haftasonlari zaman zaman durgun geciyor..
haftasonu da mi calisiyorsun. Neydi meslegin. Ben unutmusum kusura bakma..
aliskanlik konusunda eskiden /meydan okuma/ vardi. Onu hayata gecirsek mi? Isteyen biri ostedigi birine herahqngi bir gun ve saatte meydan okuyordu aliskanliklarla ilgili. O kisi de durum raporu veriyordu. Fotograf ekliyordu. Yeniden yapsak mi ki. cok eglenceli oluyordu
Laborantimhaftasonlari zaman zaman durgun geciyor..
aliskanlik konusunda eskiden /meydan okuma/ vardi. Onu hayata gecirsek mi? Isteyen biri ostedigi birine herahqngi bir gun ve saatte meydan okuyordu aliskanliklarla ilgili. O kisi de durum raporu veriyordu. Fotograf ekliyordu. Yeniden yapsak mi ki. cok eglenceli oluyordu
Maraton cagrisi yapiyorum. Saat 12.00 15.00 arasi.
Evet cok isimiz var. Ben kucugu uyutmakla ise basliyorum.Bende tam bunun için girmiştim :)
Pazar kahvaltıları bittiyse hadi kalkın kızlaaar işimiz çook.
Gunaydin kuzular.
Pazar pazar kimse bu saatte uyanip da kepenk acmaz diye dusundum tabi ama yanilmisim.
Topigin hamarar hatunlari saat 7 den itibaren acmislar bir de birbirlerine caydanlik parlatma tuyolari vermisler..
Guzel fikirmiş denemeye değer, eğlenceli de gözüküyor.. Birlaç deneme göreyim ben öyle katılayım, yapabilcegim gibi birsey mi diye..haftasonlari zaman zaman durgun geciyor..
İnsallah sevdigin bir istir de bu yogunluk sana eziyet gibi gelmiyordur.. Yoksamçekilmesi zor.. Allah kolaylık versin..Laborantim
Cumartesi calisiyorum pazar tatil
Yazin hep calisiyorum
Tatilim de yok
Ben su an oturuyorum molada6ım, misafir bekliyorum, sonra da nikaha gitmek icin hazırlanacağım..Bunlar maratona girerese beni de sayabilirsin. Bu nikaha gitme olayı dünkü ödev isini görür mü?Maraton cagrisi yapiyorum. Saat 12.00 15.00 arasi.
Tesekkur ederim bi de oyle deneyimPoseti bulasık süngerine geçir, cifi posetin ustune dök o sekilde ovala.. Belki yeterince ovalayammaışsınızdır sade posetle...
Meydan okumaya ben de varim yoksa bu mutfagi aliskanlik edinemeyecegimhaftasonlari zaman zaman durgun geciyor..
Yani 10 yildir burdayim
Guzel fikirmiş denemeye değer, eğlenceli de gözüküyor.. Birlaç deneme göreyim ben öyle katılayım, yapabilcegim gibi birsey mi diye..
İnsallah sevdigin bir istir de bu yogunluk sana eziyet gibi gelmiyordur.. Yoksamçekilmesi zor.. Allah kolaylık versin..
Ben su an oturuyorum molada6ım, misafir bekliyorum, sonra da nikaha gitmek icin hazırlanacağım..Bunlar maratona girerese beni de sayabilirsin. Bu nikaha gitme olayı dünkü ödev isini görür mü?
Ödev demisken, sormaya korkuykruma ama, var mı?
Hanimlar odak noktasi ne alemde yetisti mi.ben yetistiremeyecegim sanirim yaaa :/ subatin ilk haftasi bitiririm insallah.bi de yeni odak ne olacak onu da belirlesek gunu gelmeden
Benim birtek camlar kaldı, ya hava soguk.oluyor ya ben havamda olmuyorumHanimlar odak noktasi ne alemde yetisti mi.ben yetistiremeyecegim sanirim yaaa :/ subatin ilk haftasi bitiririm insallah.bi de yeni odak ne olacak onu da belirlesek gunu gelmeden
Salon yapılmıştı galiba, oturma odası mıydı karıştırdım ben yaw..Benim ufak tefek işler kaldı odak noktasından bitiririm onları da bugun yarın. Yeni odak noktasını bende merak ediyorum. Buyuk ihtimal salon / oturma odası olur gibime geliyor
Bugün pazar bize de azıcık tatil olsun değil mi?Bugunun yapılanları;
Kahvaltıdan sonra mutfAk topladım
Yatak odası topladım
Çamaşır yıkatıp astım
Dun astıklarımı katladım kaldırdım
Yemek yaptım (patates oturtma, cacık, salata)
Tekrar mutfak toplama, fırın içi ve sildim
Verimsiz bir gundu bugun.. bugun de böyle olsun artık yapacak bişey yok