Dogum tarihi ne kizininVar 18 aylik :) kizim
Ben maratonlari bitirdim yaa kalan isleri yarina birakmaya karar verdim :)Benim maraton sonucum
Ufakligi uyutma cabalarim basarisiz oldu.
Cocuklara corba yapildi
Pazardan gelenler yerlestirildi
Sut kaynatildi
Pek bisey yapamadim kucukle ugrasmaktan. Bir sonraki maratona da gelmem gerekiyor. Saat kacta??Yildiztozu16
Benim maraton sonucum
Ufakligi uyutma cabalarim basarisiz oldu.
Cocuklara corba yapildi
Pazardan gelenler yerlestirildi
Sut kaynatildi
Pek bisey yapamadim kucukle ugrasmaktan. Bir sonraki maratona da gelmem gerekiyor. Saat kacta??Yildiztozu16
Ben maraton saatine dikkat etmemişim, si!di bakınca gördüm. Ben o saatlerde mutfak maratonundaydım. Kızartma yaparken dolap kapakları battı. Onları sildim, bir ćaydanlik daha parlattım (poset+cif+diş macunu denedim bu sefer. Valla yeni alınmış gibi oldu), makina doluydu, yine bırakaaktım bulaşık yine fayanamadım elde yıkadım ve tezgahı topladım...Kimse katılmamış maratonuma
Alışkanlık edinmeler nasıl gidiyor kızlar?
Ben hergun mutfagı temiz bırakıyorum ama bazen odaların dagınıklıgını toplamadan sızıp kalıyorum koltukta.
Ben maraton saatine dikkat etmemişim, si!di bakınca gördüm. Ben o saatlerde mutfak maratonundaydım. Kızartma yaparken dolap kapakları battı. Onları sildim, bir ćaydanlik daha parlattım (poset+cif+diş macunu denedim bu sefer. Valla yeni alınmış gibi oldu), makina doluydu, yine bırakaaktım bulaşık yine fayanamadım elde yıkadım ve tezgahı topladım...
Valla fena alıştım ben galiba, eskiden cok umursamıyordum.yemekten sonra ne yaparsam sonra ellemiyordum... Simdi bırakamaıyorum. Dün misafir vardı, cok yoruldum valla bulasıkları akıtıp bırakacaktım ama olmaadı..bazen görmezlikten geleyim diyorum, geri dönüp yapıyorum sonra gene.. Ama odaları alışkanlık yapmaya niyetim yok. Sıkıntı basıyor zaten, gündüz o kadar toplayıp ta bir saat olsun düzenli görememekten...
Cif poseti mi dusakabinde deniyorlarmış? Benimkinndışı bzlu cam gibi,yüzeyi pütürlü yani parlatsam da parlamaz ..Eline saglık canım geçen gelen misafirlerim de çaydanlığıma hayran kaldılar acayip parlatıyor. Duşa kabine de yapıyolarmıs ben de denicem ilk fırsatta..
Ay ne guzel insallah hep böyle devam ederiz. Ben cogu zaman kahvaltı yapmazdım mutfak dagınık olunca girip de bişeyler hazırlamak istemiyodu canım. Şimdi duzenli kahvaltımı da yapmaya basladım bu sayede.
Ben odaları toplamaya çamaşır varsa katlamaya çalışıyorum. Keşke buna da alışsam benim bebiş akşam guzel uyuyor zamanım bol oluyor.
Poset cif denedim hic bi faydasinj goremedim keramet dis macununda miymisCif poseti mi dusakabinde deniyorlarmış? Benimkinndışı bzlu cam gibi,yüzeyi pütürlü yani parlatsam da parlamaz ..
Çocuk uyuyunca dinlen biraz sen de.. Hep iş pesine düşüp kendini çok yorma.. Dinlen ki çocuğuna da enerjin ka!sın kendine de..
Cif poseti mi dusakabinde deniyorlarmış? Benimkinndışı bzlu cam gibi,yüzeyi pütürlü yani parlatsam da parlamaz ..
