Küllerden Doğmak Vol.2

Selam.. Yaptiklarimla ve eklemelerle geldim
Sebzelik temizlenecek (badim Dil-i bitab Dil-i bitab la) (komple sökülüp bütün paçaları yıkandı) √
Çamaşırlar topalnıp kaldırılacak, √
Yeni çamaşır yıkanıp asılacak, √
Kızımla vakit geçirilecek. -
Kızın tatil ödevi yaptırılacak √
Geri kalan ortalık toplama, vs.. Sıradan işler..√
Bulaşık makinası çalıştırıldı, boşaldı. √

Günlük ödev şimdi gordüm, yapabilirsem bildirim yaparım.
esoes1919 esoes1919 sebzelik hani şu 3-4 çekmeceli olan, plastikler var ya onlardan. Ama Dostacilisoyler Dostacilisoyler hangisinin fotosunu istedi, onu anlamadım?
Yaaa badim tamamen unuttum ben onu :olamaz:kusura bakma gun icinde bir kez bile gelmedi aklima yarin unutazsam yapayim ben de ay nasi unuttum yaaa:silah:

Yaaa badim tamamen unuttum ben onu :olamaz:kusura bakma gun icinde bir kez bile gelmedi aklima yarin unutazsam yapayim ben de ay nasi unuttum yaaa:silah:
Olsun canım ben de hatirlatamadim, hiç aklıma gelmedi hatırlatmak..
Sayende üşenmekten yapamadığını bir.isi yapmış oldum ne.kusuru:KK70:

Selam.. Yaptiklarimla ve eklemelerle geldim
Sebzelik temizlenecek (badim Dil-i bitab Dil-i bitab la) (komple sökülüp bütün paçaları yıkandı) √
Çamaşırlar topalnıp kaldırılacak, √
Yeni çamaşır yıkanıp asılacak, √
Kızımla vakit geçirilecek. -
Kızın tatil ödevi yaptırılacak √
Geri kalan ortalık toplama, vs.. Sıradan işler..√
Bulaşık makinası çalıştırıldı, boşaldı. √

Günlük ödev şimdi gordüm, yapabilirsem bildirim yaparım.
esoes1919 esoes1919 sebzelik hani şu 3-4 çekmeceli olan, plastikler var ya onlardan. Ama Dostacilisoyler Dostacilisoyler hangisinin fotosunu istedi, onu anlamadım?

Onun istemiştim canım

Size mi ozel mesaj aticam...kusura bakmayin gormedim yazdiginizi..yillar once uye oldum ama bu ay aktif olmaya basladim.acemiyim yaninbu konuda
evet bana atacaksın. ilk sayfada yazıyor. sen bir kere daha opkuyabilirsin ilk ssayfamızı. aramızda olmana sevindik

Olsun badicim bende biraz öyle olsun oda lazım:KK45:

Bende sendenim:KK45:
sabah biraz kendi özel işimi yaptım kalktım abdest aldim kahvaltıyi hazırladım yemeden hacamat yaptırmaya gittim döndüğümde ev ozelikle mutfak savaşı alanına dönmüştü sedece ev mi :KK70:yoo baba ile oglanlarda harbe tutusmus :KK70:onlara ara bukuculuk yaptim ama ne zormus arkadas yaa hacamatta yaptırınca biraz halsiz düştüm :KK45: gelde is yap akşam üstü çocuklara yemek akşam iki çeşit dolma yap yedir derken çocuklarla uyumuşum :KK45:
Az önce ihtiyaç için uyandım :KK45:
Şöyle şimdi ben ne yapam :KK51:
Makinedeki çamaşırı serip uykuya defammi yoksa bu saate mufagida toplayayim kendi isimde yapayım sabaha bitap mi duseyim :KK48:
Gene ) yoksa herseyi bırakayim yatayim sabaha bunları ve yenilerini yapmak için iki bardak kahve mi devireyim :KK53:

