Küllerden Doğmak Vol.2

Dun gece okurken aldigim bir yigin qlinti kaybolmus sabah oluncaya dek

Bana soru sorup da benden cvp bekleyenler arada kaynadi sanirim. Bir daha yazabilirsiniz. Unuttum çoğunu

Aklimda kalanlar, yildiztozunun temizlikle giren sinegi ve nergisin uyelikten cikmasi

Ayy evet çok eglenceliye benziyor katılan olursa ben varım :)

Laborantim
Cumartesi calisiyorum pazar tatil
Yazin hep calisiyorum
Tatilim de yok

Maraton cagrisi yapiyorum. Saat 12.00 15.00 arasi.

Gunaydin kuzular.

Pazar pazar kimse bu saatte uyanip da kepenk acmaz diye dusundum tabi ama yanilmisim.

Topigin hamarar hatunlari saat 7 den itibaren acmislar bir de birbirlerine caydanlik parlatma tuyolari vermisler..

Guzel fikirmiş denemeye değer, eğlenceli de gözüküyor.. Birlaç deneme göreyim ben öyle katılayım, yapabilcegim gibi birsey mi diye..

Laborantim
Cumartesi calisiyorum pazar tatil
Yazin hep calisiyorum
Tatilim de yok
İnsallah sevdigin bir istir de bu yogunluk sana eziyet gibi gelmiyordur.. Yoksamçekilmesi zor.. Allah kolaylık versin..

Maraton cagrisi yapiyorum. Saat 12.00 15.00 arasi.
Ben su an oturuyorum molada6ım, misafir bekliyorum, sonra da nikaha gitmek icin hazırlanacağım..Bunlar maratona girerese beni de sayabilirsin. Bu nikaha gitme olayı dünkü ödev isini görür mü?
Ödev demisken, sormaya korkuykruma ama, var mı?

Meydan okumaya ben de varim yoksa bu mutfagi aliskanlik edinemeyecegim

Yani 10 yildir burdayim
Baskada is alternatifi yok burda
Evde olsam keske
Ama 3 yil daha calismaliyim

Hanimlar odak noktasi ne alemde yetisti mi.ben yetistiremeyecegim sanirim yaaa :/ subatin ilk haftasi bitiririm insallah.bi de yeni odak ne olacak onu da belirlesek gunu gelmeden

Ben bugun
Daginiklik topladim
Butun odalari sildim supurdum
Banyo temizdi
Wc yikandi copu atildi
Lavabo temizlendi aynasi silindi
Tras kopugu dis macunu bitmis atildi
Duzenlendi
Mutfak temizlendi
Corba yapildi
Yatak odasi toplandi
1 poset biriken etiketler vs coraplar atildi
Yanii ev %90 istedigim gibi oldu

Utu ve ivir zivir isler kaldi

Mutfakta sadece sandalyeleri kapisi silme kaldi
Markete gidilecek

Hanimlar odak noktasi ne alemde yetisti mi.ben yetistiremeyecegim sanirim yaaa :/ subatin ilk haftasi bitiririm insallah.bi de yeni odak ne olacak onu da belirlesek gunu gelmeden

Benim ufak tefek işler kaldı odak noktasından bitiririm onları da bugun yarın. Yeni odak noktasını bende merak ediyorum. Buyuk ihtimal salon / oturma odası olur gibime geliyor

Bugunun yapılanları;

Kahvaltıdan sonra mutfAk topladım
Yatak odası topladım
Çamaşır yıkatıp astım
Dun astıklarımı katladım kaldırdım
Yemek yaptım (patates oturtma, cacık, salata)
Tekrar mutfak toplama, fırın içi ve sildim

Verimsiz bir gundu bugun.. bugun de böyle olsun artık yapacak bişey yok

Benim birtek camlar kaldı, ya hava soguk.oluyor ya ben havamda olmuyorum sahi ne kadar kaldı ben bayağı salladım cam işini..

Benim ufak tefek işler kaldı odak noktasından bitiririm onları da bugun yarın. Yeni odak noktasını bende merak ediyorum. Buyuk ihtimal salon / oturma odası olur gibime geliyor
Salon yapılmıştı galiba, oturma odası mıydı karıştırdım ben yaw.. ama salon olursa ben yapamam, kv gece bu.orda çünkü oturma odası olursa uyarım..

Bugün pazar bize de azıcık tatil olsun değil mi?

Benim nikah iptal gitmekten vazgectim.. misafirim geldi yatılı, görumcem...kayda değer bir iş yapmadım denebilir.. sadece bulaşık makinasının içini temizledim. Dışı temizdi..

İyi geceler bütün gün dışarlarda olup biraz önce eve gelen biraz uyuyup şimdi kalkan biri olaraktan tek başıma maratona kalkacağım yoksa kalkamayacağım bu saatte de kimse gelmez ki maratono

Yarın günüm var kalkıp tatlımdan başlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…