Benim badim önceden @eflalim di, bu ara pek uğramıyor, ben de zaten doğru düzgün iş yapamıyorum, artık doğumdan sonra inşallah yaparımGünaydın ..hayırlı cumalar herkese..
Benim badim @nergismor du.. Senin badin var mıydı?
Bugun yapmayı planladıklarım:
Kv ve kızın banyosu,
Çamaşır yıkamak,
Kızın ödevine yardım,
Yerleri silip süpürmek,
Dış kapıyı silmek (günlük ödev),
Bu saate kadar da bulaşık makinasını actım bulaşıklar yıkanıyor,
Buzluk için börek hazırladım,
Kızımla kendime kahvaltı hazırladım yaptık (kv öğlen kalkıyor, onunki kalkınca).
Kişisel bkım yptım.
Herkese kolay gelsin, görüşürüz..
Not: @kubdef gelmiyor mu bu aralar, ben mi kaçırıyorum??
Benim badim önceden @eflalim di, bu ara pek uğramıyor, ben de zaten doğru düzgün iş yapamıyorum, artık doğumdan sonra inşallah yaparım
Odak noktasi ya oturma odasi ya da antre olsun bence
Benim birtek camlar kaldı, ya hava soguk.oluyor ya ben havamda olmuyorumsahi ne kadar kaldı ben bayağı salladım cam işini..
Salon yapılmıştı galiba, oturma odası mıydı karıştırdım ben yaw..ama salon olursa ben yapamam, kv gece bu.orda çünkü oturma odası olursa uyarım..
Bugün pazar bize de azıcık tatil olsun değil mi?
Benim nikah iptal gitmekten vazgectim.. misafirim geldi yatılı, görumcem...kayda değer bir iş yapmadım denebilir.. sadece bulaşık makinasının içini temizledim. Dışı temizdi..
İyi geceler bütün gün dışarlarda olup biraz önce eve gelen biraz uyuyup şimdi kalkan biri olaraktan tek başıma maratona kalkacağım yoksa kalkamayacağım bu saatte de kimse gelmez ki maratono
Yarın günüm var kalkıp tatlımdan başlıyım
Yarın gidecek, giderken kv de.goturecekti ama eşime ağlamış beni niye gönderiyorsun diye.. eşim de kardeşine kızdı söyleyip üzdüğü için.. kendisi götürüp aynı gün geri getirecekmiş annesi gitmek isterse..Gözun aydın canım. Ne kadar kalacak?
Sende biraz kızını gezdir fırsat bu fırsat boşver temizligi bikaç gun :)
1 uzun yolluk 1 buyuk hali 1 kucuk yolluk silinecek 1 de ayakkabilik var temizlenecek dis kapi falan da silinirAntrede ne var temizleyeceginiz?
Benim bişeyim yok. En fazla duvar silerim :)
ben de yetistiremeyecegim. Mutfagim zaten temizdi diye saldim da saldim. Son gune erteledim durdum. Su an da yetismez gibi gozukuyor. Yeni odak oturma odasi yada salon demistik gecen haftalarda.Hanimlar odak noktasi ne alemde yetisti mi.ben yetistiremeyecegim sanirim yaaa :/ subatin ilk haftasi bitiririm insallah.bi de yeni odak ne olacak onu da belirlesek gunu gelmeden
minimalist yasama gecmeye mi calisiyorsun. Yuzde 90 dedin ve hep bie seyler atiyoesun ya peyderpey...Ben bugun
Daginiklik topladim
Butun odalari sildim supurdum
Banyo temizdi
Wc yikandi copu atildi
Lavabo temizlendi aynasi silindi
Tras kopugu dis macunu bitmis atildi
Duzenlendi
Mutfak temizlendi
Corba yapildi
Yatak odasi toplandi
1 poset biriken etiketler vs coraplar atildi
Yanii ev %90 istedigim gibi oldu
Utu ve ivir zivir isler kaldi
Mutfakta sadece sandalyeleri kapisi silme kaldi
Markete gidilecek
minimalist yasama gecmeye mi calisiyorsun. Yuzde 90 dedin ve hep bie seyler atiyoesun ya peyderpey...
1 uzun yolluk 1 buyuk hali 1 kucuk yolluk silinecek 1 de ayakkabilik var temizlenecek dis kapi falan da silinir
Yarın gidecek, giderken kv de.goturecekti ama eşime ağlamış beni niye gönderiyorsun diye.. eşim de kardeşine kızdı söyleyip üzdüğü için.. kendisi götürüp aynı gün geri getirecekmiş annesi gitmek isterse..
geçen hafta annemdeydim. bu hafta yine annemdeyim. o sebeple temizlik yok ne zamandır.Bir hafta ne cabuk gecti.. Yine ev isi ben cocuklar cabaliyorum. Camasir mutfak yemek....
Bence de.. hakkımızı başka zamana kullanırız..Ay denecek çok şey varda haftaya negatif başlamayalım.