Üç gündür burada birikmiş okumami bekleyen sayfalar ve topikten kopmuş olmakta cabasi :KK51:
Kızlar bu arada bizi unuttunuz hee:lülülü:
hacamattan sonra ballı bir karışım ikram ediliyor. onu ıcersen biraz kendine gelirsin inşallah . bir dahakine aklında bulunsun

Yok kiz tatil icin geldik ya simdilik gelen gidem cok oluyor akrabalar bebek gormeye geliyorlar 1 2 gune biter geri donus yapicam :* özlüyorum buraya girmeyince sanki aile topigi aile apartmani der gibi

Ay badikim bende seni özledim burdan olmuyor ben sana bi ara cep numarami vereyim de arada ordan da konusuruz :eğlence:
:KK11:

Keşke bende bulamasam :))
al bende de o kadar

Kızlar benim gözüme batan bi durum var. Eşimin çorapları hep parça döküyo nasıl anlatacagımı bilemedim ama denk gelirsem bi daha fotoğraflıcam. Evi süpürüyorum eşim bi geliyo halıların üstünde küçük parçalar. Halılarım hep açık renk çoraplarıda hep koyu renk olunca sanki ev hiç süpürülmemiş gibi oluyo. Sizde de var mı böyle bi durum? Önune nasıl geçebilirim :)
terlik vererek onune gecersın tabıkı de.. terlıkle olduğu halde mı dokuyor. yada dökenleri tespit et ve evden uzaklaştır..

Eşine hadi beraber aktivite yapalım de camları sildir. Ben öyle yapıyorum bazen :) ben bezi yıkayıp sıkıp veriyorum o siliyo.
eşlere aktivite yapalım demek çok riskli ya.. :olamaz:

Yeni kalktım sayılır, yatakta yuvarlanıyorum hâlâ:) ilk iş kahvaltıyla başlayıp yorulana kadar eşlik etmek isterim
günaydın. nasıl gidiyor bakalım :anneadayı:her şey yolunda mı.

Onun istemiştim canım
Tamam bugün atmaya çalışırım..

Gunaydın kızlar.

Çok acil maratona kalkmalıyım.. yarına çoook misafirim var.
Kolay gelsin..

Bugün
kullanmadığım oda temizlenicek
ütü yapılacak
yemek/bulaşık işleri var.

bu soğukta cam silen var mı ?
benim silmem lazım, odak noktası bitmesi için ama hava ćok soğuk valla.. Zor geliyor..

10.00 maratonunu başlatıyorum. Ucu bucağı yoktur..

Buyrun kızlar hadiii beni yalnız bırakmayın
benim fazla kafamda birsey yok.. Ama yine de birseylerbyapmam lazım.. Eşlik ederim o şekilde..
Bu arada, herkese günaydın..

Benim balkon sildiğimin ertesinde toz topak oluyor. Silmesem de bir kaç hafta sonunda 5 cm toz tabakasıyla kaplanıyor. Silsem donuyorum, silmesem balkonun önünden geçemiyorum. inşallah kendi evim olur da bir gün cam balkon yaptırırım.

terlik vererek onune gecersın tabıkı de.. terlıkle olduğu halde mı dokuyor. yada dökenleri tespit et ve evden uzaklaştır..

eşlere aktivite yapalım demek çok riskli ya.. :olamaz:

Terlik hic kullanmaz canım. Şuan takipteyim dökülen çorapları :))

Ay çok güldüm evet öyle ama benimki alışık olunca aklına direkt o gelmiyor.. geçen gün hamsi ayıkladık beraber aktivite olsun diye ahah :KK53:

Benim balkon sildiğimin ertesinde toz topak oluyor. Silmesem de bir kaç hafta sonunda 5 cm toz tabakasıyla kaplanıyor. Silsem donuyorum, silmesem balkonun önünden geçemiyorum. inşallah kendi evim olur da bir gün cam balkon yaptırırım.

İnşallah Rabbim herkese gönlüne göre evler nasip etsin.

X