra tekrar tenia topuyla attim belki duzelir diye ama duzelmedi nasil duzeltebilirim bileniniz var mi??

Dip kose ev temizligi be yarin misafir gelecek hazirlik yaptim
Kremsantili mavi hashasli revani
Corekotlu tuzlu kurabiye
Portakalli turuffe
Ispanakli gül böreği
Belki yarin aksam gelmeden kereviz salatasida yaparim
Boregi taze yarin pisircem sardimda
Yetermi kizlar 1 kisi gelecek belki 2 kisi ama
Dahada yapacaktim esim fazla dedi

Gayet guzel menu ellerine saglik afiyetle yemeyi nasip etsin Allah

Bizim bi arkadaşın olmuştu kuru temizlemeciye vermişti düzeltmişlerdi bi sor istersen

Ben buralardayim :) gunluk odevleri yaomaya calisiyorum ama sanirim kimse bildirim yapmadigi icin yaoasim gelmiyor bu ara bi duragankik geldi topige senin geldigin iyi oldu bizi soyle bi toparlayiver aliskanlik mutfak aliskanligini yenemiyorum ben bi turlu bi gun toplasam diger gun useniyorum mesela bugun esim 12de geldi yemek yedi makina dolu bosaltilacak sirf o yuzden biraktim oylece usendim :) herkes badisinden memnun mu demek istemissin sanirim cok sukur ben badim S Sifayildizi ndan cok memnunum bu arada nergismor uyeligini kapattirdi

Telefonum kk ya girince ayrı bi triplere giriyor hic bisi yazamıyorum takilip duruyor onyuzden surekli yalnis yazıyorum

Nergismor nereye gittiya tuh ben onu sevmiştim iyi bi kizdi badisi kimdi sivastrabzon mu artik ona yeni badi buluruz :)

Mutfak toplama aliskanligi bende tam oturmadi ama devam edicez nasilsa alisiriz insallah

Tembellik yok butun topik toplanacak hizaya girecek ban akul yutmazdderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…