- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 34
Biz eski toprağız 2 günde yaparız
Aaa ne yani ben becereksiz miyim 15 gunde mi yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz eski toprağız 2 günde yaparız
Bugün saat 11 dw uyandım agrıyla adet agrısıymış meğer kahvaltı yaptım odaları topladım bulaşıkları hallettim saat 12 buçuk gibi az dinleneyim agrım geçsin dedim ki 1 buçukda eşim aradı misafir gelecek yemekli gelecekler saat kaçta gelirler bilmem sen 2 3 çeşit yemek vs yap dedi ama saat 5 de yine aradı annemlerde gelecek diye öldüm kızlar
Evde pek bişey yoktu markete yufka süt puding ve biskuvi tavuk almaya gittim Allahtan kenarda 50 tl m vardı acil durumlar için
Yemekleri yaptım
Yerleri sildim
Mutfagı odaları düzenledim
Böregi yaptım
Lavaboları sildim
Merdivenleri yıkadım
Çöpleri attım
Saat 5 de gefeldil
6 da yemek yiyip 6 45 de gittiler çay bile içmeden gidecekleri yerler varmış da birde son dk küçük eltimleri de takıp getirmişler kuyruklarına
Allahtan yemek yetti
Tatlı yıda getir çayı beklemeyelim diyor elti kişisi
Suc ve ceza o kadar etkileyici mi? Ben en son buranin gazi ile kitap okumustum. Vaktimde yokki okumaya.Gülse Birsel'in Gayet Ciddiyim kitabı.kitaba başlarken direk ev hanımlarını gömmüş.üstelik verdiği örnekteki ev hanımı da nişantaşı ev hanımlarından.hiç bişey yapmazlar ama hiç işleri bitmez gibi alaycı cümleler kurmuş.biraz ilerledim tekrar ev hanımı mevzusu bu sefer baydı iyice.kendim almadım.arkadaşım 20 kitap verdi boş yere para verme al oku diye içinde 2 tanede bu hanımın kitabı var diğerini okumam galibadiğerlerininde çoğu polisiye roman.kızım çok güzeller illa oku diyor.ben en son bu türde suç ve ceza yı okumuştum.uzun zaman etkisinden çıkamadım.kabuslar filan:))pek tarzım değiller.bana kişisel gelişim kitapları önemli şahsiyetlerin hayatları yada psikoloji kitapları filan daha çekici geliyor...
Kaleminin ilham kaynağı belli oldu.bende çok severim İclal Aydın ı.benim gibi başak burcuama ondaki maharet bende yok
Ben atmıştım tekrar ama görmedin sanırım foto şeklinde olduğu için özelden atamadım
:)) telden zorYeme beniiiii
baska bi yerr gecmeden seni yemekleri yapsin diye kullanmislar resmen. 2 saatligine m8 gelijir. Lahmacun soleselermis... gidecekleri yer neresiymis. Sen de onlarla gideydinBugün saat 11 dw uyandım agrıyla adet agrısıymış meğer kahvaltı yaptım odaları topladım bulaşıkları hallettim saat 12 buçuk gibi az dinleneyim agrım geçsin dedim ki 1 buçukda eşim aradı misafir gelecek yemekli gelecekler saat kaçta gelirler bilmem sen 2 3 çeşit yemek vs yap dedi ama saat 5 de yine aradı annemlerde gelecek diye öldüm kızlar
Evde pek bişey yoktu markete yufka süt puding ve biskuvi tavuk almaya gittim Allahtan kenarda 50 tl m vardı acil durumlar için
Yemekleri yaptım
Yerleri sildim
Mutfagı odaları düzenledim
Böregi yaptım
Lavaboları sildim
Merdivenleri yıkadım
Çöpleri attım
Saat 5 de gefeldil
6 da yemek yiyip 6 45 de gittiler çay bile içmeden gidecekleri yerler varmış da birde son dk küçük eltimleri de takıp getirmişler kuyruklarına
Allahtan yemek yetti
Tatlı yıda getir çayı beklemeyelim diyor elti kişisi
yildiLar karismis :)))Kusura bakma canım yıldızlar karışmış:))neden kayboldu motivasyonun
ben duc ve cezayi bi senede zor bitirmistim .Suc ve ceza o kadar etkileyici mi? Ben en son buranin gazi ile kitap okumustum. Vaktimde yokki okumaya.
