Küllerden Doğmak Vol.2

Canim benim kan değerlerim sürekli düşüyor bunun en büyük nedeni regl uzun ve miktarın çok olmasi doktor hormon dengesizliği olabileceğini söylemişti birdaha girmedim. Yani haksızligim biraz anemi biraz regl oldum bu sefer biraz ağır geçiyor onun için. Dün kahvalti yemek wc banyo yıkamak dışında bişey yapmadım ha birde makineye çamaşır arttım rahatlamak için duş aldım. Akşam saat sekizden önce yattım çocukları sağolsun esin ilgilenip yatırdı mutfağı bile sabah topladım ev karışık üstüne misafirim geldi
Bunalıma girmek isteyen varsa daha sayabilirim

Eşler konusunda haklısın onlara aktivite yapalım desen aktivite tapmayi cam silmek olarak anlayacaklarini sanmam

Yolunda yolunda, gün sayıyorum
Sen napıyorsun çok az uğruyorsun artık topiğe
hayırlısıyla kucağına al da. diğer yaramazlar ne yapıyorlar? Ben başka şeylere ağırlık vermeye çalışıyorum canım.. ama olmuyor işte. doldurmaya çalıştığım şeyler var kendimle ilgili. yapabiliyor musun diye sor ama :))

Canim Özel mesajın kapalimi
özleden ne atıyorsunuz kime atıyorsunuz, beni de katın .. ben de görüüümmmmmmmmm

Özelden gurup kuruluyor da ben mi katmadim

Amin inşallah canım, diğerleri de 15 tatilden mütevellit evde hep beraber pinekliyoruz:) :) Başka şeyler derken maneviyat ile ilgili şeyler mi? Sor demişin sorayım, yapabiliyormusun?

Ben geldimm.

Bugün pek bişey yapamadim yaa.

Zaten gece uyumadık kızımla sabahta geç uyandik kahvaltı yaptik çay keyfi kızı uyut derken zaman geçti.

Bir de sular yok odayı topladim mutfağı üstten topladim o kadar.

-Sular gelince iki makın çamaşır yıkanacak
-Bulaşıklar makineye yerleştirilip tezgah silinecek
-Halıları silmeyi erteledim hep bugün silmeyi düşünüyorum artık.

Şimdilik bu kadar.

Günlük ödev verildi mi?

Selam kızlar napıyonuz bakıyım dedimm Bugun çocukları sinemaya götürdüm sinamadan çıktığımızda kar başlamıştı arkadaşım da vardı bize geldik börek salata falan yaptık çay demledik oturduk yedik içtik Bugun pek bi iş yapmadık yaniii

Bugun şunu farkettim eskiden olsa dışarıdayken bize gidelim diyemezdim yaa ev dağınık ya da NE biliyim süpürülmemiş olurdu buranın bana kattığı düzen sayesinde artık zamansız da misafir davet edebiliyorum evime iyi ki varsınız

İnşallah Allah bizlere ve ihtiyacı olan herkese içinde huzurla yasagacağımız sadece kendimize ait o!an bir ev verir..

Sağol canım, 3. olacak hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin, sağlıkla inşallah..

@Dostacilisoyler lmaratona bir girdim bjr daha çıkamadım, çıkınca kendime gelemedim
Sabah kızımın arkadaşı geldi, onlara ve bize ayrı kahvaltı hazırladiım, kldır, toparla derken tam oturdum biraz alt komşu abla geldi. Panik atağı var bu aralar iyi değil, yalnız kalmamak için akşama kadar bendeydi. Çayın yanına patates salatası yaptım, hamur mayalayıp kızarttım, onalrınhazırlarken ve bittiğinde çıkan bulaşıkları topladım, makina doluydu elde yıkadım, çamaşır makinası açtım, çıkanları astım, akşam yemeği hazırladım.. Dım dım da dım dım yaaar....
Ha günlük ödevi de bir saat önce yaptım az önce de mutfağı topladım.
Neredeyse oturan yerlerim bir yere oturamadı desem yeridir

NOT: srbzelik fotosunu çekmeye fırsatım olmadı, yarın da misafirim var. İnsallah unutmam

Son düzenleme:
Siz de iyi ki varsınız da biz sonradan gelenlere ilginiz, sabrınız ve desteğinizle hep birlikte bir düzene girdik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…