Küllerden Doğmak Vol.2

Ben bugunun odevini nasil yapicam balkonum yok camda silemem yagmur yagiyor..

Silsem yoldan gecenler nasil bakar acaba bana bide giris katindayim :)

Hem cam silmem hem de balkon yıkamam lazım ama burdada hava yağmurlu.bide benim balkon L şeklinde baya büyük.temizlemesi baya vakit alıyor kışın çok üşüyorum.çamaşır filan da sermiyorum kış günü.kullanılmıyor ama temizlenmek istiyor

Benim tek başıma yaptıgım maratonum bitti pek işim kalmadı Pazara gitmek ve yemek dışında

Kim demiş tek başına yaptın diyeee bende katıldım sana
Evi toplandı
Mutfak toplandı
Bulaşıklar makineye dizildi.bazıları elde yıkandı.ocak masa tezgah silindi
Eşe yemek hazırlandı
Makineye çamaşır atıldı
Kuran okundu namaz kılındı

Tabiiki hoşgeldin canım...

Tabi gelebilirsin hosgeldin :) biz daha cok duzen temizlik uzereyiz ama erken uyanmayada ayak uydururuz

Hoşgeldiniz benim için bir sakıncası yok

Tabi gelebilirsin hosgeldin :) biz daha cok duzen temizlik uzereyiz ama erken uyanmayada ayak uydururuz
hoşbuldum kızlar

Hoşgeldin canım. Erken kalkmak benden sorulur saolsun bebiş 6.30 dedimi kalkıyo bende mecburen kalkıyorum.

Oturma odası ve antre bitti 55 dk

Çocukların odası bitti 30 dk

Yatak odası ve mutfak 20 dk

Süpürüp silme işi bitti kızlar.balkonu yıkamam dedim ama beyazların sıcacık suyunu aldım o hevesle yıkıcam.yapmurda yağıyor ama olsun en azından temiz ve ıslak olur:))
Kendime yarım saat veriyorum hadi bakalım

Böyle herşeyi yazıncada görüntü kirliliği mi oldu ne

Başladın mı balıkları ayıklamaya büyük konuştum bende istavrit aldım

Benimki hazır :) afiyet olsun size de..

Bu arada tarçın ve vanilya taştı badim bana bir ocak temizliği borclusun

Eklentiler

• 7C9D8CBF-1A59-47CC-A257-73D72DEC4B9B.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 41
Oyyy maşallah süpürme işi tamam da silmeyi nasıl yapıyorsun ben süpürdükten sonra çok üşeniyorum silmeye neyle siliyorsun sopa mı vileda mı? Şöyle dizlerini vura vura elle mi siliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…