Guzelmis. Daha yok mu?sivastrabzon hikayeyi bir kitapta okudum. tabiki Türkçe olduğu için bizim değerlerimize daha uygun bir şekilde güncelleştirilmiş. Senin için internette aradım şimdi. Ama benim okuduğum hali gibi değil. Sen gene de kendi alman gereken kısmı kendine göre okuyabilirsin, işte hikaye:
Bir genç bayan rüyasında, upuzun bir kumsal boyunca yanında Tanrı ile yürüyormuş. Onlar yürürken tam karşılarındaki gökyüzünden bir film şeridi gibi bayanın hayatından sahneler geçiyormuş. Kumsal bayanın hayat yoluymuş sanki. Genç bayan, kumda iki çift ayak izi gördüğünde dikkat etmiş, Bir çifti kendisinin, bir çifti Tanrı'nın... Hayatının son sahnesi de gökyüzünden geçtikten sonra bayan kumdaki ayak izlerine boydan boya bir daha bakmış ve birden bir şey dikkatini çekmiş. Hayat yolunun bazı bölümlerinde kumda sadece bir çift ayak izi görülüyormuş ve bayan dehşet içinde fark etmiş ki, hayatının en kötü ve en acılı anlarında ayak izleri ikiden bire düşüyormuş. Yani acılı anlarında bu yolu yalnız yürüyormuş! Bu keşfi onu fena halde rahatsız etmiş ve Tanrı'ya sormaya karar vermiş:
"Tanrı’m, eğer sana inanırsam, senin yolunda gidersem her zaman yanımda olacağını, her zaman yanı başımda yürüyeceğini söylemiştin! Oysa hayat yoluma bakıyorum, en zorlu, en kötü, en acılı anlarımda sadece bir çift ayak izi görüyorum… Anlayamıyorum Tanrım, hayatın kolay günlerinde yanımda yürürken, sana en muhtaç olduğum anlarda beni niye terk ettin?!?!"
Tanrı gülümseyerek cevap vermiş:
“Sevgili çok değerli evladım ben seni çok sevdim ve hiç terk etmedim. Hayat yolundaki o sınav günlerinde; yani en acılı, en kötü anlarında kumda hep bir çift ayak izi gördün. Dikkat et ayak izleri teke indiğinde derinleşiyor... Çünkü o sıralarda ben seni kucağımda taşıyordum."
Niye korkunc mu yoksa kalin mi?:)) telden zor
baska bi yerr gecmeden seni yemekleri yapsin diye kullanmislar resmen. 2 saatligine m8 gelijir. Lahmacun soleselermis... gidecekleri yer neresiymis. Sen de onlarla gideydin
yildiLar karismis :)))
ben duc ve cezayi bi senede zor bitirmistim .
Asiri sıkılmistim. Adamin biri ismi lazim degil raskolnikov iki de bir yapsam mi yapmasam mi yapsam soyle olur yapmasam boyle olur. Gina gelmisti artik. Kitabin icine girip adamin boynuna yapisip yap ullaaaannn yaaapppp sen yapamazsan ben yapacam diyordumNiye korkunc mu yoksa kalin mi?
Seviyorum. Uyumak uzereyim. Dun cocuk uyumadi. Bende tabi. Tum gun uyukladim.Beeennnn kahveee ve kitap maratonuna gidiyoruuuummm
Beni seven pesimden gelsin sevmeyen gidip ortalik toplasin.
Teşekkür ederim ama çok yoruldum stres oldum yetmeyecwk diywYemekli misafir beni cok strese sokar hemde habersizmiş..
İyi kalkmıssın altından gecmiş olsun
Dayıları ymış gitmek istemedim davet edilmedim o yüzden gelemem dedim elti anlamıştır umarım:)) telden zor
baska bi yerr gecmeden seni yemekleri yapsin diye kullanmislar resmen. 2 saatligine m8 gelijir. Lahmacun soleselermis... gidecekleri yer neresiymis. Sen de onlarla gideydin
yildiLar karismis :)))
ben duc ve cezayi bi senede zor bitirmistim .