Çocuk uyuyunca dinlen biraz sen de.. Hep iş pesine düşüp kendini çok yorma.. Dinlen ki çocuğuna da enerjin ka!sın kendine de..
Poset cif denedim hic bi faydasinj goremedim keramet dis macununda miymis
ben poşet cife bir de diş macunu ekledim ekstra. Musluk parlatiyorsa bunu da parlatır diye düşündüm. Bir de öyle dene. Ama kokulu olunca daha fazla durulaman gerekir. Koku kalıyor. Sonucu yaz bakalım etkisi oluyor mu..Poset cif denedim hic bi faydasinj goremedim keramet dis macununda miymis
Olsun uyuyamasan da vücudun dinlenir. Yatağın içinde takıl biraz da..Evet cif poseti.. o uyurken yatıp uyuyayım diyorum uyuyamıyorum aksilik ya :))
Ben de katıldım. Yaptıklarım:21.00 / 22.00 yapalım mı ?
Yeni geldik dısardan bişeyler yiyip çay içicez sonra da mutfak toplama ortalık toplama çamaşır asma işleri var.
Nerde denedin canım dusakabinde mi?
Caydanlikta denedim bide bugun tencereyi yaktimben poşet cife bir de diş macunu ekledim ekstra. Musluk parlatiyorsa bunu da parlatır diye düşündüm. Bir de öyle dene. Ama kokulu olunca daha fazla durulaman gerekir. Koku kalıyor. Sonucu yaz bakalım etkisi oluyor mu..
Ama ben çaydanlıkta denedim diş macunu eklemeyi. Dusakabinse bir sey diyemem.
Olsun uyuyamasan da vücudun dinlenir. Yatağın içinde takıl biraz da..
Caydanlikta denedim bide bugun tencereyi yaktimonda denedim ama olmadi bi faydasini goremedim kullandigim posette mi bi sıkıntı var acaba
Ben de katıldım. Yaptıklarım:
Yemek yapıldı.
Yemek yenildi.
Sofra kaldırıldı.
Bulaşık makinası boşaltıldı.
Bulaşıklar sudan geçirilerek makina çalıştırıldı.
Yoğurt yapıldı.
Çocuk uyutuldu.
Banyodaki çöp dışarıya çıkarıldı.
Buzdolabı düzenlendi.
..
Yarına yine maraton yapmam lazım. Çamaşır isini persembe yapmistim. Cocuklar sağolsun yine camasir isi çıktı. Ev supurulecek, silinecek, cocuklar yikanacak.. Pazartesinin yemeğini yarından yapmam lazım.. Isim cok yine.
Poseti bulasık süngerine geçir, cifi posetin ustune dök o sekilde ovala.. Belki yeterince ovalayammaışsınızdır sade posetle...Caydanlikta denedim bide bugun tencereyi yaktimonda denedim ama olmadi bi faydasini goremedim kullandigim posette mi bi sıkıntı var acaba
haftasonlari zaman zaman durgun geciyor..Tünaydın.. Kimsecikler gelmemiş, bugün topikte tatil ilan edildi de benim haberim mi yok yoksam?
Günlük ödev nedir?
haftasonu da mi calisiyorsun. Neydi meslegin. Ben unutmusum kusura bakma..Ben gelirim is yerinde odam toplanicak
aliskanlik konusunda eskiden /meydan okuma/ vardi. Onu hayata gecirsek mi? Isteyen biri ostedigi birine herahqngi bir gun ve saatte meydan okuyordu aliskanliklarla ilgili. O kisi de durum raporu veriyordu. Fotograf ekliyordu. Yeniden yapsak mi ki. cok eglenceli oluyorduKimse katılmamış maratonuma
Alışkanlık edinmeler nasıl gidiyor kızlar?
Ben hergun mutfagı temiz bırakıyorum ama bazen odaların dagınıklıgını toplamadan sızıp kalıyorum koltukta.