- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Bugün hiç gelemedim buralara, çağrının görmedim o yüzden de, ama bütün gün maratondaydim ben. ..Kimse gelmedi mi ya maratona :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün hiç gelemedim buralara, çağrının görmedim o yüzden de, ama bütün gün maratondaydim ben. ..Kimse gelmedi mi ya maratona :/
Iyi geceler herkese..
Yogunluktan gelemiyorum ayol... bu saate girebildim anca..
Eşim evdeydi, görumcem de geldi.. öyle böyle bu aralar normal günlük işleri bile zor yapıyorum.. bugün yaptıklarım neler, bir yazayım..
Kızım, kuzeni ve arkadaşıyla iki tane pasta yaptık,
Pastadan önce markete gitmiştim malzeme almak için,
Savaş alanına dönen mutfağı toplamak, bulaşık makinası açmak,
Kişisel bakım..
Bugün için günlük ödev de görmedim sanki, gerçi bildirimleri tamamına bakmadım daha..
Alışkanlık için de bildirim yapiyormuyuz verilen sure icin de ne kadar yapıldı diye?
Bazen insan sebepsizken kendini mutsuz, kötü hissedebiliyor..Ben de de oluyor.. belki biz sebepsiz sanıyoruz ama bir psigolog beynimizi eşelese "aaa, ondanmıymııışş?" Diye şasar kaliriz gibi geliyor..
Bebisin için geçmiş olsun.. Canını sıkan şeylerin çözümü vardır inşallah, umarım o çözüm en kısa zamanda seni rahatlatır..
Ne zaman anlatmak istersen.. Biz burdayız..
Bebekli eve gelen insanlarin daha dusunceli olmasi lazim bence. Yarina kalsin bosver dinlen biraz bebek zaten yorar.Gunaydın kızlar
Dün yine bisürü misafie ağırladım. Yakın akrabalardan yemege kalanlar oldu bide yemek yaptım yorgunluktan öldüm resmen.
Bugun hiç iş yapacak dermanım yok ama evin heryerinin temizlenmesi lazım nasıl olcak bilmiyorum. Bi de akraba ziyaretine gitmem lazım. Cok sevdigim bi tanıdık dusuk yapmıs yazık ordan erken gelirsem temizliğe girşirim gelemezsem yarına kalacak işler.
Gec baslicam ama ben varimMaraton çağrısı yapıyorum.
Saat 12.00-16.00
Gayet guzel menu ellerine saglik afiyetle yemeyi nasip etsin AllahDip kose ev temizligi be yarin misafir gelecek hazirlik yaptim
Kremsantili mavi hashasli revani
Corekotlu tuzlu kurabiye
Portakalli turuffe
Ispanakli gül böreği
Belki yarin aksam gelmeden kereviz salatasida yaparim
Boregi taze yarin pisircem sardimda
Yetermi kizlar 1 kisi gelecek belki 2 kisi ama
Dahada yapacaktim esim fazla dedi
Bizim bi arkadaşın olmuştu kuru temizlemeciye vermişti düzeltmişlerdi bi sor istersenHanımlar bisey sorcam ya dun dalginligima gelmis kisa programda makinada biseyler yikicaktim kizin kaz tuyu montunu da atmisim normalde tenis topuyla yikiyodum tek basina bozulmuyodu ama dun bozulmus. Tuylerin hepsi toplanmis sonra tekrar tenia topuyla attim belki duzelir diye ama duzelmedi nasil duzeltebilirim bileniniz var mi??
Evet co güzel olurKızlar yarından itibaren Yen'i alışkanlık gece yatmadan 10 dk ortalıgı toparlamak olsun mu
Ben buralardayim :) gunluk odevleri yaomaya calisiyorum ama sanirim kimse bildirim yapmadigi icin yaoasim gelmiyor bu ara bi duragankik geldi topige senin geldigin iyi oldu bizi soyle bi toparlayiver aliskanlik mutfak aliskanligini yenemiyorum ben bi turlu bi gun toplasam diger gun useniyorum mesela bugun esim 12de geldi yemek yedi makina dolu bosaltilacak sirf o yuzden biraktim oylece usendim :) herkes badisinden memnun mu demek istemissin sanirim cok sukur ben badim S Sifayildizi ndan cok memnunum bu arada nergismor uyeligini kapattirdiareser chentiq K klbk33 Dostacilisoyler CKbeautyandsheer ha_mim Ben_olmak S Sifayildizi Yildiztozu16 sivastrabzon @nergismor baska kim vardi hatirlayamadiklarimi ekleyin. Herkes burda mi? Nasil gidiyor? Herkes badisinden mu? Aliskanliklar nasil gidiyor? Günlük odevleri herkes yapıyor mu? Nasolsiniz anlatin garii
Telefonum kk ya girince ayrı bi triplere giriyor hic bisi yazamıyorum takilip duruyor onyuzden surekli yalnis yazıyorumBen nasil :) gunluk odevleri yaomaya calisiyorum ama sanirim kimse bildirim yapmadigi icin yaoasim gelmiyor bu ara bi duragankik geldi topige senin geldigin iyi oldu bizi soyle bi toparlayiver aliskanlik mutfak aliskanligini yenemiyorum ben bi turlu bi gun toplasam diger gun useniyorum mesela bugun esim 12de geldi yemek yedi makina dolu bosaltilacak sirf o yuzden biraktim oylece usendim :) herkes badisinden memnun mu demek istemissin sanirim cok sukur ben badim S Sifayildizi ndan cok memnunum bu arada nergismor uyeligini kapattirdi
Yarın sabah veririm 1 haftalık canımmmareser bu haftaki odevleri sen verir misin??
Yarın tam tempo burdayız okulların açılmasıyla bir düzene gireceğiz inşallahareser chentiq K klbk33 Dostacilisoyler CKbeautyandsheer ha_mim Ben_olmak S Sifayildizi Yildiztozu16 sivastrabzon @nergismor baska kim vardi hatirlayamadiklarimi ekleyin. Herkes burda mi? Nasil gidiyor? Herkes badisinden mu? Aliskanliklar nasil gidiyor? Günlük odevleri herkes yapıyor mu? Nasolsiniz anlatin garii
Bebekli eve gelen insanlarin daha dusunceli olmasi lazim bence. Yarina kalsin bosver dinlen biraz bebek zaten yorar.