Küllerden Doğmak Vol.2

Yaaa badim tamamen unuttum ben onu kusura bakma gun icinde bir kez bile gelmedi aklima yarin unutazsam yapayim ben de ay nasi unuttum yaaa

Yaaa badim tamamen unuttum ben onu kusura bakma gun icinde bir kez bile gelmedi aklima yarin unutazsam yapayim ben de ay nasi unuttum yaaa
Olsun canım ben de hatirlatamadim, hiç aklıma gelmedi hatırlatmak..
Sayende üşenmekten yapamadığını bir.isi yapmış oldum ne.kusuru

Onun istemiştim canım

Size mi ozel mesaj aticam...kusura bakmayin gormedim yazdiginizi..yillar once uye oldum ama bu ay aktif olmaya basladim.acemiyim yaninbu konuda
evet bana atacaksın. ilk sayfada yazıyor. sen bir kere daha opkuyabilirsin ilk ssayfamızı. aramızda olmana sevindik

hacamattan sonra ballı bir karışım ikram ediliyor. onu ıcersen biraz kendine gelirsin inşallah . bir dahakine aklında bulunsun

Keşke bende bulamasam :))
al bende de o kadar

terlik vererek onune gecersın tabıkı de.. terlıkle olduğu halde mı dokuyor. yada dökenleri tespit et ve evden uzaklaştır..

Eşine hadi beraber aktivite yapalım de camları sildir. Ben öyle yapıyorum bazen :) ben bezi yıkayıp sıkıp veriyorum o siliyo.
eşlere aktivite yapalım demek çok riskli ya..

Yeni kalktım sayılır, yatakta yuvarlanıyorum hâlâ:) ilk iş kahvaltıyla başlayıp yorulana kadar eşlik etmek isterim
günaydın. nasıl gidiyor bakalım her şey yolunda mı.

Onun istemiştim canım
Tamam bugün atmaya çalışırım..

Gunaydın kızlar.

Çok acil maratona kalkmalıyım.. yarına çoook misafirim var.
Kolay gelsin..

Bugün
kullanmadığım oda temizlenicek
ütü yapılacak
yemek/bulaşık işleri var.

bu soğukta cam silen var mı ?
benim silmem lazım, odak noktası bitmesi için ama hava ćok soğuk valla.. Zor geliyor..

10.00 maratonunu başlatıyorum. Ucu bucağı yoktur..

Buyrun kızlar hadiii beni yalnız bırakmayın
benim fazla kafamda birsey yok.. Ama yine de birseylerbyapmam lazım.. Eşlik ederim o şekilde..
Bu arada, herkese günaydın..

Benim balkon sildiğimin ertesinde toz topak oluyor. Silmesem de bir kaç hafta sonunda 5 cm toz tabakasıyla kaplanıyor. Silsem donuyorum, silmesem balkonun önünden geçemiyorum. inşallah kendi evim olur da bir gün cam balkon yaptırırım.

terlik vererek onune gecersın tabıkı de.. terlıkle olduğu halde mı dokuyor. yada dökenleri tespit et ve evden uzaklaştır..

eşlere aktivite yapalım demek çok riskli ya..

Terlik hic kullanmaz canım. Şuan takipteyim dökülen çorapları :))

Ay çok güldüm evet öyle ama benimki alışık olunca aklına direkt o gelmiyor.. geçen gün hamsi ayıkladık beraber aktivite olsun diye ahah

İnşallah Rabbim herkese gönlüne göre evler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…