Kurabiye mi pisiriyorsun.
Maraton çağrısı 22 -00 arası
Senin bu ayiklamalarinin sonu ne zaman gelecek merak ediyorumBazaya hurc yerlestirdim
Kizimin kuculenlerini
5-6 kutu esya ayikladim
Camasir katladim
Mak camasir attim
Yarina son kalan odami supurup silicem
1 mak camasir yikanicak
Lavabonun fayanslari silinicek
Calisan hanimlar icin normalde digerlerini bilemeyecegim :)Kizlarr gece ne maratonu kocalarinizla vakit gecirsenize aksam is mi yapilir demiyomu kocalariniz
Ben de anlamadım, sormaya bile fırsatım olmadı maalesef..Niye ayrildi? Ayrilmasa iyiydi.
Kolay gelsin diyeceğim ama yapıp ta yemişsiniz bileEvet canım un kurabiyesi ve tuzlu kurabiye yaptım
Az kaldi son ayiklamalar :)Senin bu ayiklamalarinin sonu ne zaman gelecek merak ediyorum
Senin badin kimdi?Bugün de.misafirim var, hareketli geçecek sanırım..
Alışverişe gidilecek, √
Ortalık toplanacak, √
Çamaşır toplanıp yenisi y ıkanacak, -
Akşam yemeği yapılacak.. √
Şu an planlı olan bunlar var, tabi çayı götür getiri vs. Çok olacak büyük ihtimal. Ekstra bir iş olursa eklerim..
Misafir gündüzden geleceği için temizlik yapamayacağım..
Misafir olur da ekstra is olmaz mı??
Aksam gelecekler dışında sabah ve öğlen de misafirim vardı;
Üç kere kahvaltı kurdum, bir kere elde bjr posta da makinada bulaşık yıkadım, Aksamki menüye hazırlık yaptım pismesi kaldi..
Bir maraton da akşama var. Daha dinlenemedim üstelik..
Bu arada benim badim üyelikten ayrıldı,bilginize...
Nasilsiniz kizlar??
Haftasonu isim az olsun diye bugunden isleri yapmaya basladim.
Camasir attim.
Kirlileri sepete koydum.
Yatak odasini topladim.
Bulasik makinasini bosalttim.
Cocuklari doyurdum.
Mutfagimi topladim.
Minisimi uyutmaya calisiyorum..
Haydi bana kolay gelsin..
YoK demez her gece yapmıyorum canım dün mutsuzdum işlerimi ve kendimi ihmal ettim o yüzdenKizlarr gece ne maratonu kocalarinizla vakit gecirsenize aksam is mi yapilir demiyomu kocalariniz
Kizlarr gece ne maratonu kocalarinizla vakit gecirsenize aksam is mi yapilir demiyomu kocalariniz