Konu mutluluk icin sevmeyi bilmek gerekir.
HimmmAsiri sıkılmistim. Adamin biri ismi lazim degil raskolnikov iki de bir yapsam mi yapmasam mi yapsam soyle olur yapmasam boyle olur. Gina gelmisti artik. Kitabin icine girip adamin boynuna yapisip yap ullaaaannn yaaapppp sen yapamazsan ben yapacam diyordum
Sanki verildi gecen hafta ama bilmiyorum belki bana öyle gelmistir ben aile apartmaninda oturuyorum da giris katina 2 tane büyük ayakkabilik koymuşlar hani camilerde oluyor ya onun gibi herkes orada cikariyor ayakkabilarini simdi gidip tek rafi silip duzenlemek olmaz cocuklar zaten uyumuyor biri dursa biri durmuyor kapiyi kapatip silsem icerde onlari birakamam onlara hadi sizde gelin desem giris cok soğuk yani bu odev hic bana gore degil o yüzdenVerildimi ben hatırlamıyorum bildirim topiğindede yok galiba.sadece bi arkadaş olsun mı demişti belki ordan aklında kalmıştır.sen yolcusun başka işlerin vardır yapma istersen
Beeennnn kahveee ve kitap maratonuna gidiyoruuuummm
Aaa ne yani ben becereksiz miyim 15 gunde mi yaparım
Suc ve ceza o kadar etkileyici mi? Ben en son buranin gazi ile kitap okumustum. Vaktimde yokki okumaya.
Beeennnn kahveee ve kitap maratonuna gidiyoruuuummm
sivastrabzon hikayeyi bir kitapta okudum. tabiki Türkçe olduğu için bizim değerlerimize daha uygun bir şekilde güncelleştirilmiş. Senin için internette aradım şimdi. Ama benim okuduğum hali gibi değil. Sen gene de kendi alman gereken kısmı kendine göre okuyabilirsin, işte hikaye:
Bir genç bayan rüyasında, upuzun bir kumsal boyunca yanında Tanrı ile yürüyormuş. Onlar yürürken tam karşılarındaki gökyüzünden bir film şeridi gibi bayanın hayatından sahneler geçiyormuş. Kumsal bayanın hayat yoluymuş sanki. Genç bayan, kumda iki çift ayak izi gördüğünde dikkat etmiş, Bir çifti kendisinin, bir çifti Tanrı'nın... Hayatının son sahnesi de gökyüzünden geçtikten sonra bayan kumdaki ayak izlerine boydan boya bir daha bakmış ve birden bir şey dikkatini çekmiş. Hayat yolunun bazı bölümlerinde kumda sadece bir çift ayak izi görülüyormuş ve bayan dehşet içinde fark etmiş ki, hayatının en kötü ve en acılı anlarında ayak izleri ikiden bire düşüyormuş. Yani acılı anlarında bu yolu yalnız yürüyormuş! Bu keşfi onu fena halde rahatsız etmiş ve Tanrı'ya sormaya karar vermiş:
"Tanrı’m, eğer sana inanırsam, senin yolunda gidersem her zaman yanımda olacağını, her zaman yanı başımda yürüyeceğini söylemiştin! Oysa hayat yoluma bakıyorum, en zorlu, en kötü, en acılı anlarımda sadece bir çift ayak izi görüyorum… Anlayamıyorum Tanrım, hayatın kolay günlerinde yanımda yürürken, sana en muhtaç olduğum anlarda beni niye terk ettin?!?!"
Tanrı gülümseyerek cevap vermiş:
“Sevgili çok değerli evladım ben seni çok sevdim ve hiç terk etmedim. Hayat yolundaki o sınav günlerinde; yani en acılı, en kötü anlarında kumda hep bir çift ayak izi gördün. Dikkat et ayak izleri teke indiğinde derinleşiyor... Çünkü o sıralarda ben seni kucağımda taşıyordum."